گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

دریافت

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

27
فرمت فایل

doc
حجم فایل

72 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

105

9,900 تومان
گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش فصل اولتاریخچه شركت تهران همبرگرمقدمهفلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتكنولوژی تولید همبرگرمواد اولیهگوشتچربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمك طعامادویه‌جات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتیندستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )دستگاه مخلوط كندستگاه یخ سازدستگاه همبرگرزنتونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتتركیب شیمیایی گوشتآبظرفیت نگهداری آبپروتئینچربیتوان اتصال دهندگی انواع گوشتPH انواع گوشتعوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگردرجه حرارتPHمقدار چربیمقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفیمیزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتییكنواختی تركیب مواد اولیهمكانیسم تأثیر نمك در همبرگرروش های كنترل تولید همبرگركنترل تركیبنسبت رطوبت – پروتئینفرمولاسیون همبرگر در ایرانفرمولاسیون خارجی همبرگرتركیبات غیرگوشتیتوسعه دهنده هاامولیسفایرهانمك طعامسویاتخم مرغآرد سوخاریروغن و چربیآزمایشات كنترل كیفیآزمایشات كنترل كیفیت مواد اولیهكنترل كیفی مواد میانی و شرایطكنترل كیفیت محصولاتآزمایشات میكروبیآزمایشات شیمیاییآزمایشات شیمیاییرطوبتخاكستر كلچربی تامكربوهیداتپروتئینآزمایشات میكروبیروش اندازه گیری T.Cكپك و تخمیرروش شناسایی و شمارش استانیلوكوكوس ارئوس كوآگولانز (+) در مواد غذائیروش شمارش استافیلوكوكوس اورئوسروش جستجو و شناسایی سالیونلاارزیابی حسیتقلب در فرآورردهای گوشتیمتدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشتبسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )بسته بندی كباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )شرایط و نحوه بازاریابیموقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی كاردانی و كارشناسی رشته غذائیبرنامه احتمالی كارخانه جهت عبور كیفیت محصولاتاشكلات تولیدی كارخانهمحاسن تولیدی كارخانهفصل چهارمپیشنهادات مقدمه :این شركت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبك و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد كه مدارك و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این كارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشكسوتان این صنعت دانست كارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین كارخانه تهرانی تولید همبرگر و كباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق كارخانه كیلومتر 17-اتوبان تهران كرج-بین جاده مخصوص و اتوبان –خیابان داروپخش است.این كارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیك، نیمه اتوماتیك و میكسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امكانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های كنترل كیفیت اشاره كرد كه شامل آزمایشگاه میكروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین كامیون و كامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (كباب و انواع همبرگر) است.محصولات تولیدی این كارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و كباب لقمه می باشد نظربه اینكه مسئولین شركت معتقدند كه به لحاظ كمی و كیفی و تنوع محصولات می  بایست خود را به معیارهای بین المللی نزدیك كنیم تولید محصولاتی نظیر پیتزای منجمد، مرغ برگر و قارچ برگر را دردستور كار خود قرار داده اند امروزه با مطرح شدن سیستم های جدید نظارتی و بهداشتی در دنیا و ارتقاء سطح كنترل كیفیت بهداشتی و تا حد امكان نزدیك به معیارهای بین المللی ازعمده مطالب سطوح درسلامت مواد غذایی است بطور كلی درسراسر جهان دو سیستم نظارتی از دیدگاه بهداشتی وجود دارد.1-   سیستم قدیمی كنترل كه در اغلب كشورهای توسعه یافته تقریباً نسوخ ولی دركشورهای توسعه نیافته و تاحدودی درحال توسعه به اجرا درمی آید اساس این سیستم مبتی بر انجام آزمایش كمی و كیفی (شیمیایی و میكروبی) است كه از دیدگاه نظارتی دارای اشكالات قابل ملاحظه ای است كه خارج ازحوصله نوشته حاضر می‌باشد.2- سیستم جدید یا سیستم حسب (HACCP) كه درسال 1973 ابتدا درسازمان فضانوردی ایالات متعهده آمریكا (NASA) برروی مواد غذایی مصرفی توسط فضانوردان درطی مسافرتهای فضایی به اجرا درآمد و رفته رفته به یك سیستم بین المللی مطرح و قابل قبول تبدیل گردید حتی درسازمان تجارت جهانی به عنوان یك الگو خدشه ناپذیر وضروری در تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی تبدیل شود شركت تهران همبرگر افتخار دارد تا به عنوان اولین شركت تولید فرآورده های گوشتی منجمد ایران اعلام نماید كه درحال گذار ازسیستم نظارت قدیمی به سیستم نظارت بهداشتی نو و براساس معیارهای بین المللی و پیشرفته HACCP  می باشد و دراین مورد تحقیقات منظمی را شروع نموده كه حاصل آن ارائه كتابچه های درزمینه مورد بحث است كه با بهره گیری از نظرات استاتید مجرب دانشگاه و منابع داخلی و خارجی تهیه شده و با جدیت تا اجرای كامل سیستم HACCP به پیش می رود.كادر اداری و اجرائی این شركت شامل1-هیئت مدیره                    2-مدیر عامل            3-مدیریت بهداشتی    4-مدیریت اداری و مالی                 5-مدیریت بازرگانی       6-بخش پژوهش       7-روابط عمومی و تبلیغات .كارد مذبور اهدافی را تحت دو دیدگاه كلی كوتاه و دراز مدت دنبال می كند ازاهم اهداف كوتاه مدت حفظ و نگهداری كیفیت بهداشتی مواد غذایی تولیدی همزمان با ارائه محصولی مطلوب ذائقه های است و از اهداف دراز مدت می توان به ایجاد زمینه مناسب جهت جذب سرمایه گذاری های های خارجی و گسترش هر چه بیشتر این صفت اشاره كرد مقدمات چنین اهدافی با انجام مذاكراتی باسرمایه گذاران حوزه خلیج فارس و بعضی كشورهای آسیای میانه … فراهم گردیده است و دستیابی به تكنولوژی وفن آوری روز جهان ازجمله اهدافی است كه كادر فنی كارخانه مدتهاست كه با تلاش و جدیت از طرق مختلف بویژه اینترنت دنبال می كند و همواره به دنبال ایجاد راه كارهایی است كه بتواند نزدیكی تنگاتنگی با شركتها و كارخانه جات پیشرفته دركشورهای اروپایی و آفریقایی و … برقرار است. سرانجام بعضی از پیشنهادات و كاستی كه به شرح ذیل ارائه می گردد.1- پیشنهاد می گردد به منظور بهبود هرچه بهتر فرآورده های گوشتی منجمد كمیته ای متشكل از كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی اداره استاندارد اساتید دانشگاه ها و مراكز علمی مربوطه و تولید كنندگان تشكیل تا پس از بررسی كارشناسانه فرآورده های تولید شده تشخیص خود را جهت یعنی كردن آن دسته از تولید كنندگان اقدام به تولید محصول سالم و بهداشتی نموده و از سایرین اعلام نمایند.2-   با توجه به بودن نرخ مواد اولیه و محاسبه قیمت تمام شده محصول تولیدی این سوال مطرح می باشد كه درهمین بازار عده ای سودجو چگونه محصولی تولید می نماید كه قیمت آن بسیار پایین تر از نرخ مصوب می باشد.3- عدم ارائه تسهیلات مالی اداری و قانونی وارد نمودن دستگاه های جدید به جای وسایل فرسوده قدیمی یا لوازم یدكی آنها4-   دراینجا برخود لازم می  دانیم كه از كلیه كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی استاندارد كه ما در ارتقاء و بهبود كیفیت هرچه بیشتر محصولات تولیدی یاری نموده اند قدردانی و تشكر نماییم.آدرس كیلومتر 17- اتوبان تهران كرج-خیابان داروپخش 61 شماره 182تلفن 6026349فاكس 30805-9-0262تكنولوژی تولید همبرگرهمبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries  شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده كه اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور كلی دركشورهای مختلف من جمله ایران طی تكنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط كرده پس از شكل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید. براساس استاندارد ایران دو نوع همبرگر تولید می شود1-   همبرگر معمولی كه باید حداقل 30 درصد گوشت داشته باشد2-   همبرگر ممتاز كه باید حداقل 60 درصد گوشت داشته باشد.طبق استاندارد اضافه كردن سایر ضمایم خوراكی لاشه دام مثل گوشت كله یا بناگوش درتهیه همبرگر ممنوع است ولی از آنجائیكه كنترل خاصی برروی این مواد وجود ندارد متأسفانه برخی از كارخانجات جهت كاهش قیمت تمام شده از این گوشت ها استفاده می كنند. (3)مواد اولیه1-گوشتگوشت پایه اصلی تهیه همبرگر است كه گوشت مورد استفاده می تواند از قسمت های مختلف بدن دام باشد نوع گوشت و مقدار چربی درتعیین كیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است درتهیه همبرگر بیشتر از گوشت قلوه گاه سردست و گردن كه كیفیت بهتری دارند نیز مصرف می شود برخی كارخانجات جهت بهبود كیفیت نهایی از مخلوط 50% گوشت تازه گاو و 50% گوشت منجمد استفاده می نماید.2-چربیچربی اثر زیادی دركیفیت محصول نهایی دارد زیرا اگر مقدار چربی به مقدار فرمول نهایی نباشد همبرگر كمی خشك و فاقد رطوبت مطلوب خواهد بود.3-پیازپیاز فیزیكی از مواد اولیه اصلی مورد استفاده درتهیه همبرگر می باشد از آنجائیكه پیازتازه تا حدود 90% آب دارد بنابراین باید درتنظیم رطوبت نهایی محصول مقدار آب موجود در پیاز را در نظر گرفت پیاز به عنوان طعم دهنده و پوشاننده طعم های نامطلوب همچنین ایجاد بافتی ترد و آبدار درمحصول نقش ویژه ای دارد.4-سویاسویا با جذب 5/1 تا 5/2 برابر خود آب باعث افزایش بازدهی محصول نهایی شده همچنین به آبدار بودن و ترد شدن محصول نیز كمك می كند اضافه كردن بیش از حد سویا باعث تیره شدن رنگ محصول خواهد بود.5-افزودنیهای دیگراز دیگر افزودنیهایی كه درتهیه همبرگر ممكن است استفاده شود میتوان به آرد سوخاری آرد گلوتن اشاره نمود این مواد به دلیل افزایش قدرت جذب آب باعث كاهش قیمت تمام شده محصول گردند.6-نمك طعاماین ماده از مواد عمل آورنده فرآورده های گوشتی محسوب می شود كه دراستخراج پروتئین های میوفیبریلی گوشت به عنوان یك امولسیفایراست درخمیر فرآورده های گوشتی نقش دارد بنابراین هرچقدر نمك بیشتر باشد پروتئین های میوفیبریلی بیشتری ازگوشت استخراج می شود ولی درصنعت اینكار به دو دلیل با مشكل مواجه است :1-   باعث شورشدن محصول می شود2-   ازنظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست .7-ادویه جات و چاشنی هااین گروه بهترین تركیبات ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی است كهاولاً : باعث اصلاح دربهبود طعم محصول می  شود.ثانیاً : دارای خاصیت باكتریواستاتیكی هستند.ثالثاً : دارای خاصیت آنتی اكسیدانی هستند.درمصرف ادویه جات باید به این نكته توجه نمود كه ان دسته كه منشأ خاكی یا زمینی دارند آلودگی میكروبی دارند كه این آلودگی می تواند باعث فساد محصول شود درنتیجه ضروری است كه ازنوع استریل ادویه جات استفاده نمود.ازجمله ادویه جات مورد استفاده می توان زیره سیاه، زیره سبز، پیاز، سیر، زنجبیل ، تخم رازیانه، رازیانه رومی، تخم گشنیز ، تخم كرفس ، تخم شوید، آویشن،نعناع مرزه، مرزنگوش ، ریحان، ترخون ، برگ بو، زردچوبه، پورد كاری، فلفل، سماق ، فلفل قرمز، فلفل فرنگی ، پایریكا، فلفل سیاه و سفید، جوزهندی دارچین ، هل ، دانه خردل، خولبخان ، میخك ، اشاره نمود.بسته بندی همبرگر خام منجمدموادموادی كه برای بسته بندی به كار می رود بایستی محتوای بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه، تغییر شكل ظاهری در همبرگر نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه در تماس با محصول می باشد باید از جنس مناسب و بخار ویژه مواد غذایی باشد.بسته بندیبسته بندی همبرگر به دو صورت انجام می‌گیرد.بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی همبرگر باید به صورت قرص ها 100 گرمی به تعداد 5 عدد در درون كیسه های پلاستیكی از جنسی مناسب و مجاز ویژه مواد غذائی قرار گرفته به گونه ای كه سطح درونی و زیرین هر قرص همبرگر با یك لایه كاغذ مومی مناسب مواد غذایی برابر استاندارد ملی ایران به شماره 1461 در تماس مستقیم باشد سپس هر كیسه محتوی قرص های همبرگر را درون جعبه مقوایی قرار داده و بسته بندی نمودویژگیهای جعبه مقوایی و كارتن مورد استفاده در بسته بندی همبرگر باید استاندارد ملی ایران شماره 3341 باشد.كاغذ مرمی مورد استفاده درماشین قرص های همبرگر باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قرص همبرگر كه باید واجد شرایط نشانه‌گذاری مندرج در بند 7 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده به عمل آید.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی همبرگرهای بسته بندی شده می بایست برابر بند 6-2-1 به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد.7- نشانه گذاری7-1 آگاهیهای زیر به طور خوانا به زبان فارسی و یا كشور خریدار بایستی بر روی بسته بندی قید شود.7-1-1 نام و نوع فرآورده 7-2 ذكر كلمه ممتاز و معمولی 7-3 نام و درصد مواد اولیه 7-4 نام و نشانی و یا علامت تجاری7-5 شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی7-6 تاریخ تولید به روز و ماه و سال7-7 تاریخ انقضا قابلیت مصرف به روز و ماه سال8-7 شرایط نگهداری (دما) 18 سیلسیوس9-7 تعداد قرص ها یا بسته های حاوی همبرگر  یادآوریدر مورد بسته بندی های بزرگ همبرگر مراكز عمده مصرف تعداد بسته های حاوی همبرگر ذكر می‌شود.10-7 وزن خالص بسته به گرم بارواداری 4 گرم11-7 ذكر عبارت ساخت ایرانبسته بندی كباب لقمهموادی كه برای بسته بندی كباب لقمه منجمد خام به كار می رود باید محتوی بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه تغییر شكل ظاهری در كباب لقمه به وجود نیاید برای این منظور باید از جعبه های مقوایی كارتن استفاده نمود كباب لقمه نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه تماس با محصول دارد باید از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی باشد.انواع بسته بندیبسته بندی به دو صورت انجام می‌گیرد:بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی به تعداد 9 قطعه هر قطعه كباب لقمه خام منجمد به ابعاد مناسب و هر قطعه به وزن 250 گرم را باید در ردیف سه تایی درحالیكه پهنه های زیرین و زبرین قطعات كباب لقمه خام منجمد با كاغذ مومی از جنس مناسب و مجاز برابر استاندارد ملی ایران 1461 ویژگیهای كاغذ موم دار برای بسته بندی پوشیده شده است را بر روی یكدیگر قرار داده و مجموعه را باید درون یك كیسه پلاستیكی از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی گذاشت پس از آن هر كیسه پلاستیكی محتوی به تعداد مناسب كباب لقمه خام منجمد را درون یك جعبه مقوایی مواد خوراكی- ویژگیها و روش های آزمون گذاشت و رده بندی كرد. كاغذ مومی مورد استفاده در مابین قطعه های كباب لقمه خام منجمد باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قطعات كباب لقمه كه باید دارای نشانه های مندرج در بند 8 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده شود.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی كباب لقمه های منجمد خام بسته بندی شده می بایست برابر بند فوق به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد باید نو سالم پاكیزه و خشك بوده و دارای استحكام لازم و كافی برای حفظ و نگهداری درست كالا باشد. كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد در یك بهر كالا باید از نظر شكل و اندازه همسان باشند وزن خالص هر كارتن حاوی كباب لقمه های خام منجمد نباید از 10 كیلوگرم كمتر باشد.  گزارش کاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکارورزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامدانلود گزارش کارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچهشركتتهران همبرگرفرآورده‌ها

  • بررسی فراوانی ضایعات پاتولوژیك رحم و سرویكس در نمونه های آسیب‌شناسی بیمارستانهای بعث نهاجا و میرزاكوچگ‌خان

    بررسی فراوانی ضایعات پاتولوژیك رحم و سرویكس در نمونه های آسیب‌شناسی بیمارستانهای بعث نهاجا و میرزاكوچگ‌خان دریافت بررسی فراوانی ضایعات پاتولوژیك رحم و سرویكس در نمونه های آسیب‌شناسی بیمارستانهای بعث نهاجا و میرزاكوچگ‌خان دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل:…

  • پروژه کارافرینی ساخت و تولید Manufacturing & pro

    پروژه کارافرینی ساخت و تولید Manufacturing & pro دریافت پروژه کارافرینی ساخت و تولید Manufacturing & pro دسته: تولیدی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 21 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 پروژه کارافرینی ساخت و تولید Manufacturing pro در…

  • طراحی و اجرای اتصالات پیچی در سازه های فولادی

    طراحی و اجرای اتصالات پیچی در سازه های فولادی دریافت طراحی و اجرای اتصالات پیچی در سازه های فولادی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 5782 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 38 طراحی و اجرای اتصالات پیچی در…

  • پاورپوینت کتاب آیین زندگی (فصل دوم)

    پاورپوینت کتاب آیین زندگی (فصل دوم) دریافت پاورپوینت کتاب آیین زندگی (فصل دوم) دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 2747 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 پاورپوینت کتاب آیین زندگی(فصل دوم) قیمت فایل فقط 14,300 تومان پاورپوینت…

  • دانلود پاورپوینت سنگزنی و ماشین های سنگزنی

    دانلود پاورپوینت سنگزنی و ماشین های سنگزنی دریافت دانلود پاورپوینت سنگزنی و ماشین های سنگزنی دسته: ساخت و تولید بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 887 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 63 اكنون لازم است فرد متخصص در ماشینهای ابزار…

  • گاوهای لیموزین

    گاوهای لیموزین دریافت گاوهای لیموزین دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 13 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 گاوهای لیموزین گاوهای لیموزین یک نژاد از گاوهای گوشتی هستند که خاستگاه آنها در نواحی لیموزین و مارس…

  • برنامه های عمرانی تحت اکسل

    برنامه های عمرانی تحت اکسل دریافت برنامه های عمرانی تحت اکسل با توجه به عمومی و سادگی کاربا نرم افزار اکسل در این فایل حدود هیجده برنامه عمرانی تحت اکسل جمع آوری شده است دسته بندی عمران و نقشه کشی…

  • پاورپوینت کراکینگ کاتالیستی

    پاورپوینت کراکینگ کاتالیستی دریافت پاورپوینت کراکینگ کاتالیستی راکتور انواع سیستم های برگشتی دمای راکتور دسته بندی شیمی بازدید ها 147 فرمت فایل pptx حجم فایل 1.607 مگا بایت تعداد صفحات فایل 48 14,300 تومان عنوان مقاله: کراکینگ کاتالیستی تعدادصفحات:48 قالب: …

  • پاورپوینت مدیریت استراتژیک منابع انسانی در عمل

    پاورپوینت مدیریت استراتژیک منابع انسانی در عمل دریافت پاورپوینت مدیریت استراتژیک منابع انسانی در عمل دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان مدیریت استراتژیک منابع انسانی در عمل در حجم 14 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل ویژه ارائه کلاسی…

  • پروژه کارآفرینی فرآوری، بسته بندی و توزیع تخم مرغ

    پروژه کارآفرینی فرآوری، بسته بندی و توزیع تخم مرغ دریافت پروژه کارآفرینی فرآوری، بسته بندی و توزیع تخم مرغ دسته: دام و طیور بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 209 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 65 پروژه کارآفرینی فرآوری، بسته…

  • دانلود تحقیق صنعت توریسم در اصفهان

    دانلود تحقیق صنعت توریسم در اصفهان دریافت دانلود تحقیق صنعت توریسم در اصفهان دسته: شهرسازی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 160 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 اصفهان از جمله شهرهایی است كه شاید تاریخ و سابقه آن به…

  • بررسی جامعه آماری

    بررسی جامعه آماری دریافت بررسی جامعه آماری دسته: آمار بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 20 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 38 جامعه آماری مورد مطالعه در این پژوهش تمامی دانش آموزان سال اول دبیرستان هستند كه درنوبت روزانه مشغول…

  • آسیب دیدگی غضروف زانو ( آسیب زانو )

    آسیب دیدگی غضروف زانو ( آسیب زانو ) دریافت آسیب دیدگی غضروف زانو ( آسیب زانو ) آسیب دیدگی غضروف زانو ( آسیب زانو ) دسته بندی علوم پزشکی بازدید ها 140 فرمت فایل doc حجم فایل 283 کیلو بایت…

  • نرم افزار مدیریت مالی مجموعه ساختمان (بلوکها و آپارتمانها)

    نرم افزار مدیریت مالی مجموعه ساختمان (بلوکها و آپارتمانها) دریافت نرم افزار مدیریت مالی مجموعه ساختمان (بلوکها و آپارتمانها) ویژه مدیران مجتمع ها و آپارتمانهای مسکونی و تجاری و اداری دسته بندی حسابداری بازدید ها 228 فرمت فایل zip حجم…

  • مترجم گوگل

    مترجم گوگل دریافت مترجم گوگل برنامه مترجم گوگل به زبان سی شارپ دسته بندی سی شارپ | # C بازدید ها 238 فرمت فایل rar حجم فایل 123 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1 8,800 تومان   این فایل حاوی…

  • پاورپوینت بررسی سطح تجزیه و تحلیل سازمانی

    پاورپوینت بررسی سطح تجزیه و تحلیل سازمانی دریافت پاورپوینت بررسی سطح تجزیه و تحلیل سازمانی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 754 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی سطح تجزیه و تحلیل سازمانی،…

  • پرسش نامه بررسی تاثیر آموزش در كارآیی كاركنان

    پرسش نامه بررسی تاثیر آموزش در كارآیی كاركنان دریافت پرسش نامه بررسی تاثیر آموزش در كارآیی كاركنان پرسشنامه تاثیر بررسی تاثیر آموزش در كارآیی كاركنان فایل اصلی پرسش نامه DOC حجم فایل 290KB تعداد کل صفحات 2 صفحه تعداد سوالات…

  • مقاله مدل سازی خزش مگنتوترمو الاستیک وابسته به زمان کره ی FGM ( مواد مدرج تابعی) با استفاده از روش حل تقریب متوالی الاستیک

    مقاله مدل سازی خزش مگنتوترمو الاستیک وابسته به زمان کره ی FGM ( مواد مدرج تابعی) با استفاده از روش حل تقریب متوالی الاستیک دریافت مقاله مدل سازی خزش مگنتوترمو الاستیک وابسته به زمان کره ی FGM ( مواد مدرج…

  • پاورپوینت فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته سجادی و صوفی با موضوع کاربرد مدیریت برمبنای فعالیت در موسسات خدماتی

    پاورپوینت فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته سجادی و صوفی با موضوع کاربرد مدیریت برمبنای فعالیت در موسسات خدماتی دریافت پاورپوینت فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته سجادی و صوفی با موضوع کاربرد مدیریت برمبنای فعالیت در موسسات خدماتی دسته:…

  • پاورپوینت پارک آبی

    پاورپوینت پارک آبی دریافت پاورپوینت پارک آبی دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 8026 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 پاورپوینت پارک آبی قیمت فایل فقط 13,200 تومان پاورپوینت پارک آبی دارای 37اسلاید می باشد مراحل فاز اول…

  • تحقیق مدرسه ایران زمین 27 ص

    تحقیق مدرسه ایران زمین 27 ص دریافت تحقیق مدرسه ایران زمین 27 ص دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 45 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 تحقیق مدرسه ایران زمین قیمت فایل فقط 7,700 تومان تحقیق در مورد…

  • پیشینه پژوهش و مبانی نظری پرداخت الکترونیکی

    پیشینه پژوهش و مبانی نظری پرداخت الکترونیکی دریافت پیشینه پژوهش و مبانی نظری پرداخت الکترونیکی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 64 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 پیشینه پزوهش و مبانی نظری پرداخت الکترونیکی فصل دوم مقاله…

  • پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن از سبوس برنج

    پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن از سبوس برنج دریافت پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن از سبوس برنج دسته: صنایع غذایی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1325 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 47 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن از سبوس…

  • تحقیق حقوق و دستمزد

    تحقیق حقوق و دستمزد دریافت تحقیق حقوق و دستمزد این فایل شامل تحقیق فایل اكسل در رابطه با حقوق و دستمزد می باشد شامل بانك، مالیات، بیمه، فیش حقوقی، لیست كامل دسته بندی حسابداری بازدید ها 198 فرمت فایل rar…

  • دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت پروژه IT

    دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت پروژه IT دریافت دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت پروژه IT دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 2435 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 57 چکیده محتوای فایل مدیریت کیفیت پروژه فرایندهایی که نیاز دارند…

  • مدل های ریاضی در مدیریت زنجیره تامین کالای بشردوستانه : بررسی سیستماتیک مقالات

    مدل های ریاضی در مدیریت زنجیره تامین کالای بشردوستانه : بررسی سیستماتیک مقالات دریافت مدل های ریاضی در مدیریت زنجیره تامین کالای بشردوستانه : بررسی سیستماتیک مقالات تعداد صفحات انگلیسی 32 صفحه (8128 کلمه)تعداد صفحات فارسی 34 صفحهانگلیسی به فارسی،…

  • شبكه توزیع و انتقال برق تا مصرف

    شبكه توزیع و انتقال برق تا مصرف دریافت شبكه توزیع و انتقال برق تا مصرف دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 57 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 68 شبكه توزیع و انتقال برق تا مصرف در 68 صفحه…

  • چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

    چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود دریافت چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 33 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش…

  • گزارش کاراموزی هارمونیك های بانكهای خازنی

    گزارش کاراموزی هارمونیك های بانكهای خازنی دریافت گزارش کاراموزی هارمونیك های بانكهای خازنی گزارش کاراموزی هارمونیك های بانكهای خازنی در 44 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 98 فرمت فایل doc حجم فایل 149 کیلو بایت تعداد…

  • انتشار تحقیق در شبکه یVANET

    انتشار تحقیق در شبکه یVANET دریافت انتشار تحقیق در شبکه یVANET VANET(شبکه AdHoc خودرو)، دسته بندی مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات بازدید ها 204 فرمت فایل rar حجم فایل 1.311 مگا بایت تعداد صفحات فایل 111 27,500 تومان VANET(شبکه AdHoc …

  • یک سری نمونه سوالات امتحانی تشریحی پایان ترم درس سیستم های انتقال آب

    یک سری نمونه سوالات امتحانی تشریحی پایان ترم درس سیستم های انتقال آب دریافت یک سری نمونه سوالات امتحانی تشریحی پایان ترم درس سیستم های انتقال آب دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 11 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • جزوه آز معماری

    جزوه آز معماری دریافت جزوه آز معماری دسته: جزوه های درسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 927 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 47 جزوه آز معماری قیمت فایل فقط 11,000 تومان جزوه آز معماری قیمت فایل فقط 11,000 تومان…

  • نکات کلیدی دین و زندگی2

    نکات کلیدی دین و زندگی2 دریافت نکات کلیدی دین و زندگی2 دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 277 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 نکات کلیدی دین و زندگی2 قیمت فایل فقط 7,700 تومان در این فایل،نکات کلیدی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ی انگیزش

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ی انگیزش دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ی انگیزش دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 50 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 53 مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ی…

  • تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا)

    تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا) دریافت تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا) تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا)در 56 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf) دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 13 فرمت فایل…