گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

دریافت

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

27
فرمت فایل

doc
حجم فایل

72 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

105

9,900 تومان
گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش فصل اولتاریخچه شركت تهران همبرگرمقدمهفلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتكنولوژی تولید همبرگرمواد اولیهگوشتچربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمك طعامادویه‌جات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتیندستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )دستگاه مخلوط كندستگاه یخ سازدستگاه همبرگرزنتونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتتركیب شیمیایی گوشتآبظرفیت نگهداری آبپروتئینچربیتوان اتصال دهندگی انواع گوشتPH انواع گوشتعوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگردرجه حرارتPHمقدار چربیمقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفیمیزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتییكنواختی تركیب مواد اولیهمكانیسم تأثیر نمك در همبرگرروش های كنترل تولید همبرگركنترل تركیبنسبت رطوبت – پروتئینفرمولاسیون همبرگر در ایرانفرمولاسیون خارجی همبرگرتركیبات غیرگوشتیتوسعه دهنده هاامولیسفایرهانمك طعامسویاتخم مرغآرد سوخاریروغن و چربیآزمایشات كنترل كیفیآزمایشات كنترل كیفیت مواد اولیهكنترل كیفی مواد میانی و شرایطكنترل كیفیت محصولاتآزمایشات میكروبیآزمایشات شیمیاییآزمایشات شیمیاییرطوبتخاكستر كلچربی تامكربوهیداتپروتئینآزمایشات میكروبیروش اندازه گیری T.Cكپك و تخمیرروش شناسایی و شمارش استانیلوكوكوس ارئوس كوآگولانز (+) در مواد غذائیروش شمارش استافیلوكوكوس اورئوسروش جستجو و شناسایی سالیونلاارزیابی حسیتقلب در فرآورردهای گوشتیمتدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشتبسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )بسته بندی كباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )شرایط و نحوه بازاریابیموقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی كاردانی و كارشناسی رشته غذائیبرنامه احتمالی كارخانه جهت عبور كیفیت محصولاتاشكلات تولیدی كارخانهمحاسن تولیدی كارخانهفصل چهارمپیشنهادات مقدمه :این شركت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبك و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد كه مدارك و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این كارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشكسوتان این صنعت دانست كارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین كارخانه تهرانی تولید همبرگر و كباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق كارخانه كیلومتر 17-اتوبان تهران كرج-بین جاده مخصوص و اتوبان –خیابان داروپخش است.این كارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیك، نیمه اتوماتیك و میكسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امكانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های كنترل كیفیت اشاره كرد كه شامل آزمایشگاه میكروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین كامیون و كامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (كباب و انواع همبرگر) است.محصولات تولیدی این كارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و كباب لقمه می باشد نظربه اینكه مسئولین شركت معتقدند كه به لحاظ كمی و كیفی و تنوع محصولات می  بایست خود را به معیارهای بین المللی نزدیك كنیم تولید محصولاتی نظیر پیتزای منجمد، مرغ برگر و قارچ برگر را دردستور كار خود قرار داده اند امروزه با مطرح شدن سیستم های جدید نظارتی و بهداشتی در دنیا و ارتقاء سطح كنترل كیفیت بهداشتی و تا حد امكان نزدیك به معیارهای بین المللی ازعمده مطالب سطوح درسلامت مواد غذایی است بطور كلی درسراسر جهان دو سیستم نظارتی از دیدگاه بهداشتی وجود دارد.1-   سیستم قدیمی كنترل كه در اغلب كشورهای توسعه یافته تقریباً نسوخ ولی دركشورهای توسعه نیافته و تاحدودی درحال توسعه به اجرا درمی آید اساس این سیستم مبتی بر انجام آزمایش كمی و كیفی (شیمیایی و میكروبی) است كه از دیدگاه نظارتی دارای اشكالات قابل ملاحظه ای است كه خارج ازحوصله نوشته حاضر می‌باشد.2- سیستم جدید یا سیستم حسب (HACCP) كه درسال 1973 ابتدا درسازمان فضانوردی ایالات متعهده آمریكا (NASA) برروی مواد غذایی مصرفی توسط فضانوردان درطی مسافرتهای فضایی به اجرا درآمد و رفته رفته به یك سیستم بین المللی مطرح و قابل قبول تبدیل گردید حتی درسازمان تجارت جهانی به عنوان یك الگو خدشه ناپذیر وضروری در تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی تبدیل شود شركت تهران همبرگر افتخار دارد تا به عنوان اولین شركت تولید فرآورده های گوشتی منجمد ایران اعلام نماید كه درحال گذار ازسیستم نظارت قدیمی به سیستم نظارت بهداشتی نو و براساس معیارهای بین المللی و پیشرفته HACCP  می باشد و دراین مورد تحقیقات منظمی را شروع نموده كه حاصل آن ارائه كتابچه های درزمینه مورد بحث است كه با بهره گیری از نظرات استاتید مجرب دانشگاه و منابع داخلی و خارجی تهیه شده و با جدیت تا اجرای كامل سیستم HACCP به پیش می رود.كادر اداری و اجرائی این شركت شامل1-هیئت مدیره                    2-مدیر عامل            3-مدیریت بهداشتی    4-مدیریت اداری و مالی                 5-مدیریت بازرگانی       6-بخش پژوهش       7-روابط عمومی و تبلیغات .كارد مذبور اهدافی را تحت دو دیدگاه كلی كوتاه و دراز مدت دنبال می كند ازاهم اهداف كوتاه مدت حفظ و نگهداری كیفیت بهداشتی مواد غذایی تولیدی همزمان با ارائه محصولی مطلوب ذائقه های است و از اهداف دراز مدت می توان به ایجاد زمینه مناسب جهت جذب سرمایه گذاری های های خارجی و گسترش هر چه بیشتر این صفت اشاره كرد مقدمات چنین اهدافی با انجام مذاكراتی باسرمایه گذاران حوزه خلیج فارس و بعضی كشورهای آسیای میانه … فراهم گردیده است و دستیابی به تكنولوژی وفن آوری روز جهان ازجمله اهدافی است كه كادر فنی كارخانه مدتهاست كه با تلاش و جدیت از طرق مختلف بویژه اینترنت دنبال می كند و همواره به دنبال ایجاد راه كارهایی است كه بتواند نزدیكی تنگاتنگی با شركتها و كارخانه جات پیشرفته دركشورهای اروپایی و آفریقایی و … برقرار است. سرانجام بعضی از پیشنهادات و كاستی كه به شرح ذیل ارائه می گردد.1- پیشنهاد می گردد به منظور بهبود هرچه بهتر فرآورده های گوشتی منجمد كمیته ای متشكل از كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی اداره استاندارد اساتید دانشگاه ها و مراكز علمی مربوطه و تولید كنندگان تشكیل تا پس از بررسی كارشناسانه فرآورده های تولید شده تشخیص خود را جهت یعنی كردن آن دسته از تولید كنندگان اقدام به تولید محصول سالم و بهداشتی نموده و از سایرین اعلام نمایند.2-   با توجه به بودن نرخ مواد اولیه و محاسبه قیمت تمام شده محصول تولیدی این سوال مطرح می باشد كه درهمین بازار عده ای سودجو چگونه محصولی تولید می نماید كه قیمت آن بسیار پایین تر از نرخ مصوب می باشد.3- عدم ارائه تسهیلات مالی اداری و قانونی وارد نمودن دستگاه های جدید به جای وسایل فرسوده قدیمی یا لوازم یدكی آنها4-   دراینجا برخود لازم می  دانیم كه از كلیه كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی استاندارد كه ما در ارتقاء و بهبود كیفیت هرچه بیشتر محصولات تولیدی یاری نموده اند قدردانی و تشكر نماییم.آدرس كیلومتر 17- اتوبان تهران كرج-خیابان داروپخش 61 شماره 182تلفن 6026349فاكس 30805-9-0262تكنولوژی تولید همبرگرهمبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries  شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده كه اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور كلی دركشورهای مختلف من جمله ایران طی تكنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط كرده پس از شكل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید. براساس استاندارد ایران دو نوع همبرگر تولید می شود1-   همبرگر معمولی كه باید حداقل 30 درصد گوشت داشته باشد2-   همبرگر ممتاز كه باید حداقل 60 درصد گوشت داشته باشد.طبق استاندارد اضافه كردن سایر ضمایم خوراكی لاشه دام مثل گوشت كله یا بناگوش درتهیه همبرگر ممنوع است ولی از آنجائیكه كنترل خاصی برروی این مواد وجود ندارد متأسفانه برخی از كارخانجات جهت كاهش قیمت تمام شده از این گوشت ها استفاده می كنند. (3)مواد اولیه1-گوشتگوشت پایه اصلی تهیه همبرگر است كه گوشت مورد استفاده می تواند از قسمت های مختلف بدن دام باشد نوع گوشت و مقدار چربی درتعیین كیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است درتهیه همبرگر بیشتر از گوشت قلوه گاه سردست و گردن كه كیفیت بهتری دارند نیز مصرف می شود برخی كارخانجات جهت بهبود كیفیت نهایی از مخلوط 50% گوشت تازه گاو و 50% گوشت منجمد استفاده می نماید.2-چربیچربی اثر زیادی دركیفیت محصول نهایی دارد زیرا اگر مقدار چربی به مقدار فرمول نهایی نباشد همبرگر كمی خشك و فاقد رطوبت مطلوب خواهد بود.3-پیازپیاز فیزیكی از مواد اولیه اصلی مورد استفاده درتهیه همبرگر می باشد از آنجائیكه پیازتازه تا حدود 90% آب دارد بنابراین باید درتنظیم رطوبت نهایی محصول مقدار آب موجود در پیاز را در نظر گرفت پیاز به عنوان طعم دهنده و پوشاننده طعم های نامطلوب همچنین ایجاد بافتی ترد و آبدار درمحصول نقش ویژه ای دارد.4-سویاسویا با جذب 5/1 تا 5/2 برابر خود آب باعث افزایش بازدهی محصول نهایی شده همچنین به آبدار بودن و ترد شدن محصول نیز كمك می كند اضافه كردن بیش از حد سویا باعث تیره شدن رنگ محصول خواهد بود.5-افزودنیهای دیگراز دیگر افزودنیهایی كه درتهیه همبرگر ممكن است استفاده شود میتوان به آرد سوخاری آرد گلوتن اشاره نمود این مواد به دلیل افزایش قدرت جذب آب باعث كاهش قیمت تمام شده محصول گردند.6-نمك طعاماین ماده از مواد عمل آورنده فرآورده های گوشتی محسوب می شود كه دراستخراج پروتئین های میوفیبریلی گوشت به عنوان یك امولسیفایراست درخمیر فرآورده های گوشتی نقش دارد بنابراین هرچقدر نمك بیشتر باشد پروتئین های میوفیبریلی بیشتری ازگوشت استخراج می شود ولی درصنعت اینكار به دو دلیل با مشكل مواجه است :1-   باعث شورشدن محصول می شود2-   ازنظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست .7-ادویه جات و چاشنی هااین گروه بهترین تركیبات ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی است كهاولاً : باعث اصلاح دربهبود طعم محصول می  شود.ثانیاً : دارای خاصیت باكتریواستاتیكی هستند.ثالثاً : دارای خاصیت آنتی اكسیدانی هستند.درمصرف ادویه جات باید به این نكته توجه نمود كه ان دسته كه منشأ خاكی یا زمینی دارند آلودگی میكروبی دارند كه این آلودگی می تواند باعث فساد محصول شود درنتیجه ضروری است كه ازنوع استریل ادویه جات استفاده نمود.ازجمله ادویه جات مورد استفاده می توان زیره سیاه، زیره سبز، پیاز، سیر، زنجبیل ، تخم رازیانه، رازیانه رومی، تخم گشنیز ، تخم كرفس ، تخم شوید، آویشن،نعناع مرزه، مرزنگوش ، ریحان، ترخون ، برگ بو، زردچوبه، پورد كاری، فلفل، سماق ، فلفل قرمز، فلفل فرنگی ، پایریكا، فلفل سیاه و سفید، جوزهندی دارچین ، هل ، دانه خردل، خولبخان ، میخك ، اشاره نمود.بسته بندی همبرگر خام منجمدموادموادی كه برای بسته بندی به كار می رود بایستی محتوای بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه، تغییر شكل ظاهری در همبرگر نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه در تماس با محصول می باشد باید از جنس مناسب و بخار ویژه مواد غذایی باشد.بسته بندیبسته بندی همبرگر به دو صورت انجام می‌گیرد.بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی همبرگر باید به صورت قرص ها 100 گرمی به تعداد 5 عدد در درون كیسه های پلاستیكی از جنسی مناسب و مجاز ویژه مواد غذائی قرار گرفته به گونه ای كه سطح درونی و زیرین هر قرص همبرگر با یك لایه كاغذ مومی مناسب مواد غذایی برابر استاندارد ملی ایران به شماره 1461 در تماس مستقیم باشد سپس هر كیسه محتوی قرص های همبرگر را درون جعبه مقوایی قرار داده و بسته بندی نمودویژگیهای جعبه مقوایی و كارتن مورد استفاده در بسته بندی همبرگر باید استاندارد ملی ایران شماره 3341 باشد.كاغذ مرمی مورد استفاده درماشین قرص های همبرگر باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قرص همبرگر كه باید واجد شرایط نشانه‌گذاری مندرج در بند 7 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده به عمل آید.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی همبرگرهای بسته بندی شده می بایست برابر بند 6-2-1 به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد.7- نشانه گذاری7-1 آگاهیهای زیر به طور خوانا به زبان فارسی و یا كشور خریدار بایستی بر روی بسته بندی قید شود.7-1-1 نام و نوع فرآورده 7-2 ذكر كلمه ممتاز و معمولی 7-3 نام و درصد مواد اولیه 7-4 نام و نشانی و یا علامت تجاری7-5 شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی7-6 تاریخ تولید به روز و ماه و سال7-7 تاریخ انقضا قابلیت مصرف به روز و ماه سال8-7 شرایط نگهداری (دما) 18 سیلسیوس9-7 تعداد قرص ها یا بسته های حاوی همبرگر  یادآوریدر مورد بسته بندی های بزرگ همبرگر مراكز عمده مصرف تعداد بسته های حاوی همبرگر ذكر می‌شود.10-7 وزن خالص بسته به گرم بارواداری 4 گرم11-7 ذكر عبارت ساخت ایرانبسته بندی كباب لقمهموادی كه برای بسته بندی كباب لقمه منجمد خام به كار می رود باید محتوی بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه تغییر شكل ظاهری در كباب لقمه به وجود نیاید برای این منظور باید از جعبه های مقوایی كارتن استفاده نمود كباب لقمه نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه تماس با محصول دارد باید از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی باشد.انواع بسته بندیبسته بندی به دو صورت انجام می‌گیرد:بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی به تعداد 9 قطعه هر قطعه كباب لقمه خام منجمد به ابعاد مناسب و هر قطعه به وزن 250 گرم را باید در ردیف سه تایی درحالیكه پهنه های زیرین و زبرین قطعات كباب لقمه خام منجمد با كاغذ مومی از جنس مناسب و مجاز برابر استاندارد ملی ایران 1461 ویژگیهای كاغذ موم دار برای بسته بندی پوشیده شده است را بر روی یكدیگر قرار داده و مجموعه را باید درون یك كیسه پلاستیكی از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی گذاشت پس از آن هر كیسه پلاستیكی محتوی به تعداد مناسب كباب لقمه خام منجمد را درون یك جعبه مقوایی مواد خوراكی- ویژگیها و روش های آزمون گذاشت و رده بندی كرد. كاغذ مومی مورد استفاده در مابین قطعه های كباب لقمه خام منجمد باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قطعات كباب لقمه كه باید دارای نشانه های مندرج در بند 8 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده شود.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی كباب لقمه های منجمد خام بسته بندی شده می بایست برابر بند فوق به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد باید نو سالم پاكیزه و خشك بوده و دارای استحكام لازم و كافی برای حفظ و نگهداری درست كالا باشد. كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد در یك بهر كالا باید از نظر شكل و اندازه همسان باشند وزن خالص هر كارتن حاوی كباب لقمه های خام منجمد نباید از 10 كیلوگرم كمتر باشد.  گزارش کاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکارورزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامدانلود گزارش کارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچهشركتتهران همبرگرفرآورده‌ها

  • گزارش کارآموزی كارآموزی مهندسی پزشكی

    گزارش کارآموزی كارآموزی مهندسی پزشكی دریافت گزارش کارآموزی كارآموزی مهندسی پزشكی گزارش کارآموزی حاضر در 52 صفحه جهت ارائه در مقطع کارشناسی مهندسی پزشکی در بیمارستان طالقانی تهران با رعایت تمام اصول تحقیق نویسی آماده گردیده است در ضمن فهرست…

  • پاورپوینت مدار های الکتریکی مدار های مرتبه اول به همراه تصاویر آموزشی

    پاورپوینت مدار های الکتریکی مدار های مرتبه اول به همراه تصاویر آموزشی دریافت پاورپوینت مدار های الکتریکی مدار های مرتبه اول به همراه تصاویر آموزشی مدار مرتبه اول چیست؟ هر مداری كه شامل تنها یك عنصر ذخیره كنندة انرژی، تعدادی…

  • مقاله در مورد LED

    مقاله در مورد LED دریافت مقاله در مورد LED دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 6969 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 امروزه استفاده از صفحه نمایش های پیام متحرك كاملا رایج است آنها با صورتها…

  • تحقیق سیاست ایالا‌ت متحده در خلیج فارس

    تحقیق سیاست ایالا‌ت متحده در خلیج فارس دریافت تحقیق سیاست ایالا‌ت متحده در خلیج فارس حسین عسكری استاد روابط و تجارت بین‌الملل و صاحب كرسی ایران در دانشگاه جورج واشنگتن است این كرسی در سال 1974 توسط دولت وقت ایران…

  • گزارش كارآموزی فعالیت در شرکت طراحی و گرافیکی

    گزارش كارآموزی فعالیت در شرکت طراحی و گرافیکی دریافت گزارش كارآموزی فعالیت در شرکت طراحی و گرافیکی گزارش كارآموزی فعالیت در شرکت طراحی و گرافیکی دسته بندی کارآموزی بازدید ها 152 فرمت فایل doc حجم فایل 152 کیلو بایت تعداد…

  • کنترل بهینه­ سازی شده­ ی تولید بادی مبتنی بر- DFIG با استفاده از آنالیز حساسیت و بهینه ­سازی ازدحام ذرات

    کنترل بهینه­ سازی شده­ ی تولید بادی مبتنی بر- DFIG با استفاده از آنالیز حساسیت و بهینه ­سازی ازدحام ذرات دریافت کنترل بهینه­ سازی شده­ ی تولید بادی مبتنی بر- DFIG با استفاده از آنالیز حساسیت و بهینه ­سازی ازدحام…

  • پاورپوینت جهانی سازی و مدیریت تنوعات در عصر حاضر

    پاورپوینت جهانی سازی و مدیریت تنوعات در عصر حاضر دریافت پاورپوینت جهانی سازی و مدیریت تنوعات در عصر حاضر دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 471 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 —جهانی سازی امری اجتناب ناپذیر و…

  • فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوم آپارتمان مسکونی 12 واحدی 3 طبقه با مبلمان کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوم آپارتمان مسکونی 12 واحدی 3 طبقه با مبلمان کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوم آپارتمان مسکونی 12 واحدی 3 طبقه با مبلمان کامل قابل ویرایش نام فایل پلان معماری فرمت…

  • نمونه سوالات اصول و کلیات بیمه با پاسخنامه

    نمونه سوالات اصول و کلیات بیمه با پاسخنامه دریافت نمونه سوالات اصول و کلیات بیمه با پاسخنامه دسته: بیمه بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 676 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 109 نمونه سوالات اصول و کلیات بیمه قیمت فایل…

  • اثرات لقمه حلال و حرام در زندگانی

    اثرات لقمه حلال و حرام در زندگانی دریافت اثرات لقمه حلال و حرام در زندگانی دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 47 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 بررسی اثرات لقمه در وجود آدمی قیمت فایل فقط…

  • دانلود رمان سنگ صبور | صادق چوبک

    دانلود رمان سنگ صبور | صادق چوبک دریافت دانلود رمان سنگ صبور | صادق چوبک دسته: عمومی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1088 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 263 سنگ صبور رمانی از صادق چوبک است که در سال…

  • پاورپوینت تحقیق کارآفرینی طرح تعمیرات سخت افزار

    پاورپوینت تحقیق کارآفرینی طرح تعمیرات سخت افزار دریافت پاورپوینت تحقیق کارآفرینی طرح تعمیرات سخت افزار پاورپوینت تحقیق کارآفرینی طرح تعمیرات سخت افزار در 15 صفحه ورد 34 اسلاید قابل ویرایش دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 19…

  • پاورپوینت زنجیره تامین حلقه بسته

    پاورپوینت زنجیره تامین حلقه بسته دریافت پاورپوینت زنجیره تامین حلقه بسته پاورپوینت زنجیره تامین حلقه بسته مناسب ارائه درس برنامه ریزی تولید دسته بندی فنی و مهندسی بازدید ها 3 فرمت فایل pptx حجم فایل 433 کیلو بایت تعداد صفحات…

  • مقاله بررسی تأثیر آموزش گام به گام ریاضی جورج پولیا

    مقاله بررسی تأثیر آموزش گام به گام ریاضی جورج پولیا دریافت مقاله بررسی تأثیر آموزش گام به گام ریاضی جورج پولیا دسته: ریاضی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 61 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 98 مقاله بررسی تأثیر آموزش…

  • پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام

    پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام دریافت پروژه کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یك باشگاه پرورش اندام دسته: خدماتی و آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 46 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 پروژه کارآفرینی…

  • دانلود تحقیق مجموعه قوانین و مقررات شهرسازی از آغاز تا پایان سال 1378 - 17 ص

    دانلود تحقیق مجموعه قوانین و مقررات شهرسازی از آغاز تا پایان سال 1378 - 17 ص دریافت دانلود تحقیق مجموعه قوانین و مقررات شهرسازی از آغاز تا پایان سال 1378 - 17 ص دسته: شهرسازی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip…

  • پاورپوینت ارزیابی نقش حساس بازاریابی در عملکرد سازمان

    پاورپوینت ارزیابی نقش حساس بازاریابی در عملکرد سازمان دریافت پاورپوینت ارزیابی نقش حساس بازاریابی در عملکرد سازمان دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی رشته مدیریت با عنوان ارزیابی نقش حساس بازاریابی در عملکرد سازمان در حجم 24 اسلاید شامل چالشهای فعالیتهای اقتصادی…

  • اینفوگرافیک ایین های نوروزی در ایران

    اینفوگرافیک ایین های نوروزی در ایران دریافت اینفوگرافیک ایین های نوروزی در ایران دسته: وکتور بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 561 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 اینفوگرافیک ایین های نوروزی در ایران قیمت فایل فقط 14,300 تومان اینفوگرافیک…

  • بررسی اقلیمی شهر شیراز

    بررسی اقلیمی شهر شیراز دریافت بررسی اقلیمی شهر شیراز دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 4834 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 44 شامل مشخصات کلی شهر شیراز، تحلیل نمودارها، مناسب برای پروژه های تنظیم شرایط محیطی قیمت فایل…

  • پاورپوینت فاز روش سنجی

    پاورپوینت فاز روش سنجی دریافت پاورپوینت فاز روش سنجی پاورپوینت فاز روش سنجی مناسب ارائه درس ارزیابی کار و زمان دسته بندی فنی و مهندسی بازدید ها 3 فرمت فایل pptx حجم فایل 3.588 مگا بایت تعداد صفحات فایل 33…

  • کارآموزی اداره برق (قسمت خدمات مشرکین) شهرستان ابهر

    کارآموزی اداره برق (قسمت خدمات مشرکین) شهرستان ابهر دریافت کارآموزی اداره برق (قسمت خدمات مشرکین) شهرستان ابهر دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 740 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 54 حضور کارکنان صنعت برق کشور در پیشبرد اهداف…

  • گزارش کارآموزی تحقیق دانه های روغنی ( سویا و ذرت )

    گزارش کارآموزی تحقیق دانه های روغنی ( سویا و ذرت ) دریافت گزارش کارآموزی تحقیق دانه های روغنی ( سویا و ذرت ) گزارش کارآموزی تحقیق دانه های روغنی ( سویا و ذرت )در 26 صفحه ورد 38 اسلاید قابل…

  • ذخیره­ سازی اطلاعات انبوه و راه حل مدیریت بر پایه­ ی رایانش ابری

    ذخیره­ سازی اطلاعات انبوه و راه حل مدیریت بر پایه­ ی رایانش ابری دریافت ذخیره­ سازی اطلاعات انبوه و راه حل مدیریت بر پایه­ ی رایانش ابری رایانش ابری، اطلاعات انبوه، ذخیره مجازی، هدوپ، مپ ریدوس دسته بندی مقالات ترجمه…

  • پاورپوینت مدیریت سازمان های ورزشی (دكتر سید نصرالله سجادی)

    پاورپوینت مدیریت سازمان های ورزشی (دكتر سید نصرالله سجادی) دریافت پاورپوینت مدیریت سازمان های ورزشی (دكتر سید نصرالله سجادی) دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 109 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 232 دانلود پاورپوینت مدیریت سازمان های ورزشی(دكتر…

  • تحقیق خلاصة كتاب «خط مشی‌های سیاسی نهج‌البلاغه»

    تحقیق خلاصة كتاب «خط مشی‌های سیاسی نهج‌البلاغه» دریافت تحقیق خلاصة كتاب «خط مشی‌های سیاسی نهج‌البلاغه» مقدمه كتاب «خط مشی‌های سیاسی نهج‌البلاغه» به قلم آقای محمد مهدی ماندگار می‌باشد كه توسط مؤسسه آموزش عالی باقرالعلوم (ع) تهیه شده و توسط بوستان…

  • پاورپوینت بررسی حمایت از اسرار تجاری در فضای مجازی از نظر حقوقی

    پاورپوینت بررسی حمایت از اسرار تجاری در فضای مجازی از نظر حقوقی دریافت پاورپوینت بررسی حمایت از اسرار تجاری در فضای مجازی از نظر حقوقی دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 622 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 28…

  • فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوبلکس ساختمان مسکونی 4 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوبلکس ساختمان مسکونی 4 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوبلکس ساختمان مسکونی 4 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش نام فایل پلان…

  • تاریخچه چیلرهای جذبی

    تاریخچه چیلرهای جذبی دریافت تاریخچه چیلرهای جذبی دسته: صنایع بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 139 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 یکی از نیازهای هر ساختمانی تامین سرمایش آن در فصل تابستان است ، این مهم در ساختمانهای بزرگ…

  • پرسشنامه سبک هویت برزونسکی

    پرسشنامه سبک هویت برزونسکی دریافت پرسشنامه سبک هویت برزونسکی دسته: پرسشنامه بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 20 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 آزمون سبک هویت برزونسکی قیمت فایل فقط 9,900 تومان آزمون سبک هویت برزونسکی دارای 13 صفحه…

  • انرژی اقیانوسی(انرژی امواج و جزر و مد دریا)

    انرژی اقیانوسی(انرژی امواج و جزر و مد دریا) دریافت انرژی اقیانوسی(انرژی امواج و جزر و مد دریا) انرژی اقیانوسی دسته بندی برق بازدید ها 137 فرمت فایل zip حجم فایل 1.384 مگا بایت تعداد صفحات فایل 24 14,300 تومان انرژی…

  • پاورپوینت پرورش اسب

    پاورپوینت پرورش اسب دریافت پاورپوینت پرورش اسب دسته: دام و طیور بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 529 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 اهلی کردن اسب روش طبیعی زندگی اسببرخی وجوه تمایز و مشخصات اسب پرورش اسب بهترین غذا…

  • دانلود پرسشنامه تفکر خلاق

    دانلود پرسشنامه تفکر خلاق دریافت دانلود پرسشنامه تفکر خلاق عنوان دانلود پرسشنامه تفکر خلاق دسته پرسشنامه روابط انسانی ( رفتار سازمانی مدیریت منابع انسانی) فرمت PDF تعداد صفحات 8 صفحه در این پرسشنامه12 جفت عبارت عرضه شده است ضمن اینکه…

  • پاورپوینت برنامه ریزی آموزشی و درسی

    پاورپوینت برنامه ریزی آموزشی و درسی دریافت پاورپوینت برنامه ریزی آموزشی و درسی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 484 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 116 دانلود پاورپوینت با موضوع برنامه ریزی آموزشی و درسی،…

  • پاورپوینت بودجه، اقتصاد و مدیریت

    پاورپوینت بودجه، اقتصاد و مدیریت دریافت پاورپوینت بودجه، اقتصاد و مدیریت دانلود پاورپوینت بودجه، اقتصاد و مدیریت در حجم 24 اسلاید ویژه ارائه کلاسی درس اصول تنظیم و کنترل بودجه رشته حسابداری در مقطع کارشناسی دسته بندی حسابداری بازدید ها…

  • پاورپوینت آموزشی رابطه بین شیوه های تامین مالی و درصد تغییرات و فرایند سرمایه

    پاورپوینت آموزشی رابطه بین شیوه های تامین مالی و درصد تغییرات و فرایند سرمایه دریافت پاورپوینت آموزشی رابطه بین شیوه های تامین مالی و درصد تغییرات و فرایند سرمایه فرمت فایل PPT پاورپوینت ( قابل ویرایش )چکیدهیكی از مباحث مهم…