گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )

گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )

دریافت

گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )در 45 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

88
فرمت فایل

doc
حجم فایل

1.519 مگا بایت

تعداد صفحات فایل

45

9,900 تومان
گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )در 45 صفحه ورد قابل ویرایش     معرفی شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به  نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود : 1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) . 2-  آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر . 3-  ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی . 4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی . 5-  همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی . 6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO  17025 , ISO 14000 , ISO 9000   در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی . 7- استقرار سیستم  HACCP  در واحدهای صنایع غذائی . 8-  بر گزاری دوره های آموزشی . این شرکت در تاریخ 8/9/1386  موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .       فهرست مطالب عنوان صفحه شیر 10 تركیبات شیر 10 عوامل موثر در تركیبات شیر 10 نژاد 11 فصل 11 سن 11 نسبت ویت 11 حالت قلیایی و اسیدی 12 شیر معمولی و غیر مرضی 12 استاندارد شیر 13 شیر حرارت ندیده 13 شیر پاستوریزه 13 شیر استرلیزه 13 شیر استرلیزه UHT 13 روش آزمون 14 تعیین مقدار چربی شیر 14 تعیین اسیدیته شیر 14 تعیین درصد ماده خشك 15 تعیین دانسیته شیر 15 جستجوی تقلبات در شیر 16 پنیر 17 تعیین مقدار چربی پنیر 19 تعیین اسیدیته پنیر 19 تعیین مقدار Ph پنیر 20 تعیین درصد ماده خشك 20 تعیین نمك پنیر 21 تعیین پروتئین پنیر 22 خامه 23 استاندارد خامه پاستوریزه در ایران 24 تعیین مقدار اسیدیته خامه 24 تعیین مقدار چربی خامه 24 كره 25 استاندارد كره پاستوریزه 26 ویژگی های عمومی 26 ویژگی های شیمیایی 26 تعیین اسیدیته كره 27 تعیین رطوبت کره 27 تعیین مواد باقیمانده شیر 28 تعیین درصد نمک کره 29 تععین چربی کره 29 دوغ 29 تعیین مقدار چربی دوغ 29 تعیین مقدار اسیدیته دوغ 30 تعیین ماده خشك دوغ 30 تعین میزان نکم دوغ 31 ماست 31 تعیین اسیدتیه 31 تعیین PH ماست 31 تعیین درصد چربی 32 تعیین ماده خشک 32       شیر: تركیبات شیر: شیر غذایی بسیار كامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. تركیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشكیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب كه شامل پروتئین های شیر (كازئین، آلبومین، گلوبولین) لاكتوز، اسیدلاكتیك، اسیدسیتریك و مواد معدنی می باشد. جدول زیر تركیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد. تركیبات گاو بز انسان گوسفند مادیان آب 7/87 0/86 2/88 3/81 8/89 چربی 61/3 6/4 3/3 9/6 2/1 لاكتوز 65/4 2/4 8/6 2/5 9/6 پروتئین (38/6  N) 29/3 4/4 5/1 6/5 8/1 خاكستر 75/0 8/0 2/0 0/1 3/0 عوامل موثر در تركیبات شیر: تركیب شیر دام های مختلف ثابت نبوده و عوامل متعددی سبب تغییر تركیبات شیر می شوند. این عوامل ممكن است مربوط به حالت بیماری و یا مرضی در دام باشند و یا مربوط به نژاد، نوع تغذیه، فصل، دوره شیردهی، سن و سایر عوامل باشند ذیلاً این عوامل را به طور مختصر در گاو مورد بررسی قرار می دهیم.       نژاد: تركیب شیر یك نوع دام در نژادهای مختلف متغیر می باشد و این تغییر بیشتر از نظر مقدار چربی دارای اهمیت است جدول زیر این تغییر را در برخی از نژادها نشان می دهد. علاوه بر این در افراد مختلف یك نژاد هم تغییر تركیب شیر مشاهده می شود.   آیرشا فریزین كرنزی شورت هورن درصد چربی 69/3 46/3 49/4 53/3 درصد ماده خشك بدون چربی 82/8 61/8 08/9 74/8 فصل: تركیب شیر دامهای مختلف در فصول مختلف سال متغییر است. این تغییر بر حسب آب و هوا، نوع تغذیه و دوره شیردهی دام متفاوت است. به طور كلی در تابستان كه حیوان بیشتر از علوفه سبز تغذیه می نماید مقدار شیر افزایش یافته ولی درصد چربی شیر كاهش می یابد و برعكس در زمستان مقدار چربی شیر بیشتر می شود. سن: مقدار چربی و ماده خشك بدون چربی در دوره های شیردهی متعاقب به نسبت كاهش می یابد و این كاهش به میزان 1/0 درصد در دفعات دوم، سوم و چهارم شیردهی است و در دفعات بعد نسبت این كاهش بیشتر خواهد بود. نسبت ویت: در شیر كه حاوی مقدار معمولی و طبیعی ماده خشك بدون چربی (4/8 تا 9 درصد) باشد نسبت لاكتوز: پروتئین: خاكستر 13 : 9 : 2 می باشد. این نسبت به نام ویت مرسوم است و عوامل مختلف مثل افزودن و یا خارج نمودن آب تغییری در این نسبت ندارد و جهت تشخیص شیرهای غیرطبیعی و غیرمعمولی وسیله خوبی است.   حالت قلیایی و اسیدی: شیر گاو در برابر مصرف فنل فتالئین اسیدی و در برابر معرف متیل اورانژ قلیایی است اما در برابر كاغذ لیتموس بواسطه وجود فسفاتهای موجود بی تفاوت است. pH شیر گاو معمولاً در حدود 4/6 و 6/6 است. اسیدیته شیر تازه در حدود 14/0 درصد (بر حسب اسیدلاكتیك) است. این مقدار در نگهداری بواسطه فعالیت میكروارگانیسم افزایش یافته و هرگاه اسیدیته به 3/0 درصد برسد طعم ترش در شیر احساس می شود و هرگاه مقدار اسیدیته به 6/0 درصد برسد، در حرارت معمولی شیر منعقد می شود. این حالت در شیر حرارت دیده متفاوت است چون در اثر حرارت نوع و تعداد میكروب های عادی شیر تغییر می كند. شیر معمولی و غیر مرضی: شیر معمولی یا مرضی شیر است كه از پستان دام بیمار بدست می آید: اورام پستان گاو در وهله اول باعث آلودگی و تغییر كیفیت شیر می شود. علاوه بر روشهای متعددی كه بر اساس آزمایشات میكروبیولوژیك برای تشخیص اورام پستان متداول است برخی از عوامل مربوط به تغییر تركیبات شیر دام بیمار نیز می تواند جهت این تشخیص مفید واقع می شود. مقدار كلرور شیر سالم معمولاً از 13/0 درصد تجاوز نمی نماید. در حالیكه این مقدار در شیر مربوط به دام مبتلا به ورم پستان خیلی بیشتر است. مقدار لاكتوز و پروتئین شیر مبتلا و به طور كلی مقدار ماده خشك نیز كاهش   می یابد. مقدار كازئین به پروتئین () كه در شیر دام سالم 80 درصد است كاهش پیدا می كند و از طرفی نسبت كلرورها به لاكتوز () كه در شیر سالم در حدود 3/2 است افزایش یافته و به 3 و یا بیشتر می رسد. شیر دامی كه به ورم پستان مشكوك باشد. بایستی جداگانه جمع آوری شود و از هر چهار قسمت پستان جداگانه شیر دوشیده و جهت آزمایشات مختلف میكروبی و شیمیایی به آزمایشگاه ارسال شود. استاندارد شیر بر حسب استانداردهای بین المللی شیر خام بایستی دارای مشخصات زیر باشد چربی شیر خام نباید از 3 درصد كمتر باشد ماده خشك بدون (SNF) نباید از 5/8 درصد كمتر باشد. شیر حرارت ندیده: در برخی از كشورها دامداریهایی كه دارای گواهینامه مخصوص بهداشتی هستند اجازه دارند كه شیر را بدون اعمال روشهای حرارتی به فروش برسانند چنین شیری بایستی دارای نتیجه رضایت بخش در برابر آزمایش متیلن بلو باشد. شیر پاستوریزه پاستوریزاسیون به عملی اطلاق می شود كه شیر مدت نیم ساعت در حرارت حداقل 63 درجه سانتی گراد (150-145) و یا مدت 15 ثانیه در حرارت 71 تا 72 درجه سانتی گراد (6/161-8/159) نگهداری شده و سپس بلافاصله سرد شود. چنین شیری بایستی دارای نتیجه رضایتبخش در برابر آزمایش متیلن بلو و فسفاتاز باشد. شیر استرلیزه: شیر استرلیزه شیری است كه پس از صاف و یكنواخت شدن در حرارت حداقل 105 ( 212) به مدتی نگهداری شود تا نتیجه آزمایش كدورت آن رضایتبخش باشد. شیر استرلیزه UHT: چنین شیری بایستی حداقل به مدت یك ثانیه در حرارت بالاتر از 122 (270) نگهداری شود و سپس به طور استریل بسته بندی شود. به طور كلی دو روش برای این منظور متداول است. یكی روش مستقیم كه بخار گرم به داخل شیر نفوذ داده می شود و سپس مقدار آب اضافه از شیر خارج می گردد و دیگر روش غیرمستقیم كه عمل لازم با عمل تبادل حرارتی به شیر می رسد. شیر پاستوریزه: تعیین مقدار چربی: چربی شیر را با استفاده از بوتیرومتر 40 اندازه می گیریم. ابتدا با استفاده از پیپت 10، به مقدار 10 اسیدسولفوریك (1 + 9 ) را برداشته و در بوتیرومتر می ریزیم سپس با استفاده از پیپت حبابدار 11 به مقدار 11 شیر برداشته و آرام آرام از كنار دیواره بوتیرومتر آن را به اسید اضافه می كنیم باید توجه داشته باشیم كه سطح مابین اسید و شیر سیاه نشود چون سیاه شدن به معنی سوخته شدن چربی شیر است. در آخر با استفاده از پیپت 1 به مقدار 1 الكل اتیلیك را برداشته و به محتویات بوتیرومتر می افزائیم. دهانه بوتیرومتر را با پنبه خشك می كنیم و در آن را می بندیم. سپس چند بار بوتیرومتر را به آرامی سردتر می كنیم تا محتویات داخل آن به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد از اینكه یك مایع قهوه ای یك دست پدیدار شد بوتیرومتر را به مدت 5 دقیقه در حرارت 60 سانتی گراد با دور 1200 سانتریفوژ می كنیم. با توجه به اینكه روی بوتیرومتر مدرج است مقدار چربی جدا شده از شیر را می توان با استفاده از درجه بندی ها معین نمود. تعیین پروتئین پنیر: روی ترازو به اندازه 1 گرم پنیر را روی كاغذ صافی به طور دقیق وزن می كنیم. بعد ترازو را صفر می كنیم و 5 گرم سولفات پتاسیم به كاغذ صافی اضافه می كنیم دوباره ترازو را صفر كرده و 1 گرم سولفات مس به مواد اضافه می كنیم بار سوم ترازو را صفر می كنیم و حدود 5/0-2/0 گرم دی اكسید سلنیم به مواد روی كاغذ صافی می افزائیم. (سولفات پتاسیم، سولفات مس و دی اكسید سلنیم نقش كاتالیزور را دارند) بعد كاغذ صافی را به آرامی تا می كنیم و آن را داخل بالن كلدال می اندازیم (زیر هود) چند قطعه سنگ جوش، 25 میلی لیتر اسیدسولفوریك غلیظ و مقداری پارافین به عنوان ضد كف به محتویات بالن اضافه می كنیم شعله را روشن می كنیم در ابتدا به علت اثر اسید بر مواد یك محلول سیاه ظاهر می شود حرارت باعث ایجاد بخار در بالن می شود این بخار خطرناك است و باعث انفجار بالن می شود برای خنثی نمودن آن از سود 30% وزن وزنی استفاده می كنیم سود را از راه قیف و قطره قطره به بالن اضافه می كنیم بالن كلدال به یك مبرد تقطیر متصل است با اضافه كردن سود و خنثی شدن بخارات اسید عمل تقطیر با خطر كمتری ادامه می یابد بعد از گذشت یك ساعت حرارت را بیشتر كرده و آن قدر تقطیر ماده را ادامه می دهیم تا حدود 300 میلی لیتر از مایع تقطیر شده اولیه شامل آمونیاك جمع آوری شود حرارت را قطع كرده و ارلن حاوی مایع تقطیر شده را از دستگاه جدا می كنیم محلول تقطیر شده به رنگ نارنجی بسیار روشن است این مایع را با اسیدسولفوریك 1/0 نرمال تا ظهور رنگ آبی فیروزه ای تیتر می كنیم با در نظر داشتن اینكه هر یك میلی لیتر اسیدسولفوریك 1/0 نرمال برابر با 0014/0 گرم ازت است با توجه به حجم مصرفی اسید مقدار پروتئین را محاسبه می كنیم. خامه خامه عبارت از قسمتی از شیر است كه از نظر چربی غنی می باشد و معمولاً با عمل خامه زنی از شیر جدا می شود. هر گاه خامه زنی به طریق مكانیكی انجام شود محصول تهیه شده ممكن است تا 65 درصد حاوی چربی باشد. انواع خامه بر حسب مقدار چربی آن تقسیم بندی می شود و در كشورهای مختلف استانداردهای خاصی كه معمولاً بر اساس مقدار درصد چربی تدوین شده است موجود می باشد. كمیته استاندارد موادغذائی انگلستان در مورد خامه استرلیزه افزودن 2/0 درصد مواد ثابت كننده مانند كربنات سدیم و پتاسیم، سیترات ها و ارتوفسفات ها و كلروركلسیم را بشرط آنكه بر روی برچسب اعلام شده باشد مجاز می داند. از نظر كنترل خامه در نظر گرفتن نسبت ویت مهم است چون مانند آنچه كه در مورد شیر بیان شد نسبت لاكتوز-پروتئین – خاكستر در ماده خشك به ترتیب برابر با 13-9-2 می باشد.   استاندارد خامه پاستوریزه در ایران شرح زیر قسمتی از استاندارد خامه پاستوریزه است كه توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ارائه شده است. تعریف-خامه پاستوریزه قسمتی از شیر است كه حداقل حاوی 18 درصد چربی شیر باشد و مطابق استاندارد پاستوریزاسیون تهیه شده باشد. انواع خامه پاستوریزه عبارتست از: الف-خامه ترش، خامه ایست كه ترشی آن بیش از 2/0 درصد اسیدلاكتیك باشد. ب-خامه رقیق، خامه ای است كه حاوی 20 تا 25 درصد چربی شیر باشد. ج-خامه غلیظ، خامه ای است كه حاوی 34 درصد چربی شیر باشد. د-خامه زده، خامه ای است كه حداقل حاوی 30 درصد چربی شیر باشد. تعیین مقدار اسیدیته خامه: در یك ارلن مایر 9 گرم خامه را وزن می كنیم 9 میلی لیتر آب مقطر به آن اضافه می كنیم و چند قطره فنل فتالئین به آن افزائیم با سود 1/0 نرمال تا ظهور رنگ صورتی كم رنگ تیتر می كنیم. :Vحجم سود مصرفی                                         اسیدیته تعیین مقدار چربی خامه: برای تعیین مقدار چربی خامه ابتدا باید آن را نسبت 1 به 4 رقیق كنیم و عدد نهایی خوانده شده در چهار ضرب كنیم از خامه رقیق شده با پیپت 11 حبابدار تا خط نشانه برداشته و در بوتیرومتر شیر می ریزیم بعد با پیپت 10، اسید سولفوریك (1+9) و با پیپت 1 هم به مقدار 1 میلی لیتر الكل آنیلیك را آرام آرام از دیواره به خامه رقیق اضافه می كنیم. دهانه بوتیرومتر را خشك كرده و در آن را می بندیم و به آرامی سر و ته می كنیم در اثر واكنش اسید با خامه بوتیرومتر بسیار داغ و سوزان می شود وقتی مایع قهوه ای یكنواختی بدست آمد آن را به مدت 5 دقیقه در حرارت 60 درجه سانتی گراد با دور 1200 سانتریفوژ می كنیم. بعد چربی جدا شده را با توجه به درجه بندی روی بوتیرومتر می خوانیم. كره كره محصولی است از زدن خامه به دست می آید چربی خامه را جدا كرده و پس از خارج ساختن آب زیادی آن را به صورت یكنواخت درآورده و گاهی مقداری نمك و یا رنگ به آن می افزایند جهت تهیه كره با طعم و عطر بهتر آن را از خامه ترش شده تهیه می نمایند. از نظر ساختمانی كره عبارتست از پخش ذرات آب در بین ذرات چربی كه به طور ثابت قرار دارند. عامل موثر در طعم و عطر كره دی استیل و به مقدار كمتر اسیدبوتیریك، اسید استیك، اسیدفرمیك و اسیدپروپیونیك و آلدئیداسیتیك است. كره ای كه از خامه ترش تولید شده باشد شامل مقدار بیشتر مواد معطر است تركیب كره عبارتست از از آب و چربی و مواد چامد غیر چرب (NFMS) كه شامل كازئین، لاكتوز املاح است. نسبت این مواد معمولاً باید به شرح زیر باشد. چربی 80-84 درصد آب 15-3/15 درصد مواد جامد غیر چرب 1 درصد درصد چربی: برای تعیین چربی ماست از بوتیرومتر 40 مخزن دار استفاده می كنیم بدین صورت كه مخزن را روی ترازو گذاشته، ترازو را صفر می كنیم بعد به آرامی داخل مخزن 3 گرم ماست می ریزیم. مخزن را از ته بوتیرومتر وارد آن كرده و خوب سفت و محكم می بندیم. باید ملاحظه كنیم كه این كار با دقت و آرام انجام شود تا ماست از مخزن خارج نشود. بعد با پیپت 10 به اندازه 10 میلی لیتر اسیدسولفوریك (1+9) و با پیپت 1، 1 میلی لیتر الكل آنیلیك را به ارامی از دیواره بوتیرومتر داخل آن می ریزیم. دهانه بوتیرومتر را خشك كرده و در آن را می بندیم. بوتیرومتر را آنقدر سروته می كنیم تا تمام ماست داخل مخزن آن با اسید و الكل واكنش داده یا به خوبی در آن حل شود این عمل باعث داغ شدن بوتیرومتر می شود وقتی كه محلول یكنواخت قهوه ای رنگی حاصل شد آن را به مدت 5 دقیقه در دمای 60 درجه سانتی گراد با دور 1200 سانتریفوژ می كنیم. سپس با توجه به درجه بندی روی بوتیرومتر مقدار چربی جدا شده را می خوانیم. تعیین ماده خشك: یك پلیت شن دار را با یك تكه همزن شیشه ای در دمای 110-100 درجه سانتی گراد به مدت حداقل نیم ساعت قرار می دهیم بعد آن را در دسیكاتور می گذاریم تا ضمن سرد شدن از رطوبت محیط نیز مصون باشد وقتی كه به وزن ثابتی رسید آن را وزن می كنیم وزن پلیت خالی را یادداشت می كنیم بعد پلیت را روی ترازو گذاشته صفر می كنیم. gr5 (گرم) ماست داخل آن می ریزیم با همزن داخل پلیت ماست را با شن مخلوط می كنیم اختلاط بای طوری باشد كه یك مخلوط یكنواخت شن و ماست حاصل شود برای اختلاط بهتر 5 میل لیتر الكل به آن اضافه می كنیم بعد پلیت را به مدت 1 الی 2 ساعت دمای 110 (درجه سانتی گراد) داخل اتوكلاو می گذاریم سپس آن را خارج كرده در دسیكاتور می گذاریم تا سرد شود و بعد وزن می كنیم با استفاده از رابطه زیر میزان ماده خشك را محاسبه می كنیم. 100× وزن پلیت خالی – وزن پلیت با نمونه خشك شده =درصد ماده خشك      وزن نمونه درصد چربی-درصد ماده خشك =درصد ماده خشك بدون چربی         گزارش کاراموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )کاراموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )کارورزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )دانلود گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده ها

  • دانلود تحقیق ماهیت حقوقی شرط ضمن عقد 42 ص

    دانلود تحقیق ماهیت حقوقی شرط ضمن عقد 42 ص دریافت دانلود تحقیق ماهیت حقوقی شرط ضمن عقد 42 ص دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 43 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 دانلود ماهیت حقوقی شرط ضمن عقد…

  • پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی

    پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی دریافت پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2529 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30 قاب سبک فولادی مزیتهای سیستمهای 3D پانلمقاومت فولاد دوام اجزای فولادی گالوانیزه قاب قیمت…

  • گزارش کامل کارآموزی حسابداری

    گزارش کامل کارآموزی حسابداری دریافت گزارش کامل کارآموزی حسابداری این فایل آماده شده و بدون نیاز به ویرایش است و دانشجو می تواند بر اساس موارد مورد نیاز خود را تغییر دهد دسته بندی کارآموزی بازدید ها 96 فرمت فایل…

  • مقایسه شش روش مختلف پاکسازی و اماده سازی سطح فیشور اکلوزال پیش از قرار دادن پیت فیشورسیلانت

    مقایسه شش روش مختلف پاکسازی و اماده سازی سطح فیشور اکلوزال پیش از قرار دادن پیت فیشورسیلانت دریافت مقایسه شش روش مختلف پاکسازی و اماده سازی سطح فیشور اکلوزال پیش از قرار دادن پیت فیشورسیلانت چکیده این مطالعه آزمایشگاهی با…

  • پاورپوینت شهر های جدید

    پاورپوینت شهر های جدید دریافت پاورپوینت شهر های جدید پاور پوینتی برای ارائه به استاد و کنفرانسی راحت و کسب نمره خوب با موضوعات شهرهای جدیدشهر های جدید در جهانشهر های جدید در ایرانتعاریف مکتب ها و نظریه ها دسته…

  • پاورپوینت ساختمان های پیش ساخته 3d-panel و پانلهای ساندویچی در 40 اسلاید کاربردی و آموزشی

    پاورپوینت ساختمان های پیش ساخته 3d-panel و پانلهای ساندویچی در 40 اسلاید کاربردی و آموزشی دریافت پاورپوینت ساختمان های پیش ساخته 3d-panel و پانلهای ساندویچی در 40 اسلاید کاربردی و آموزشی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل:…

  • مقاله تورم و سرمایه گذاران

    مقاله تورم و سرمایه گذاران دریافت مقاله تورم و سرمایه گذاران دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 99 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 مقاله تورم و سرمایه گذاران قیمت فایل فقط 7,700 تومان فهرست مقدمه..................................................................................1 1-تورم چیست؟.........................................................................2…

  • پروژه کارآفرینی مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک

    پروژه کارآفرینی مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک دریافت پروژه کارآفرینی مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک دسته: کارآفرینی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 142 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 71…

  • فایل فلش GRright smart view 570 (فایل فلش GRright S9301MT6589)

    فایل فلش GRright smart view 570 (فایل فلش GRright S9301MT6589) دریافت فایل فلش GRright smart view 570 (فایل فلش GRright S9301MT6589) فایل فلش رسمی GRright smart view 570 مدل نامبر S9301 با سی پی یو MT6589 دسته بندی گوشی های…

  • فرآیند بودجه و برنامه ریزی در سازمان تامین اجتماعی

    فرآیند بودجه و برنامه ریزی در سازمان تامین اجتماعی دریافت فرآیند بودجه و برنامه ریزی در سازمان تامین اجتماعی مقاله حاضر مسائل مربوط به بودجه و بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد در این…

  • پاورپوینت بررسی جامع ایدز

    پاورپوینت بررسی جامع ایدز دریافت پاورپوینت بررسی جامع ایدز دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 736 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 پاورپوینت بررسی جامع ایدز در 41اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx قیمت فایل فقط…

  • دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم کلاس درس علوم تجربی را برای فراگیرانم شاد و جذاب نمایم

    دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم کلاس درس علوم تجربی را برای فراگیرانم شاد و جذاب نمایم دریافت دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم کلاس درس علوم تجربی را برای فراگیرانم شاد و جذاب نمایم دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1…

  • مبانی نظری و پیشینه درباره کیفیت زندگی

    مبانی نظری و پیشینه درباره کیفیت زندگی دریافت مبانی نظری و پیشینه درباره کیفیت زندگی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 46 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 مبانی نظری و پیشینه درباره کیفیت زندگی…

  • مبانی نظری رضایت شغلی در سازمان،عوامل موثر رضایت شغلی

    مبانی نظری رضایت شغلی در سازمان،عوامل موثر رضایت شغلی دریافت مبانی نظری رضایت شغلی در سازمان،عوامل موثر رضایت شغلی مبانی نظری رضایت شغلی در سازمان،عوامل موثر رضایت شغلی دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 80 فرمت فایل docx حجم فایل…

  • تحقیق طرح مرمّت و احیای خانه ناصرالدین میرزا (مناسب برای تحقیق)(پاورپوینت)

    تحقیق طرح مرمّت و احیای خانه ناصرالدین میرزا (مناسب برای تحقیق)(پاورپوینت) دریافت تحقیق طرح مرمّت و احیای خانه ناصرالدین میرزا (مناسب برای تحقیق)(پاورپوینت) تحقیق طرح مرمّت و احیای خانه ناصرالدین میرزا (مناسب برای تحقیق)(پاورپوینت)در 71 صفحه قابل ویرایش همراه عکس…

  • طراحی فضای سبز

    طراحی فضای سبز دریافت طراحی فضای سبز این فایل شامل نقشه طراحی شده در نرم افزار اتوكد می باشد دسته بندی معماری بازدید ها 271 فرمت فایل dwg حجم فایل 536 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1 8,800 تومان این…

  • طرح توجیهی باغ پسته 50 هکتاری

    طرح توجیهی باغ پسته 50 هکتاری دریافت طرح توجیهی باغ پسته 50 هکتاری طرح توجیهی باغ پسته 50 هکتاری سود ناویژه محاسبه نقطه سر به سر تولید سود ویژه محاسبه كارمزد وام جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهیلات دسته بندی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتماد مشتری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتماد مشتری دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتماد مشتری دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 37 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتماد مشتری قیمت فایل فقط…

  • پاورپوینت روش های تربیت فرزند

    پاورپوینت روش های تربیت فرزند دریافت پاورپوینت روش های تربیت فرزند دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 535 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 فایل پاورپوینت با موضوع روش های تربیت فرزند در حجم 33…

  • طرح لایه باز لیبل سرکه تقطیری کارامل دار طراحی شده با فتوشاپ

    طرح لایه باز لیبل سرکه تقطیری کارامل دار طراحی شده با فتوشاپ دریافت طرح لایه باز لیبل سرکه تقطیری کارامل دار طراحی شده با فتوشاپ دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 15650…

  • تحقیق میزان مصرف شیر

    تحقیق میزان مصرف شیر دریافت تحقیق میزان مصرف شیر دسته: شیمی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 161 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 101 تحقیق درباره میزان مصرف شیر در قالب word در 101 صفحه قیمت فایل فقط 7,150 تومان…

  • دستاوردها و محدودیتهای بین المللی

    دستاوردها و محدودیتهای بین المللی دریافت دستاوردها و محدودیتهای بین المللی هدف از این مقاله تبیین تکامل رشته روابط بین الملل در ایران ، پیش و پس از انقلاب است برای نیل به این هدف از متغیرهای جامعه شناختی، اقتصادی…

  • مقاله منابع توان فشرده (کامپکت) برای گرمایش توکامک

    مقاله منابع توان فشرده (کامپکت) برای گرمایش توکامک دریافت مقاله منابع توان فشرده (کامپکت) برای گرمایش توکامک منابع توان فشرده (کامپکت) برای گرمایش توکامک تحقیق کارشناسی ارشد برق فایل محتوای 1)اصل مقاله لاتین 6 صفحه IEEE Transactions 2) متن ورد…

  • شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بافق

    شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بافق دریافت شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بافق شیپ فایل مرز شهرستان بافق (واقع در استان یزد) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام شهرستانمرکز شهرستانمساحت شهرستان به کیلومترمحیط شهرستان به کیلومترمساحت…

  • چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق سلامت

    چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق سلامت دریافت چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق سلامت دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 66 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 چارچوب مبانی نظری و فصل…

  • گزارش کاراموزی آشنایی با صنعت سیمان و دسنتگاههای بكار رفته در این صنعت

    گزارش کاراموزی آشنایی با صنعت سیمان و دسنتگاههای بكار رفته در این صنعت دریافت گزارش کاراموزی آشنایی با صنعت سیمان و دسنتگاههای بكار رفته در این صنعت گزارش کاراموزی آشنایی با صنعت سیمان و دسنتگاههای بكار رفته در این صنعت…

  • پرسشنامه مقیاس بازداری فعال سازی رفتار

    پرسشنامه مقیاس بازداری فعال سازی رفتار دریافت پرسشنامه مقیاس بازداری فعال سازی رفتار مقیاس بازداری فعال سازی رفتار دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 163 فرمت فایل docx حجم فایل 18 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 5 8,800 تومان پرسشنامه…

  • تحقیق بررسی و كالبدشكافی جریان صدر در عراق

    تحقیق بررسی و كالبدشكافی جریان صدر در عراق دریافت تحقیق بررسی و كالبدشكافی جریان صدر در عراق چكیده تحقیق حاضر كه به بررسی و كالبدشكافی جریان صدر در عراق میپردازد در ابتدا مقدمه ای كوتاه از كشور عراق و تنوع…

  • تحقیق مهندسی نرم افزار تجزیه و تحلیل سامانه اساتید دانشگاه

    تحقیق مهندسی نرم افزار تجزیه و تحلیل سامانه اساتید دانشگاه دریافت تحقیق مهندسی نرم افزار تجزیه و تحلیل سامانه اساتید دانشگاه تحقیق مهندسی نرم افزار تجزیه و تحلیل سامانه اساتید دانشگاه دسته بندی کامپیوتر بازدید ها 121 فرمت فایل doc…

  • کتاب مبانی چاپ

    کتاب مبانی چاپ دریافت کتاب مبانی چاپ دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 2884 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 144 کتاب مبانی چاپ قیمت فایل فقط 7,700 تومان کتاب مبانی چاپ/رشته چاپ/گروه تحصیلی مکانیک/زمینه صنعت/ شاخه اموزش فنی…

  • کتاب اموزش کسب درامد از اینترنت

    کتاب اموزش کسب درامد از اینترنت دریافت کتاب اموزش کسب درامد از اینترنت دسته: بازاریابی و امور مالی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 975 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 119 کتاب کسب درامد از اینترنت قیمت فایل فقط 7,700…

  • مقاله آموزشی پردازش گر شبکه وَکنتُر ، Vector network analyzers ، به همراه متن انگلیسی و

    مقاله آموزشی پردازش گر شبکه وَکنتُر ، Vector network analyzers ، به همراه متن انگلیسی و دریافت مقاله آموزشی پردازش گر شبکه وَکنتُر ، Vector network analyzers ، به همراه متن انگلیسی و یکی از واژه های اختصاری که برای…

  • تحقیق روستا عبدل آباد قزوین (word)

    تحقیق روستا عبدل آباد قزوین (word) دریافت تحقیق روستا عبدل آباد قزوین (word) تحقیق روستا عبدل آباد قزوین (word) که شامل طرح هادی –شرایط اقلیمی ، معرفی به به لحاظ موقعیت جغرافیایی ، شناخت ویژگی های اجتماعی و فرهنگی –…

  • نقشه پلان ساختمان مستطیلی بلند نقشه خاص

    نقشه پلان ساختمان مستطیلی بلند نقشه خاص دریافت نقشه پلان ساختمان مستطیلی بلند نقشه خاص دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 188 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 نقشه خاص پلان ساختمان با اتوکد قیمت فایل فقط 7,700…

  • بانك اطلاعاتی Access 2005

    بانك اطلاعاتی Access 2005 دریافت بانك اطلاعاتی Access 2005 دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 بانك اطلاعاتی Access 2005 در 39 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc قیمت…