گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی

گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی

دریافت

گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی در 19 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

92
فرمت فایل

doc
حجم فایل

19 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

19

8,800 تومان
گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی در 19 صفحه ورد قابل ویرایش مقدمه:كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوی زیرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوی است، كه دارای ظرفیت پائین تری نسبت به كارخانه اصلی می باشد و در محدوده جدایی ازكارخانه اصلی واقع شده.این كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوی است و در شهرك صنعتی مشهد در خانه 1 واقع شده است.تولیدات این كارخانه شامل سس مایونز، سس كچاپ انواع كنسرو و كمپوت (بستگی به فصل).كه در زمان كارآموزی اینجانب تولیدات كارخانه شامل سس مایونز و كچاپ و كنسرو لوبیای آبگوشتی و كمپوت گلابی بوده است.كارخانه حدوداً 30 نفر پرسنل اصلی و موقت داشته كه در زمان پیك كاری تعدادی كارگر فصلی اضافه می شود.و آزمایشگاه كنترل كیفی كارخانه در هر شیفت 2 كارشناس فنی دارد.پروسه تولید كنسرو لوبیای آبگوشتی:لوبیا بعد از خریداری به وسیله كامیون وارد كارخانه شده، نمونه گیری شده و آزمایشات كنترل كیفی لازم بر روی آن انجام می گیرد. و بعد از مثبت بودن آزمایشات كیفی لوبیای ما كه از نوع آبگوشتی می باشد وارد انبار می شود.آزمایشات كیفی كه بر روی لوبیا انجام می شود شامل: تست خار و خاشاك، تعداد در 100 گرم و … می باشد كه در زیر به آنها اشاره می شود.لوبیا توسط كارگران از كیسه ها تخلیه و وارد دستگاه شن گیر (بوجاری) شده سپس وارد شن شوئی شده و كاملاً شسته و تمیز می شود و سپس در شبكه های بزرگ به مدت 48 ساعت خیس می خورد.بعد از طی این مدت در روز كاری، ابتدا در حوضچه شستشو لوبیاها شسته شده و سپس با بالابر یا الواتور به دستگاه بلانچ وارد می شوند كه دمائی حدود 120 درجه سانتی گراد دارد سپس بعد از طی مسیر بلانچ بر روی نوار سورت انتقال یافته كه توسط كارگران كاملاً تمیز شده و لوبیاهای خراب جدا می شوند.بعد از آن به سینی پر كن وارد شده كه دستگاهی چرخان است و دارای مخازنی به وزن قوطی ماست كه توسط اوپراتور و توسط تیغه مربوطه مخازن كاملاً پر شده و به كیل مورد نظر می رسند و در انتدا به داخل قوطی ها تخلیه می شوند.قوطی ها از طریق نوار مخصوص از قسمت مربوطه كه عملیات استریل بر روی آنها انجام شده وارد خط می شود.قوطی های پر شده به مرحله بعدی كه تنظیم دقیق وزن است می رسند و توسط كارگر این كار صورت می گیرد. كارگر قوطی ها را فقط چك می كند و در صورت خالی بودن سر قوطی یا افزایش بیش از حد قوطی آنها را تعدیل می نماید و وزن قوطی ها را هر چند دقیقه اندازه می گیرد تا طبق استاندارد مربوطه باشند.سس كنسرو لوبیا هم كه مخلوطی از انواع ادویه جات می باشد مانند (گلپر، پودر كاری، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و فلفل سفید، سركه و روغن) در این قسمت به قوطی ها توسط فیلر سس اضافه می شود. سپس قوطی به داخل تونل انراست رفته و پس از طی زمان لازم و عبور از آن دربندی شده و سپس اتوكلاونداری صورت می گیرد.كه در اتوكلاو عملیات استریل بر روی آن انجام می شود. عملیات پخت 70 دقیقه به طول می انجامد و دمای لازم برای این عمل 321 درجه سانتی گراد معادل 2/1 آنگستروم است.سپس قوطی ها به داخل حوضچه آب سرد منتقل شده و سرد می شوند. بعد از سرد شدن و خشك شدن اتیكت زده شده و تاریخ تولید و مدت انقضاء توسط جت پرینتر بر روی آنها ثبت می شود.بعد از آن بسته بندی و داخل دستگاه شرینك شده و بسته بندی كامل می شود. انبارگذاری آخرین مرحله تولید است.قوطی ها 15 روز قرنطینه می شوند تا طی این مدت اگر شكلی برای آنها پیش آید معدوم شوند. و می توان گفت كنسروها مدت 18 ماه تا 2 سال تاریخ انقضاء دارند.در صورت اتمام مدت قرنطینه و نبود شكل خاص كمپوت لوبیای آبگوشتی ما آماده روانه شدن به بازار مصرف می باشد كه توسط ماشین بارگیری شده، فاكتور می شوند و از كارخانه خارج.آزمایشات كنترل كیفی مربوطه:آزمون درصد خار و خاشاك لوبیا: ابتدا توسط دستگاه روپ از ماشین محل لوبیا نمونه برداری شده و به آزمایشگاه آورده می شود و این آزمایش به شرح زیر انجام می گیرد:-    مقدار 100 گرم از نمونه را با ترازو وزن كرده و دراین مقدار نمونه میزان شن و سنگ، درصد لوبیای معیوب، درصد لولپه ها و درصد لوبیای چروكیده و آفت زده را مشخص می نمائیم. بعد از این عدد را بر كل نمونه تعمیم می دهیم و میزان افت محصول را مشخص كرده.-    آزمایش وزن كنسرو لوبیا: كنسرو را توسط سرباز كن باز كرده  و سطح سس كنسرو را بر روی قوطی از داخل علامت زده كه این علامت برای آزمون درصد پر ی است كه به آن اشاره می شود.درصد پری كنسرو بر طبق استاندارد باید 60% وزن آبكش لوبیا باشد.قوطی لوبیا را بر روی صافی آبكش خالی كرده و آن را می شوئیم سپس لوبیا ها را وزن نموده و قوطی خالی را هم وزن می نمائیم. سپس وزن كل قوطی را از قوطی خالی كم كرده و وزن محتوری قوطی به دست می آید.سپس تناسب بسته و درصد آن را به دست می آوریم.برای مثال:وزن محتوی      432 = 60 – 492وزن آبكش شده            219 گرموزن قوطی خالی            60 گرم                                                100%               432وزن كل قوطی              492 گرم                     50% =     x%                 219آزمایش درصد پری:قوطی علامت زده را برداشته و تا علامت آن آب معمولی می نمائیم سپس وزن پر می نمائیم. (برای نمونه 460 گرم)مجدداً وزن پر شده را هم می گیریم. برای نمونه 483 گرم سپس تناسب گرفته و درصد پری را محاسبه می نمائیم.                                                                                    100%               483                                                درصد پری       95%  =     x%                460آزمایش درصد نمك سس كنسرو لوبیا:درب قوطی را باز كرده سپس سس آن را جدا و 1 گرم از آن را در بشری ریخته و به وسیله ترازو وزن می نمائیم. سپس آن را به وسیله 2 سی سی آب مقطر رقیق كرده و چند قطره كرومات پتاسیم به آن اضافه می نمائیم و با نیترات نقره از تیتر می نمائیم. نقطه ختم عمل با رنگ قرمز آجری مشخص می شود.وزن نمونه: 1 گرمحجم تیتر: 8/0و سپس به وسیله فرمول زیر % نمك آن را به دست می آوریم:                        8/0 % نمك % =تست تعداد لوبیا در 100 گرم:برای این آزمایش ترازو را صفر كرده و 100 گرم لوبیا را وزن می نمائیم. و تعداد لوبیا در 100 گرم را شمرده. استاندارد مربوطه حداكثر 95 عدد لوبیا در 100 گرم می باشد كه نامناسب بودن لوبیا توسط این رنج مشخص می گردد. آزمایشات حین فرآیند:شامل چك كردن دقت شیشه شور، وزن درست فیلرها درتی عمل لیبل شرینك، تست عمل جت پرینتر و … كه در زیر به برخی از آنها اشاره می نمائیم:برای تست صحت كار فیلرها هر 2 ساعت از خط و از قسمت قبل پر كن نمونه شیشه ای برداشته و با كسر وزن هر شیشه وزن سس را اندازه گیری می نمائیم تا دقت كار فیلر برای ما ثابت شود.در صورت مشاهده هر گونه تغییر در وزن اصلی سس به اوپراتور مربوطه اطلاع داده تا نقص مربوط به دستگاه را برطرف نماید.لیبل شرینك را هم مرتباً باید تست كرد چون گرمای زیاد لیبل ما را سوزانده و كمی حرارت هم باعث چروك شدن لیبل شده پس حرارت متعادل را پیدا كرده و آن را كنترل می نمائیم.جت پرینتر: جت پرینتر شامل 2 قسمت می باشد یك بخش كامپیوتری و بخش دیگر كه عملیات مارك زدن را انجام می دهد. كه اطلاعات مربوط به هر محصول را به بخش كامپیوتری داده و سپس دستگاه استارت می خورد.خطای دستگاه كم می باشد ولی چك كردن آن لازم می باشد.تست میكسر: میسكر به دلیل حساسیت عملیاتش از اهمیت بالایی برخوردار می باشد كه برای ثبت آن می توان زمان لازم را ثبت كرد.مخازن آب نمك و سركه و روغن هم چك می شوند تا اشكالی در حین فرآیند به وجود نیاید.آزمون میانگین تخم مرغ در كارتن: كه اگر این میزان عدد 65 به بالا شود تخم مرغ های ما درشت محسوب می شوند اگر بین 65-55 عدد شود متوسط و زیر عدد 55 ریز می باشند.برای این منظور وزن كارتن خالی و وزنه شانه ثبت شده و محاسبه می شود در یك كارتن چند تخم مرغ و چند شانه وجود دارد. و بدین ترتیب تعداد تخم مرغ هر كارتن محاسبه می شود.آزمایش تازگی تخم مرغ: برای این منظور چند روش وجوددارد كه شامل:1-   تخم مرغ را در نور گرفته و كوچك بودن پرده انتهائی آن دلیلی بر كهنه بودن آن می باشد.2-  تخم مرغ را درآب نمك 3% قرار داده اگر پائین رود می گوییم تخم مرغ تازه است و اگر بالای آب نمك ایستاد تخم مرغ كهنه شده.3-  راه دیگر شكستن تخم مرغ و تست رنگ آن است هر چه تخم مرغ رنگ كمتری داشته باشد دارای كیفیت بالاتری می باشد.و اگر هم چروكیدگی در داخل حس شود دلیل بر كهنگی آن است.نكته: وزن كاغذ شانه تخم مرغ مهم است چون فروشنده می تواند از این راه به كارخانه ضرر زده  و كم فروشی كند . پس تست آن لازم است.زوغن آورده شده به كارخانه در تانكر مربوطه ذخیره می شود و 2 آزمایش مهم برای آن الزامی است. اسیدیته و پروكسید كه میزان اسیدیته 3/0-1/0 و میزان پروكسید باید 0% و حداكثر 1/0% باشد.در مورد سركه اسیدیته بسیار مهم است كه حداكثر باید 11-10 باشد كه زیادی آن باعث ترشی و كم بودن آن هم ایجاد مشكل می كند چون اسیدیته لازم را به ما نمی دهد.نقطه بحرانی سس مایونز سالمونلا و اشرشیاكلی است و PH مایونز هم باید زیر عدد 4 باشد و اسیدیته سس هم باید از 6/0 بالاتر باشد.مایونز سرد پروسس است و همیشه باید دقت شود میكروب واردنشود چون ما حین فرآیند حرارتی نداریم تا بتوانیم آن را دفع نمائیم.با دستگاه فیلر می توان اوزان مختلف را برای سس ها در نظر گرفت مانند 200 گرمی، 1 كیلوگرمی، 850 گرمی.آزمایش اسیدیته مایونز: بشر 200 سی سی را برداشته به میزان 15 گرم سس مایونز به داخل آن منتقل كرده سپس مگنت را در داخل بشر قرار داده و روی دستگاه مغناطیس می گذاریم مقدار 100 سی سی آب مقطرخنثی هم به آن اضافه می نمائیم سپس دستگاه را روشن كرده و چند دقیقه به آن زمان می دهیم.بعد از طی شدن زمان لازم با سود از نرمال آن را تیتر می نمائیم نقطه ختم عمل با رنگ صورتی كم رنگ مشاهده می شود.سپس با استفاده از فرمول زیر اسیدیته را محاسبه می نمائیم:= (درجه اسید غالب   006/0  100 مقدار مصرفی                                    15 آزمون اسیدیته سركه: مقدار 10 سی سی سركه را با سود 5/0 نرمال تیتر می نمائیم و قبل از تیتر كردن چند قطره فنل فتالئین اضافه می نمائیم.حال از فرمول زیر مقدار اسیدیته را محاسبه می نمائیم:اسیدیته = 03/0  10  مقدار مصرفیآزمون اسیدیته روغن: مقدار 15 گرم روغن را با حلال الكل اتیلیك + كلروفرم+ فنل مخلوط كرده (40-30 سی سی حلال)سپس با سود 1/0 نرمال تیتر را انجام می دهیم. نقطه ختم عمل با رنگ صورتی مشخص می شود. گزارش کاراموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضویکاراموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضویکارورزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضویدانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضویکارخانه کمپوت و کنسرو رضویکارخانهکمپوتکنسرورضوی

  • طرح توجیهی آموزشگاه خدمات کامپیوتری

    طرح توجیهی آموزشگاه خدمات کامپیوتری دریافت طرح توجیهی آموزشگاه خدمات کامپیوتری طرح توجیهی آموزشگاه خدمات کامپیوتری دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 174 فرمت فایل doc حجم فایل 34 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 14 8,800 تومان…

  • گزارش كارآموزی در كارخانه شیر اصفهان

    گزارش كارآموزی در كارخانه شیر اصفهان دریافت گزارش كارآموزی در كارخانه شیر اصفهان دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 15 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 در شبانه روز یعنی 24 ساعت حدوداً 330 تن…

  • طرح لایه باز کارت ویزیت شرکت 74

    طرح لایه باز کارت ویزیت شرکت 74 دریافت طرح لایه باز کارت ویزیت شرکت 74 دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 2783 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 طرح لایه بازکارت ویزیت شرکت…

  • پاورپوینت مدیریت، ارزیابی و اندازه گیری عملکرد سازمانها

    پاورپوینت مدیریت، ارزیابی و اندازه گیری عملکرد سازمانها دریافت پاورپوینت مدیریت، ارزیابی و اندازه گیری عملکرد سازمانها دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 281 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 103 عملكرد به عنوان یک مفهوم چالشی و پیچیده…

  • دانلود تحقیق آنالیز المان محدود تقریبی A2.4.3

    دانلود تحقیق آنالیز المان محدود تقریبی A2.4.3 دریافت دانلود تحقیق آنالیز المان محدود تقریبی A2.4.3 دسته: صنایع بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 599 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 26 محاسبات المان محدود در مدل برش صفحه ی برش نشان…

  • توضیحاتی در رابطه با نرم افزار3DViA و چندین فایل همراه آموزشی

    توضیحاتی در رابطه با نرم افزار3DViA و چندین فایل همراه آموزشی دریافت توضیحاتی در رابطه با نرم افزار3DViA و چندین فایل همراه آموزشی دسته: ساخت و تولید بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 3638 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11…

  • پرسشنامه مقیاس هوش اجتماعی ترومسو (TSIS)

    پرسشنامه مقیاس هوش اجتماعی ترومسو (TSIS) دریافت پرسشنامه مقیاس هوش اجتماعی ترومسو (TSIS) پرسشنامه مقیاس هوش اجتماعی ترومسو (TSIS) دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 185 فرمت فایل docx حجم فایل 9 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 2 8,030 تومان…

  • پاورپوینت تحلیل معماری تاج محل

    پاورپوینت تحلیل معماری تاج محل دریافت پاورپوینت تحلیل معماری تاج محل دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 4511 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 75 فایل پاورپوینت با موضوع تحلیل معماری تاج محل در حجم 75 اسلاید قابل ویرایش…

  • فلز در معماری

    فلز در معماری دریافت فلز در معماری پاورپوینت فلز در معماری در 122 اسلاید دسته بندی معماری بازدید ها 143 فرمت فایل ppt حجم فایل 10.949 مگا بایت تعداد صفحات فایل 122 8,800 تومان پاورپوینت فلز در معماری در 122…

  • آشنایی با تاسیسات الکتریکی

    آشنایی با تاسیسات الکتریکی دریافت آشنایی با تاسیسات الکتریکی آشنایی با تاسیسات الکتریکی دسته بندی کارآموزی بازدید ها 166 فرمت فایل doc حجم فایل 44 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 31 8,800 تومان گزارش کار  کارآموزی (آشنایی با تاسیسات الکتریکی)…

  • دانلود تحقیق خرده اقلیم

    دانلود تحقیق خرده اقلیم دریافت دانلود تحقیق خرده اقلیم دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 11 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 به قسمتی از یك اقلیم گفته می‌شود كه دارای شرایط آب و هوایی كاملاً یكسانی می‌باشد…

  • پاورپوینت مقدمه ای بر واحدهای پرورشی دوره متوسطه

    پاورپوینت مقدمه ای بر واحدهای پرورشی دوره متوسطه دریافت پاورپوینت مقدمه ای بر واحدهای پرورشی دوره متوسطه دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 688 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 دانلود پاورپوینت با موضوع مقدمه…

  • پاورپوینت نظریه های جدید روانشناسی شخصیت

    پاورپوینت نظریه های جدید روانشناسی شخصیت دریافت پاورپوینت نظریه های جدید روانشناسی شخصیت دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 168 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 دانلود پاورپوینت با موضوع نظریه های جدید روانشناسی شخصیت،…

  • روند تحولات شهرنشینی در ادوار تاریخی

    روند تحولات شهرنشینی در ادوار تاریخی دریافت روند تحولات شهرنشینی در ادوار تاریخی دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 79 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 ظهور شهر به عنوان یك پدیده سازمان یافته اجتماعی، اقتصادی…

  • فایل اتوکد پلان معماری بام ساختمان ویلایی 2 طبقه با اندازه گذاری کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری بام ساختمان ویلایی 2 طبقه با اندازه گذاری کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان معماری بام ساختمان ویلایی 2 طبقه با اندازه گذاری کامل قابل ویرایش نام فایل پلان بام فرمت dwg (اتوکد ۲۰۰۷ و…

  • پروژه کارآفرینی بسته بندی

    پروژه کارآفرینی بسته بندی دریافت پروژه کارآفرینی بسته بندی دسته: کارآفرینی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 8030 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 پروژه کارآفرینی بسته بندی در 27 صفحه ورد قابل ویرایش قیمت فایل فقط 7,700 تومان پروژه…

  • پاورپوینت بررسی زیر گروه های فریمن و خواص آنها

    پاورپوینت بررسی زیر گروه های فریمن و خواص آنها دریافت پاورپوینت بررسی زیر گروه های فریمن و خواص آنها پاورپوینت بررسی زیر گروه های فریمن و خواص آنها در 57 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل با فرمت pps…

  • پاورپوینت ایمنی کار با مواد شیمیایی

    پاورپوینت ایمنی کار با مواد شیمیایی دریافت پاورپوینت ایمنی کار با مواد شیمیایی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 4788 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 64 دانلود پاورپوینت ایمنی کار با مواد شیمیایی بررسی ایمنی کار با مواد…

  • پاورپوینت تحلیل سایت

    پاورپوینت تحلیل سایت دریافت پاورپوینت تحلیل سایت دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 1030 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 تحلیل سایت شامل مجموعه اطلاعاتی است که به عنوان نخستین گام در طراحی مطرح می گردد قیمت فایل…

  • دانلود پرسشنامه خلاقیت دکتر سلطانی

    دانلود پرسشنامه خلاقیت دکتر سلطانی دریافت دانلود پرسشنامه خلاقیت دکتر سلطانی دانلود رایگان پرسشنامه خلاقیت دکتر سلطانی پرسشنامه استاندارد خلاقیت (دکتر سلطانی) پرسشنامه رایگان خلاقیت دکتر سلطانی دسته بندی پرسشنامه بازدید ها 261 فرمت فایل docx حجم فایل 12 کیلو…

  • نمونه قرارداد کانال کشی کولر

    نمونه قرارداد کانال کشی کولر دریافت نمونه قرارداد کانال کشی کولر دسته: فرم و مستندات بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 4 نمونه قرارداد کانال کشی کولر قیمت فایل فقط 7,700 تومان فایل نمونه…

  • پروژه قراردادهای نوین مهندسی (N.E.C)

    پروژه قراردادهای نوین مهندسی (N.E.C) دریافت پروژه قراردادهای نوین مهندسی (N.E.C) دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 60 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 52 قراردادهایEP (طراحی – خرید) و EPC (طراحی – خرید – ساخت) از قابلیت های…

  • پاورپوینت والیبال

    پاورپوینت والیبال دریافت پاورپوینت والیبال پاورپوینت ورزش والیبال تعداد اسلایدها 16 دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 230 فرمت فایل pptx حجم فایل 1.341 مگا بایت تعداد صفحات فایل 16 8,800 تومان در این پاورپوینت به شرح ورزش والیبال همراه…

  • تحقیق بررسی سیستم آتشباری نانل

    تحقیق بررسی سیستم آتشباری نانل دریافت تحقیق بررسی سیستم آتشباری نانل تحقیق حاضر در 88 صفحه جهت ارائه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی معدن گرایش استخراج معدن با رعایت تمام اصول تحقیق نویسی آماده گردیده است در…

  • کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش پنجم

    کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش پنجم دریافت کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش پنجم دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 397 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30 کتاب(5)ICDL قیمت فایل فقط 18,700 تومان…

  • و نفسیر سوره تغابن

    و نفسیر سوره تغابن دریافت و نفسیر سوره تغابن و تفسیر سوره تغابن دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 125 فرمت فایل docx حجم فایل 32 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 18 8,800 تومان این فایل شامل و تفسیر سوره…

  • پاورپوینت بررسی آمار تحلیلی

    پاورپوینت بررسی آمار تحلیلی دریافت پاورپوینت بررسی آمار تحلیلی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 79 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 پاورپوینت بررسی آمار تحلیلی در 41 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل قیمت…

  • راههای علاقه مند کردن دانش آموزان پایه اول به درس قران وفعالیتهای مربوط به ان

    راههای علاقه مند کردن دانش آموزان پایه اول به درس قران وفعالیتهای مربوط به ان دریافت راههای علاقه مند کردن دانش آموزان پایه اول به درس قران وفعالیتهای مربوط به ان دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم…

  • بررسی سیستم حسابداری در ارگان دولتی

    بررسی سیستم حسابداری در ارگان دولتی دریافت بررسی سیستم حسابداری در ارگان دولتی این فایل تحقیق رشته حسابداری بوده در قالب فایل word و قایل ویرایش میباشد در ضمن این تحقیق در فرمت دانشگاهی کاملا منظم ویرایش شده است دسته…

  • طلایی رویکردی جدید برای امنیت شبکه حس­گر بی­سیم با استفاده از زیست الهامی

    طلایی رویکردی جدید برای امنیت شبکه حس­گر بی­سیم با استفاده از زیست الهامی دریافت طلایی رویکردی جدید برای امنیت شبکه حس­گر بی­سیم با استفاده از زیست الهامی با الهام از مشخصات جالب سیستم­های بیولوژیکی، بسیاری از محققان بر روی تولید…

  • پاورپوینت نقش استراتژیک منابع انسانی در موفقیت سازمان

    پاورپوینت نقش استراتژیک منابع انسانی در موفقیت سازمان دریافت پاورپوینت نقش استراتژیک منابع انسانی در موفقیت سازمان دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان نقش استراتژیک منابع انسانی در موفقیت سازمان در حجم 19 اسلاید همراه با توضیحات کامل ویژه ارائه…

  • تحقیق استرس در زندگی

    تحقیق استرس در زندگی دریافت تحقیق استرس در زندگی اثرات مخرب فشارهای عصبی بر زندگی فردی و اجتماعی کاملا مشهود است ،بطوریکه گروهی از صاحبنظران رفتار سازمانی ،استرس را بیماری شایع قرن قلمداد نموده اند دسته بندی روانشناسی بازدید ها…

  • پرسشنامه KIMS & FFMQ

    پرسشنامه KIMS & FFMQ دریافت پرسشنامه KIMS & FFMQ دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 پرسشنامه KIMS FFMQ قیمت فایل فقط 5,500 تومان پرسشنامه KIMS  FFMQ قیمت فایل…

  • پروژه:انواع کابل های شبکه

    پروژه:انواع کابل های شبکه دریافت پروژه:انواع کابل های شبکه دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 968 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 خصوصیات كابل پروتكل های لایه پیوند داده متناطر باانواع خاص كابل هستند وشامل دستور…

  • فرآیند تولید سیوسی و کالباس

    فرآیند تولید سیوسی و کالباس دریافت فرآیند تولید سیوسی و کالباس پاورپوینت با موضوع خط تولید سوسیس و کالباس15 اسلاید دسته بندی کارآفرینی بازدید ها 166 فرمت فایل rar حجم فایل 179 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 15 8,800 تومان…