گزارش کاراموزی طرح تهیه ماكارونی

گزارش کاراموزی طرح تهیه ماكارونی

دریافت

گزارش کاراموزی طرح تهیه ماكارونی گزارش کاراموزی طرح تهیه ماكارونی در 65 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

131
فرمت فایل

doc
حجم فایل

65 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

65

9,900 تومان
گزارش کاراموزی طرح تهیه ماكارونی در 65 صفحه ورد قابل ویرایش بسمه تعالیبخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی ـ مقدمهمصرف انواع ماكارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، كشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به كار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماكارونی عادت كرده اند. اتخاذ سیاست خود اتكایی در جهت میل به استقلال اقتصادی كشور ایجاب می كند كه تولید ماكارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم كشورمان مورد حمایت قرار گیرد كه امكانات جالبی برای تهیه انواع ماكارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماكارونی برای تولید آن ضمن اینكه گام مهمی در جهت توسعه كشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین كشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماكارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماكارونی در نقاط مختلف كشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.امید است با بهره برداری از این كارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به كشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.    ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماكارونی: گزارش زیر نتایج آمارگیری از كارخانجات رشته ماكارونی سازی ایران می باشد. از 78 كارخانه تهیه رشته و ماكارونی كه تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد كارخانجات كشور آمارگیری به عمل آمده است.نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:تعداد واحدها، وضع مملكت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشكالات تهیه مواد بسته بندی و اشكالات تولیدی( شامل اشكالات فنی كمبود قطعات یدكی) با بررسی كه در مورد اشكالات اساسی كارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت كه در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشكال اساسی وجود دارد.ظرفیت اسمی كارگاههای ماكارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها كه محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت كار روزانه بدست آمده است.وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماكارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماكارونی در كارخانجات تولیدی میكرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و…  ساخته میشود و توسط متخصصان كارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.1ـ تعداد واحدها وضع مالكیت بصورت در صد كارخانجات بر مبنای تعداد در كل و همچنین تعداد كاركنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد. ـ تعریف چند نوع مختلف ماكارونی: ماكارونی به چند صورت تولید می شود كه مختصراً به شرح زیر می باشد:الف) ماكارونی بلند لوله ای نازك ، به شعاع 5/0 تا 8/0 میلیمتر كه به اسم ورمیشل معروف است اعم از آنكه به شكل طبیعی مستقیم یا پیچیده شده یا یكنواخت بریده شده یا اشكالهای دیگر به آن داده باشد.ب) ماكارونی كوتاه به اشكال صدفی ، حلزونی ، مارپیچ ، ریسمانی تابیده و غیره كه به صورت صاف یا خط دار یا لنگره ای و غیره پر یا میان خالی معروف به راویولی و كوكیت می باشد.ج) ماكارونی بلند تخت لب كنگره ای به پهنای 11 تا 60 میلیمتر.د) ماكارونی مطلق، لوله ای است بلند و میان خالی اعم از آنكه جدار خارجی آن صاف یا خط دار باشد. شعاع ماكارونی صاف می تواند از 4 تا 9 میلیمتر و یا 19 میلیمتر باشد و شعاع ماكارونی خط دار می تواند 8 یا 14 یا 18 میلیمتر باشد.هـ) ماكارونی های دیگر به اشكال برنجی ، ستاره ای ، مثلث سوراخ دار حبهای و عدسی انگشتری الفبا حلقه ای ، اعداد و غیره كه بیشتر برای مصرف سوپ مناسب هستند.تولید ماكارونی آنچنان تابع ضوابط و مقررات خاص می باشد كه شاید نتوان در بررسی اولیه متوجه شد ، چرا كه آنچه در ایران در حال حاضر به عنوان ماكارونی در بازارها عرضه می شود می توان به جرأت گفت كه 80% محصولات تولیدی غیر استاندارد بوده و یا فقط تركیب از آرد و رنگ می باشد.در حالیكه ماكارونی به عنوان یك غذای ساده در بازارهای جهانی مطرح است و مصرف كننده توقع دارد كه در عین اینكه محصول را به طور آماده مصرف می نماید ، همزمان با این سرعت عمل بتواند پاره ای از ویتامینها و پروتئین های مجاز را نیز به بدن برساند ، و در ایران این مطلب كمتر مورد توجه قرار دارد و یا اصلاً مورد توجه نیست و بر همین اساس است كه ماكارونی های وارداتی كه اغلب توسط مسافرین و یا بعضی از تجار و با قیمتی حدود 5 برابر محصول داخلی وارد بازار می گردد. اما با تأسف ملاحظه می گردد كه خریدار توجه بیشتری به خرید كالای وارداتی دارد چرا كه محصول وارداتی با فرمولی متفاوت و با طعمی مطلوب و مطابق سلیقه هر مصرف كننده تولید گردیده ، از نظر مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران كه با توجه به استاندارد آمریكا تهیه گردیده است.   ـ روش كار و نحوه فرآیند: ابتدا آرد توسط الك ویبره شده سپس توسط دیتگاه هم زن به وسیله تركیب با آب خمیر ماكارونی تهیه می شود. در مرحله بعد توسط دستگاه اكسترودر فرم و شكل می گیرد.ماكارونی شكل داده شده روی نی های مخصوص قرار گرفته و سپس درگرمخانه خشك شده بعد برش داده می شود و سپس در بسته های 450 و 900 گرمی به وسیله سلوفان و نایلون بسته بندی شده و به بازار عرضه می گردد.‎آرد ماكارونی بایستی از آرد سمولینا تهیه شود كه مشخصات آن شامل رطوبت 8 الی 12، پروتئین حداقل 5/9 الی 5/18، چربی1/1 الی 4/2 ، فیبر 5/0% الی 2% و خاكستر 5/0% الی 2% می باشد. محصول باید عاری از سوراخ ، شكاف ، لك و كپك زدگی باشد و در موقع استعمال زبری نداشته باشد و رنگ عوض ننماید و در موقع نباید خمیر وله شود یا به هم بچسبد و یا بوی خمیر و ترشی یا تلخی و طعمهای زننده داشتئه باشد. PH  ماكارونی نباید كمتر از 6 و بیشتر از 7 باشد. بسته بندی باید در پاكتهای سلوفان و یا پاكتهای نخ دار باشد ، كالا بر طبق استاندارد ملی بایستی ساخته شود و شماره استاندارد ملی ماكارونی در ایران جهت تولید ماكارونی 213 می باشد. ـ سوخت: با توجه به نیاز استفاده از وسائل گرمایش در داخل سالنها و ساختمانهای رفاهی كارخانه نیاز به دو دستگاه بخاری كارگاهی می باشد كه مصرف سوخت بخاریها در هر ساعت حدود 10 لیتر گازوئیل می باشد كه خواهیم داشت:مصرف سوخت در روز                                                  80 =  8 ×  10كل سوخت مصرفی بخاریها در سال به لیتر           220000 =  275  ×  80ارزش كل سوخت مصرفی در سال به ریال       1.100.000 = 5  ×  22000 و با توجه به خشك كردن ماكارونی كه احتیاج به گرمخانه دارد دستگاه شوفاژ و اپراتورها كه در داخل سالن خشك كن می باشد، مصرف سوخت خشك‌كنها عبارتست از:مصرف سوخت خشك كن در سال                             30800 =  275  ×  112 سوخت به هدر رفته                                             31000 =  200  +  30800ارزش مصرف سوخت خشك كن در سال           1.550.000 =  50  ×  31000كل سوخت مصرفی در سال به لیتر                       53000 =  22000  +  31000ارزش كل سوخت مصرفی در سال                     2.650.000 =  50  ×  53000 هزینه بنزین  : اگر خودرو در روز 24 لیتر مصرف كند:  مصرف بنزین در سال                                                 6600 =  275  × 24  هزینه مصرف بنزین در سال به ریال                      5.280.000 = 800  × 6600 ـ آب : واحد مورد بحث به انگیزه مصرف آب در تولید ماكارونی به مقدار 5 متر مكعب روزانه احتیاج داریم ، بنابراین خواهیم داشت: مصرف آب در سال به متر مكعب                                       1375 =  275  ×  5ارزش مصرف آب در سال به ریال                          687.500 =  500  ×  1375تفكیك آن به شرح زیر: مصرف آب در روز جهت كارگران                                        1 =  100  ×  10مصرف آب در سال جهت كارگران                                       275 = 275  ×  1ارزش مصرف آب در سال برای كارگران                 500 ،137 =  500  ×  275  جهت فضای سبز و شستشوی ماشین آلات و غیره حدود 5/0 متر مكعب در روز احتیاج به آب می باشد. مصرف آب در سال جهت فضای سبز و شستشوی ماشین آلات و غیره:متر مكعب   5/137 =  275  ×  5/0ارزش مصرف آب در سال به ریال                           68.750 =  500  ×  5/137جهت مصرف تولید احتیاج به 5/3 متر مكعب آب در روز احتیاج داریم: متر مكعب   5/962 =  275  ×  5/3ارزش مصرف آب جهت تولید در سال                  481.250=   500  ×  5/962مصرف آب در سال جهت كارخانه به متر مكعب1375= 5/962+ 5/137+ 275هزینه مصرف آب در سال جهت كارخانه به ریال687.500 = 481.250 + 68.750 + 137.500هزینه كل هزینه انرژی در سال به ریال65.817.500 = 57.200.000 + 5.280.000 + 2.650.000 + 687.500   ـ فاضلاب: فاضلاب كارخانه از دو قسمت به شرح زیر تشكیل شده است:1ـ فاضلاب ناشی از شستشوی ماشین آلات و نظافت سالنها.2ـ فاضلاب حاصله از سرویس های بهــداشتی.الف ـ فاضلاب حاصل از شستشوی ماشین آلات و نظافت سالنها برای آبیاری و فضای سبز محوطه نیز می توان استفاده كرد.ب ـ فاضلاب حاصله از سرویس های بهداشتی ، این فاضلاب به سپتیك تانك متصل شده و پس از ته نشین شدن لجن آن را هر چند ماه یك بار تخلیه و به خارج منتقل می گردد. ـ تهویه و اطفاء حریق: الف ـ تهویه:علاوه بر طراحی پنجره ها و سالن به صورت مقابل و عمل هواكش ها كه موجب تهویه و جریان هوا در سالن می شود ، در تابستانها از تعدادی كولر آبی مناسب و در زمستان از بخاری استفاده خواهد شد. ب ـ اعلام و اطفاء حریق:در بخش های مختلف كارخانه سیستم اطفاء حریق (آژیر) نصب خواهد شد و برای اطفاء حریق از كپسولهای آتش نشانی به صورت متحرك و ثابت شامل  انواع گاز انیدرید كربنیك و پودرهای خشك و غیره به تعداد 4 دستگاه استفاده خواهد شد. ـ لوازم و تجهیزات اداری: لوازم و تجهیزات اداری شامل دو عدد میز كار اداری ، دو عدد صندلی، سه عدد فایل ، كابینت دو عدد، ماشین حساب ، رایانه و نوشت ابزار و كاغذ و انواع فرم جهت حسابداری و انبار و غیره خواهد بود.   «بخش ششم » روش فر‌آوردن (تولید): خمیر باید در دستگاه خمیر گیری خودكار و یا آبی كه به طور خودكار و تنظیم وارد دستگاه خمیرگیری می‌شود تهیه گردد و با فشار مناسبی از میان دستگاه عبور كند و به اشكال مختلف از قالبهای صافی داری خارج گردد و سپس با در نظر گرفتن رطوبت و حرارت لازم در محفظه‌ای مجهز به حرارت مركزی و دریچه‌های تهویه خودكار اصول خشك گردد. هوای متصاعد از ماكارونی آلوده به مواد مخمر از محفظه‌های به طریق خودكار به فضای خارج غیر سر پوشیده برده شود تا به داخل كارخانه راه نیابد.مازاد خمیر كه موقع بریدن ماكارونی در زیر ماشینهای كار در ظرفهای مخصوصی می‌ریزد اگر دوباره بخواهند به دستگاه خمیرگیری برگردانند باید فقط از راه لوله‌های بسته و با فشار هوای كمپرسور برگرداننده شوند. فرآوردن (تولید) باید طبق اصول بهداشت و در كارخانه‌ای انجام گیرد كه هر ساله گواهی بهداشتی از وزارت بهداری گرفته باشد. شرایط ماكارونی فرآورده شده: ماكارونی ساخته شده باید عاری از سوراخ ، شكاف ، لك و كپك زدگی باشد و در موقع استعمال زبری نداشته باشد و رنگ پس ندهد و در موقع پختن نباید له شود یا بوی خمیر و ترشی و یا تلخی و طعمهای زننده داشته باشد و PH  ماكارونی نباید كمتر از 6 و بیش از 7 باشد. بسته بندی و نشانه گذاری: بسته بندی: در كارخانه باید محوطه بسته بندی از محوطه ساخت جدا باشد به طوری كه هوای محل ساخت به هوای محل بسته بندی حتی الامكان سرایت نكند.بسته بندی باید در جعبه های مقوایی یا پاكتهای كاغذی نخ دار یا كیسه و یا پاكتهای پلاستیك صورت گیرد. به طوری كه وزن ظرف و مظروف جمعاً از 225 یا 450 یا 900 گرم كمتر نباشد.در مورد بسته بندی در پلاستیك باید روی بسته یا پاكت دو سوراخ ریز فراهم شده باشد. ابعاد بسته بندی به اختیار كارخانه سازنده است و كارخانه سازنده می‌تواند واحدهای 225 گرمی را به طور متصاعدی مضاعف كند. گزارش کاراموزی طرح تهیه ماكارونیکاراموزی طرح تهیه ماكارونیکارورزی طرح تهیه ماكارونیدانلود گزارش کارآموزی طرح تهیه ماكارونیطرح تهیه ماكارونیتهیهماكارونی

  • پاورپوینت اقلیم در معماری اسلامی

    پاورپوینت اقلیم در معماری اسلامی دریافت پاورپوینت اقلیم در معماری اسلامی دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 3388 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 29 پاورپوینت اقلیم در معماری اسلامی قیمت فایل فقط 13,200 تومان پاورپوینت اقلیم در معماری…

  • پاورپوینت توت فرنگی

    پاورپوینت توت فرنگی دریافت پاورپوینت توت فرنگی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 578 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 دانلود پاورپوینت توت فرنگی بررسی توت فرنگی پاورپوینت جامع و کامل توت فرنگی کاملترین پاورپوینت توت فرنگی پکیج…

  • مهندسی جوشكاری پیشرفته (فرایندهای جوشکاری )

    مهندسی جوشكاری پیشرفته (فرایندهای جوشکاری ) دریافت مهندسی جوشكاری پیشرفته (فرایندهای جوشکاری ) فرایندهای جوشکاری ذوبی به دسته ای از فرایندهای اتصال قطعات گویند که در آنها از ذوب فلز پایه (Base Metal) برای ایجاد حوضچه ذوب استفاده می شود…

  • پاورپوینت روش اثباتی و هموارسازی سود

    پاورپوینت روش اثباتی و هموارسازی سود دریافت پاورپوینت روش اثباتی و هموارسازی سود دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 795 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 46 دانلود پاورپوینت با موضوع روش اثباتی و هموارسازی سود ، در قالب…

  • دانلود پروژه اجاق گاز سه شعله رو میزی (ارزیابی کار و زمان)

    دانلود پروژه اجاق گاز سه شعله رو میزی (ارزیابی کار و زمان) دریافت دانلود پروژه اجاق گاز سه شعله رو میزی (ارزیابی کار و زمان) دسته: بازاریابی و امور مالی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1602 کیلوبایت تعداد…

  • طرح جدید آگهی ترحیم مادر به صورت لایه باز

    طرح جدید آگهی ترحیم مادر به صورت لایه باز دریافت طرح جدید آگهی ترحیم مادر به صورت لایه باز دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 11517 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 آگهی…

  • پاورینت فارسی چهارم دبستان درس دوم

    پاورینت فارسی چهارم دبستان درس دوم دریافت پاورینت فارسی چهارم دبستان درس دوم دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 7735 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 دانلود پاورینت فارسی چهارم دبستان درس دوم قیمت فایل فقط 9,900 تومان…

  • پاوورپوینت اصول مبانی مدیریت

    پاوورپوینت اصول مبانی مدیریت دریافت پاوورپوینت اصول مبانی مدیریت پاوورپوینت اصول مبانی مدیریت با 60 اسلاید براساس کتاب رضائیان و جاسبی فهرست در توضیحات قیمت ت2000 قابل ویرایش دسته بندی مدیریت بازدید ها 144 فرمت فایل ppt حجم فایل 812…

  • بررسی رابطه بین فرهنگ و میزان اشتباهات حسابداری کشف شده توسط حسابرسان

    بررسی رابطه بین فرهنگ و میزان اشتباهات حسابداری کشف شده توسط حسابرسان دریافت بررسی رابطه بین فرهنگ و میزان اشتباهات حسابداری کشف شده توسط حسابرسان بررسی رابطه بین فرهنگ و میزان اشتباهات حسابداری کشف شده توسط حسابرسان دسته بندی علوم…

  • کارآفرینی(تولید اسکاج)

    کارآفرینی(تولید اسکاج) دریافت کارآفرینی(تولید اسکاج) کارآفرینی(تولید اسکاج) دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 158 فرمت فایل doc حجم فایل 23 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 22 8,800 تومان کارآفرینی(تولید اسکاج) چشم انداز ما برای شستشوی بهتر ظروف…

  • طرح توجیهی احداث باغ پسته

    طرح توجیهی احداث باغ پسته دریافت طرح توجیهی احداث باغ پسته دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 76 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 Pistachio forests قیمت فایل فقط 7,700 تومان طرح توجیهی احداث باغ پسته…

  • پاورپوینت حفاری جهت دار

    پاورپوینت حفاری جهت دار دریافت پاورپوینت حفاری جهت دار حفاری جهت دار چاه انواع ابزار دسته بندی شیمی بازدید ها 155 فرمت فایل pptx حجم فایل 6.263 مگا بایت تعداد صفحات فایل 12 8,800 تومان عنوان مقاله: حفاری جهت دار…

  • نمونه انواع وکالت نامه های دولتی و غیر دولتی

    نمونه انواع وکالت نامه های دولتی و غیر دولتی دریافت نمونه انواع وکالت نامه های دولتی و غیر دولتی دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 230 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 6 وکالت نامه پیگیری امور نظام وظیفه…

  • پروتکل درمان پذیرش و تعهد برای اضطراب اجتماعی

    پروتکل درمان پذیرش و تعهد برای اضطراب اجتماعی دریافت پروتکل درمان پذیرش و تعهد برای اضطراب اجتماعی پروتکل درمان پذیرش و تعهد برای اضطراب اجتماعی دسته بندی روانشناسی بازدید ها 85 فرمت فایل docx حجم فایل 7 کیلو بایت تعداد…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش عدالت سازمانی (فصل دو)

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش عدالت سازمانی (فصل دو) دریافت مبانی نظری و پیشینه پژوهش عدالت سازمانی (فصل دو) مبانی نظری و پیشینه پژوهش عدالت سازمانی (فصل دو) دسته بندی روانشناسی بازدید ها 100 فرمت فایل docx حجم فایل 47…

  • دانلود کارورزی مجتمع تک واحد داده پردازی تون 11 ص

    دانلود کارورزی مجتمع تک واحد داده پردازی تون 11 ص دریافت دانلود کارورزی مجتمع تک واحد داده پردازی تون 11 ص دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 10 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11 دانلود…

  • بررسی و تدوین ویژگیهای کیفی ابریشم مورد استفاده در فرش دستباف

    بررسی و تدوین ویژگیهای کیفی ابریشم مورد استفاده در فرش دستباف دریافت بررسی و تدوین ویژگیهای کیفی ابریشم مورد استفاده در فرش دستباف دسته: هنر و گرافیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 9011 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 123…

  • پاورپوینت فصل هشتم کتاب سیستم های اطلاعاتی حسابداری تالیف دکتر مهدی مرادی و نعیمه بیات

    پاورپوینت فصل هشتم کتاب سیستم های اطلاعاتی حسابداری تالیف دکتر مهدی مرادی و نعیمه بیات دریافت پاورپوینت فصل هشتم کتاب سیستم های اطلاعاتی حسابداری تالیف دکتر مهدی مرادی و نعیمه بیات دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل:…

  • گزارش کارورزی - مجتمع تک واحد داده پردازی تون

    گزارش کارورزی - مجتمع تک واحد داده پردازی تون دریافت گزارش کارورزی - مجتمع تک واحد داده پردازی تون دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 10 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11 اینجانب مرضیه نوازی…

  • طرح توجیهی كاغذ تایپ لاینر و وایت تاپ

    طرح توجیهی كاغذ تایپ لاینر و وایت تاپ دریافت طرح توجیهی كاغذ تایپ لاینر و وایت تاپ دسته: تولیدی بازدید: 2 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 116 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 خلاصه طرح موضوع طرح تولید كاغذ تست لاینر…

  • تحقیق اثر پارامتر های هندسی بر روی انتقال حرارت و افت فشار

    تحقیق اثر پارامتر های هندسی بر روی انتقال حرارت و افت فشار دریافت تحقیق اثر پارامتر های هندسی بر روی انتقال حرارت و افت فشار تحقیق اثر پارامتر های هندسی بر روی انتقال حرارت و افت فشار دسته بندی شیمی…

  • بررسی اجاره رحم

    بررسی اجاره رحم دریافت بررسی اجاره رحم امید به بقاء و ادامه نسل در تمام قرون برای انسانها امری فطری است این امر در حقیقت یك نوع كمال برای انسان محسوب می شود امروزه پیشرفتهای علمی سبب شده است كه…

  • پاورپوینت برنج آپلند

    پاورپوینت برنج آپلند دریافت پاورپوینت برنج آپلند لیست موضوعاتمقدمهبرنج آپلند چیست؟مقایسه ارقامupland vs lowlandمحاسبه ی هزینه تولید برنجنتیجه گیریبرنج یکی از گیاهان قدیمی و غذای عمده بیش از نیمی از مردم جهان است در طول سالیان متمادی اکثر دانشمندان توجه…

  • دانلود کامل طراحی فنی فایل اتوکد ساختمان چند طبقه

    دانلود کامل طراحی فنی فایل اتوکد ساختمان چند طبقه دریافت دانلود کامل طراحی فنی فایل اتوکد ساختمان چند طبقه دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: dwg حجم فایل: 1070 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 پروژه حاظر در 14 شیت 70*50…

  • پاورپینت انواع بیمه های اتکایی از لحاظ (مفهوم و ماهیت حقوقی)

    پاورپینت انواع بیمه های اتکایی از لحاظ (مفهوم و ماهیت حقوقی) دریافت پاورپینت انواع بیمه های اتکایی از لحاظ (مفهوم و ماهیت حقوقی) دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 800 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 اگر بیمه‌گر…

  • پرسشنامه سبک های عمومی تصمیم‏گیری

    پرسشنامه سبک های عمومی تصمیم‏گیری دریافت پرسشنامه سبک های عمومی تصمیم‏گیری پرسشنامه سبک های عمومی تصمیم‏گیری دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 116 فرمت فایل docx حجم فایل 240 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 2 8,030 تومان پرسشنامه سبک های…

  • مقاله نظریه سیستم ها

    مقاله نظریه سیستم ها دریافت مقاله نظریه سیستم ها مقاله 50 صفحه ای در مورد نضریه سیستم ها دارای فهرست و پاورقی دسته بندی مدیریت بازدید ها 125 فرمت فایل docx حجم فایل 38 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 50…

  • اکسپرسیونیسم

    اکسپرسیونیسم دریافت اکسپرسیونیسم دسته: هنر و گرافیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 هدف از انجان این پژوهش ، بررسی تعاریف و مفاهیم و تاریخچۀ شیوۀ بیان اکسپرسیونیسم در ارتباط با نقاشی ،…

  • گزارش كارآموزی در شركت توزیع برق میناب

    گزارش كارآموزی در شركت توزیع برق میناب دریافت گزارش كارآموزی در شركت توزیع برق میناب دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 32 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 گزارش كارآموزی در شركت توزیع برق میناب…

  • سوالات ریاضی پنجم ابتدایی نوبت اول

    سوالات ریاضی پنجم ابتدایی نوبت اول دریافت سوالات ریاضی پنجم ابتدایی نوبت اول دسته: ریاضی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 236 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 سوالات ریاضی پنجم ابتدایی نوبت اول قیمت فایل فقط 7,700 تومان در…

  • مقاله شباهت در شبکه‌های دوستی: انتخاب یا نفوذ؟ اثر محدود به شرایط و ویژگی‌های غیر قابل مشاهده فردی

    مقاله شباهت در شبکه‌های دوستی: انتخاب یا نفوذ؟ اثر محدود به شرایط و ویژگی‌های غیر قابل مشاهده فردی دریافت مقاله شباهت در شبکه‌های دوستی: انتخاب یا نفوذ؟ اثر محدود به شرایط و ویژگی‌های غیر قابل مشاهده فردی استدلال اصلی پشت…

  • پاورپوینت بررسی راهكارهای عملی فعالسازی كارگاه های كامپیوتر مدارس

    پاورپوینت بررسی راهكارهای عملی فعالسازی كارگاه های كامپیوتر مدارس دریافت پاورپوینت بررسی راهكارهای عملی فعالسازی كارگاه های كامپیوتر مدارس دسته: فنی و مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1022 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 پاورپوینت بررسی راهكارهای عملی…

  • مبانی نظری بازی رایانه ای

    مبانی نظری بازی رایانه ای دریافت مبانی نظری بازی رایانه ای دسته: علوم انسانی بازدید: 3 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 50 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 پیشینه و مبانی نظری پژوهش بازی رایانه ای قیمت فایل فقط 28,600 تومان…

  • مقاله بررسی جامع سرطان

    مقاله بررسی جامع سرطان دریافت مقاله بررسی جامع سرطان دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 22 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 مقاله بررسی جامع سرطان در 33 صفحه ورد قابل ویرایش قیمت فایل فقط 7,700 تومان…

  • تحقیق درباره شنا در ایران

    تحقیق درباره شنا در ایران دریافت تحقیق درباره شنا در ایران دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 31 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 تحقیق درباره شنا در ایران مقاله شنا در ایران تحقیق شنا در ایران…