گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

دریافت

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

134
فرمت فایل

doc
حجم فایل

64 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

53

9,900 تومان
گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش تاریخچه كارخانه «كارخانه صنعتی مینو» ی خرمدره  در 85 كیلومتری شهرستان زنجان در زمینی به مساحت  54 هكتار در سال 1352 شمسی به دست آقای خسرو شاهی که  زمینها را با  قیمت مناسبی خریداری كرده بود، تاسیس شده است.  در سال 1352 شمسی تقریباً “نیمی از ساختمانهای آن احداث و قسمت زیادی از دستگاه ها از كشورهای آمریكا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و چند كشور دیگر خریداری شد و به كشور وارد گردید و توسط مهندسان همان كشورها پیلوت كارگاه ها طراحی ،و دستگاه ها نصب شدند.پس از نصب و راه اندازی دستگاه ها در سال 1352 شمسی تمامی مهندسان و كاركنان خارجی از مسیر هدایت كارخانه خارج شدند و آقای خسروشاهی برای اداره كارخانه ار كارگران بومی و متخصصان داخلی استفاده كردتا اینكه كل كارخانه ای كه اینك وجود دارد در سال 1354 شمسی به بهره برداری رسید که در آن زمان یكی از بزرگترین و معروفترین كارخانه های تولید مواد غذایی نه تنها در ایران بلكه در خاورمیانه بود . تمامی محصولات به علت كیفیت بالا و مدیریت ممتاز صادر می شدند تا اینكه با وقوع  انقلاب شكوهمند اسلامی اداره این كارخانه به دولت سپرده شد و تا كنون نیز ، زیر نظر مدیران دولتی اداره میشود.«كارخانه صنعتی مینو» دارای محصولات متنوعی از قبیل: بیسكویت، ویفر، پفك نمكی، كیك، تافی آبنات می باشد كه متاسفانه به علت ضعف در مدیریت و وجدان كاری اكنون بعضی از قسمتها در حال تعطیل شدن و یا تعطیل می باشند ، مدیرانی كه بخاطر خود از سرمایه عظیم انسانی و ماشینی این كارخانه چشم پوشی كرده اند. با این حال این كارخانه با تولید روزانه 180 تن  مواد  غذایی و 150 تن آرد مورد  نیاز  خود  و منطقه مشغول به كار  می باشد.قابل ذکر است که این کارخانه دارای گواهینامه ISO 9000 نیز  میباشد.علاوه بر واحدهای تولیدی این كارخانه،  واحدهای دیگری نیز  مشغول به كار میباشند كه بی ارتباط به كار تولید نمی باشند از قبیل واحد به اصطلاح مهندسی تحقیق برق – برنامه ریزی – كنترل مرغوبیت و امور فنی و آموزشی.  «كارخانه صنعتی مینو» به طور  تقریبی 11 هكتار می باشد که  با 1719 نفر پرسنل در دو شیفت 12 ساعته بصورت رسمی و قرار دادی مشغول به کار می باشند. واحد خانه های سازمانی كه در ضلع جنوب غربی كارخانه برای كاركنان غیر بومی احداث شده است ،  همچنین این كارخانه دارای یك بیمارستان 114 تخت خوابی در ضلع جنوب غربی كارخانه نیز  می باشد.«كارخانه صنعتی مینو» برای تامین برق مورد نیاز خود علاوه بر داشتن خطوط اصلی برق منطقه ای ابهر و خرمدره از چندین دیزل ژنراتور برق برای مواقع اضطراری استفاده می كند و آب مصرفی آن توسط دو دستگاه و سه پمپ شناور در سه چاه عمیق تامین می شود.«كارخانه صنعتی مینو» در تاریخ 11/5/1376  تمام كارگاه های خود با مشتقات نفت كار میكردند ، تبدیل به  گاز سوز نمود و اكنون تمامی فرهای پخت و دیگ های بخار و … گاز سوز هستند  و حتی  كوره ها و مشعلها به صورت دوگانه عمل می كنند.سیستم حرارتی كارخانه بدین صورت است كه دیگهای بخار توسط سوخت فسیلی (گاز) كار میكنند و بخارهای حاصل توسط لوله  كه داخل عایقهای حرارتی قرار دارند به سراسر كارخانه انتقال می یابند و توسط هیترهای بزرگ كار گرم كردن كارگاهها را  انجام می دهند .علاوه بر نیازهای بالا كارخانه صنعتی  مینو روزانه  احتیاج به چندین تن روغن نباتی ، شیر پاستوریزه ، شكر ،آرد تخم مرغ ، نمك ، گلوكز ، ذرت ،اسانس و… دارد.هدف تحقیق:هدف از این تحقیق آشنایی با محیط كار و همچنین طرح ریزی یك واحد صنعتی برای ایجاد  فضای مناسب و همراه با حداکثر تولید  و حداقل هزینه میباشد.جمع آوری اطلاعاتقبل از بررسی نحوه فرآیند تولید این كارخانه، نوع و نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه را بررسی میكنیم.نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه بر اساس فرآیند(محصولی) میباشد.نحو? خمیر سازى:ابتدا میكسر خمیرزنی را نظافت و كنترل می كنیم سپس اینورت را كه به صورت ماده می باشد به میزان دو سطل كه هر سطل 3/5 كیلوگرم می باشد را همراه با روغن مایع كه ان را در قسمت گرم خانه آب كرده، به میزان 10 كیلوگرم داخل میكسر می ریزند و شكر را كه آن نیز مانند آرد از قسمت سیلو وارد كندوی شكر شده و توسط لوله های رابط به میزان 34 كیلوگرم داخل میكسر میریزند.سپس میكسر را به مدت یك دقیقه روشن می كنیم تا اینورت، روغن و شكر داخل میكسر خوب هم زده شود سپس شیر مخزن اب را بصورت تصفیه شده و عاری از املاح میباشد را باز كرده و به میزان آب مصرفی در هر دوره خمیر به آن اضافه می كنیم، سپس اسید پیرو سولفات سدیم حل شده در آب را كه توسط ترازوی دیجیتالی وزن شده و برای هر دوره خمیر بصورت آماده می باشد را داخل میكسر میریزیم بعد از انجام عملیات فوق تخم مرغ مایع را همراه با اسانس برای جلوگیری از بوی تخم مرغ و خوشبو كنندگی ان را به میكسر اضافه می كنیم سپس گلوكز را همراه با ضد كپك و ضایعات كیك به میكسر اضافه میكنیم سپس دوباره میكسر را روشن میكنیم تا به مدت 1/5 دقیقه مواد را مخلوط كند.میزان جوش مورد نیاز را كه بستگی به میزان اسید پیرو سولفات سدیم داشته، كه 100 گرم كمتر از آن را به میكسر اضافه میكنیم، آرد مورد نیاز را به میكسر اضافه كرده به مدت 30 ثانیه مواد را مخلوط تا خمیر یكنواختی بدست آید، پمپ تخلیه را روشن و خمیر را به مخزن ذخیره خمیر منتقل كرده سپس خمیر را از مخزن ذخیره خمیر توسط لوله های باریكی به نام لوله های ربط انتقال خمیر به سمت تسمه ای كه به طرف فر هدایت می شود ریخته می شود سپس روی خمیر عملیات دكور زنی انجام میگیرد كه مواد تشكیل دهنده دكور به شرح زیر میباشد:ابتدا، نشاسته متابی سولفیت سدیم را با آب مخلوط كرده و وارد میكسر می كنیم سپس میكسر را به مدت سه الی چهار دقیقه روشن میكنیم تا مواد داخل میكسر به خوبی با هم مخلوط شود سپس آرد و ضد كپك را به آن اضافه كرده و به مدت یك الی دو دقیقه میكسر را روشن می كنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، به مدت یك ساعت خمیر حاصله را در مخزن نگهداری خمیر، نگهداری میكنیم تا این خمیر به اصطلاح خود را گرفته و ور بیاید بعد از یك ساعت خمیر را دوباره به میكسر منتقل كرده و روغن را به آن اضافه می نماییم و یك دقیقه دیگر میكسر را روشن می كنیم تا مخلوط را خوب میكس نمماید و روغن خوب پراكنده گردد، بعد از تهیه خمیر دكور، خمیر را وارد دستگاه دكور زن می كنیم كه این دستگاه به صورت اتومات و خودكار می باشد و عملیات دكور زنی روی خمیر را انجام می دهد بعد از عملیات دكور زنی خمیر را برای پخت به سمت فر هدایت می كنیم كه مدت پخت سه الی چهار دقیقه می باشد كه البته زمان تولید خمیر بسته به میزان تقاضا می تواند كم یا زیاد گردد.میزان درجه حرارت دستگاه 200 در جه سانتی گراد میباشد كه این درجه حرارت توسط چهار شعله گازی كه در زیر دستگاه فر تعبیه شده اند تامین می شود بعد از اینكه خمیر پخته شد توسط تسمه بیرون آورده می شود و یك مسیر را برایسرد شدن طی می كند.در این مرحله قسمتهای زائد و سوخته شده زیرین خمیر گرفته می شود، بعد از عملیات سرد كاری خمیر به سمت برش كاری افقی هدایت می شود، بعد از عملیات برش افقی عملیات كرم زنی داخل خمیر شروع میشود كه مواد این كرم به صورت اماده شده از مواد روغن، گلوكز، شیر خشك، اینورت، شكر و سایر افزودنی های مجاز خوراكی می باشد بعد از عملیات كرم زنی خمیر به سمت دولا شدن یا به عبارتی روی همدیگر توسط دستگاه دولاكن كه دستگاه پیچ كردن نیز نامیده می شود می رودف بعد از عملیات دولا كردن خمیر كیك آماده می شود و برای برش عمودی آماده می شود و كیك برش داده می شود ، در این حالت كیك آماده بسته بندی می باشد. البته قبل از بسته بندی كیك آماده شده روی نقاله قرار می گیرد كه در روی این نقاله ضایعات كیك توسط كارگران برداشته می شود و كیك ها توسط دستگاه به صورت منظم و پشت سرهم به سمت دستگاه بسته بندی هدایت می شوندف كه سرعت و دستگاه های بسته بندی نیز با هم فرق می كنند.در این قسمت(بخش كیك) از دو دستگاه FMC  و SIG برای بسته بندی استفاده می شود لازم به ذكر است كه دستگاه پخت نیز اورلندی نامیده می شود بعد از بسته بندی ، كیك های بسته بندی شده توسط كارگران در كارتونهایی كه ظرفیت هر كدام از انها 90 عدد كیك می باشد گذاشته می شود و كارتن های بسته بندی شده توسط نقاله ها به انبار روزانه انتقال می یابد، سپس كارتن های بسته بندی شده به انبار دائم انتقال می یابد.حجم دهنده ها :از سه طریق می توان به كیك حالت اسفنجی دارد كه عبارتند از وارد كردن حباب های هوا یا گاز كربنیك در طی عمل گرم كردن خمیر و استفاده از مواد شیمیایی مجازی كه گاز كربنیك ایجاد می كنند وبالاخره فشار بخار ایجاد شده و در فر،كه بسته به نوع محصول     می توان از آنها استفاده كرد. نوع فرمول قوام خمیر كیك و دمای پخت در این انتخاب موثرند .روش گرم كردن :در این روش روغن همراه با شكر در مخلوط كن با سرغت زیاد به شدت مخلوط می شود. بدین ترتیب حباب های ریز هوا وارد بافت می شود. زمان لازم برای مخلوط كردن ، بستگی به دما دارد. قبل از گرم كردن مخلوط باید روغن را تا دمای حدود 20 درجه گرم كرد هرچه روغن سرد تر باشد زمان بیشتری برا‌ی گرم كردن آب با شكر لازم است. دمای بالا تر از 20 درجه هم مناسب نیست زیرا در این صورت گرم حاصل می تواند به مقدار كافی حباب های هوا را در خود نگه دارد و بدین ترتیب حجم كیك كاهش می یابد.سرعت مخلوط كن در كیفیت گرم و فراورده نهایی موثر است. سرعت زیاد موجب كاهش حباب ها می شود و سرعت خیلی كم نیز دارای موثرمشابهی است. پس از گرم كردن شكر و روغن ،تخم مرغ به تدریج به مخلوط اضافه می شود. تخم مرغ را در سه نوبت به مقدار مساوی می افزایند و پس از هر بار اضافه كردن مدت كوتاهی مخلوط كردن را ادامه   می دهیم.پس ازتهیه گرم وافزودن تخم مرغ به آن حدود4/1 موادخشك راكه بایدازپیش الك ویكنواخت شده باشند به خمیراضافه می كنند پس ازاختلاط 3/1موادمایع را افزوده ومخلوط كردن را ادامه می دهند وبه همین ترتیب تا اتمام مواد اولیه عمل می شود. باید توجه داشت عمل اختلاط نباید بیش از حد طول بكشد زیرا موجب تخریب بافت كیك می شود. زمان اختلاط نباید كمتر از حد لازم باشد زیرا در این صورت خمیر كیك یكنواخت نشده و بافت محصول تردی لازم را نخواهد داشت.روش مخلوط كردن یك مرحله ای :در این روش تمام اجزای كیك را باید به ترتیب زیر وارد ظرف مخلوط كن نمود. اول روغن بعد تمام اجزای جامد كه باید قبلا یكنواخت شده باشند وسرانجام تمام مواد مایع و مرطوب اضافه می شوند. كنترل دمای خمیر كیك در حین عملیات مهم است. دمای خمیر حاصل باید حدود 28-26 درجه باشد.روش  Blending :در این روش آرد و روغن را در ظرف مخلوط كن ریخته و به هم می زنیم به نحوی كه سطح كلیه ذرات آرد با روغن پوشانده شود و مخلوطی یكنواخت به دست می اید. سپس مواد جامد و قسمتی از مایع را می افزاییم و عمل اختلاط را ادامه می دهیم و به تدریج باقیمانده مواد مایع را اضافه می كنیم.نكته مهم درمورد همه روش های اختلاط ، ورود هوا به میزان كافی به بافت خمیر است تا به صورت حباب های ریز و یكنواخت در بافت خمیر پخش شود و حباب های درشت به حباب های ریز شكسته شوند. یكنواختی اندازه حباب های و یكنواختی پخت وكیفیت محصول تاثیر به سزایی دارد. قالب گیری خمیر كیك :مقدار خمیر در غالب و ضخامت ان تاثیر زیادی بر روی كیفیت محصول دارد. مقدار خمیر در قالب باید به حدی باشد كه خمیر بنواند به خوبی انبساط حاصل كرده و حجم لازم را به دست آورده و پس از انبساط ، حجم ان بیشتر از حجم قالب نشود زیرا در غیر این صورت محصول شكل مطلوبی به دست نخواهد آورد.برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به قالب های پخت ، لازم است قالب ها را روغن مالی نموده ویا كاغذ مخصوص استفاده شود.  گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکارورزی كارخانه مینوی خرمدرهدانلود گزارش کارآموزی كارخانه مینوی خرمدرهكارخانه مینوی خرمدرهكارخانهمینویخرمدره

  • تحقیق در مورد آویشن (گیاه شناسی)

    تحقیق در مورد آویشن (گیاه شناسی) دریافت تحقیق در مورد آویشن (گیاه شناسی) دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1278 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 55 تحقیق در موردآویشن55 صفحه در قالب Word قابل ویرایش قیمت…

  • پیشینه ومبانی نظری تحقیق مسئولیت پذیری (فصل دوم تحقیق)

    پیشینه ومبانی نظری تحقیق مسئولیت پذیری (فصل دوم تحقیق) دریافت پیشینه ومبانی نظری تحقیق مسئولیت پذیری (فصل دوم تحقیق) پیشینه ومبانی نظری تحقیق مسئولیت پذیری (فصل دوم تحقیق) دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 229 فرمت فایل docx حجم فایل…

  • شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ایرانشهر

    شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ایرانشهر دریافت شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ایرانشهر شیپ فایل مرز شهرستان ایرانشهر (واقع در استان سیستان و بلوچستان) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام شهرستانمرکز شهرستانمساحت شهرستان به کیلومترمحیط شهرستان…

  • دانلود پاورپوینت پخش سیلاب

    دانلود پاورپوینت پخش سیلاب دریافت دانلود پاورپوینت پخش سیلاب دسته: محیط زیست بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 4870 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 •سیلاب بعنوان یک پدیده معمولا مخرب کشور و به خصوص مناطق خشک و نیمه خشک…

  • طرح توجیهی کارخانه کاشی

    طرح توجیهی کارخانه کاشی دریافت طرح توجیهی کارخانه کاشی طرح توجیهی کارخانه کاشی دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 122 فرمت فایل doc حجم فایل 22 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 29 8,800 تومان   مقدمه...................................... 1…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش هیجانی و خلاقیت

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش هیجانی و خلاقیت دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش هیجانی و خلاقیت دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 556 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 65 تعریف های هوش…

  • معنا و مفهوم ازدواج و آداب رسوم سنت ازدواج

    معنا و مفهوم ازدواج و آداب رسوم سنت ازدواج دریافت معنا و مفهوم ازدواج و آداب رسوم سنت ازدواج ازدواج قراردادی است رسمی برای پذیرش یک تعهد متقابل به منظور تشکیل زندگی خانوادگی تا طرفین ازدواج در سایه آن، در…

  • کتاب پایه و اصول صفحه ارایی

    کتاب پایه و اصول صفحه ارایی دریافت کتاب پایه و اصول صفحه ارایی دسته: هنر و گرافیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1541 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 113 کتاب پایه و اصول صفحه ارایی قیمت فایل فقط 7,700…

  • نمونه قرار داد تعمیر و بازسازی

    نمونه قرار داد تعمیر و بازسازی دریافت نمونه قرار داد تعمیر و بازسازی دسته: مدیریت بازدید: 2 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 10 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 3 قرارداد پیمانکاری قیمت فایل فقط 36,300 تومان نمونه قرار داد تعمیر و…

  • پرسشنامه منبع کنترل درونی- بیرونی راتر

    پرسشنامه منبع کنترل درونی- بیرونی راتر دریافت پرسشنامه منبع کنترل درونی- بیرونی راتر پرسشنامه منبع کنترل درونی بیرونی راتر دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 92 فرمت فایل docx حجم فایل 16 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 5 8,800 تومان…

  • دانلود تحقیق بینی حالت تعادل برای یک آلیاژ 40 ص

    دانلود تحقیق بینی حالت تعادل برای یک آلیاژ 40 ص دریافت دانلود تحقیق بینی حالت تعادل برای یک آلیاژ 40 ص دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 903 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 دانلود بینی حالت تعادل…

  • پاورپوینت بیمه مهندسی

    پاورپوینت بیمه مهندسی دریافت پاورپوینت بیمه مهندسی دسته: بیمه بازدید: 2 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 622 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان بیمه مهندسیشامل تاریخچه بیمه های مهندسی، مقدمه ای بر بیمه های مهندسی،…

  • پاورپوینت خود سنجی و همسان سنجی

    پاورپوینت خود سنجی و همسان سنجی دریافت پاورپوینت خود سنجی و همسان سنجی دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 139 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 پاورپوینت خود سنجی و همسان سنجی قیمت فایل فقط 9,900 تومان در…

  • پرسشنامه مقیاس خودتاب آوری کلاهنن ) ERS

    پرسشنامه مقیاس خودتاب آوری کلاهنن ) ERS دریافت پرسشنامه مقیاس خودتاب آوری کلاهنن ) ERS پرسشنامه مقیاس خودتاب آوری کلاهنن ) ERS دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 138 فرمت فایل pdf حجم فایل 333 کیلو بایت تعداد صفحات فایل…

  • دانلود پاورپوینت طراحی خانه ای برای سه نسل متفاوت(نمونه مشابه مسکونی)

    دانلود پاورپوینت طراحی خانه ای برای سه نسل متفاوت(نمونه مشابه مسکونی) دریافت دانلود پاورپوینت طراحی خانه ای برای سه نسل متفاوت(نمونه مشابه مسکونی) نمونه مشابهی از خانه های مسکونی ، پاورپوینت طراحی خانه ای برای سه نسل متفاوت در 15…

  • تراکتور طراحی شده در سالیدورک و کتیا

    تراکتور طراحی شده در سالیدورک و کتیا دریافت تراکتور طراحی شده در سالیدورک و کتیا تراکتور طراحی شده در سالیدورک و کتیا دسته بندی مکانیک بازدید ها 197 فرمت فایل zip حجم فایل 328 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1…

  • فهرست بهای واحد پایه رشته سد سازی سال 95 با فرمت اکسل

    فهرست بهای واحد پایه رشته سد سازی سال 95 با فرمت اکسل دریافت فهرست بهای واحد پایه رشته سد سازی سال 95 با فرمت اکسل دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 38 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان بیرجند

    نقشه کاربری اراضی شهرستان بیرجند دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان بیرجند شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان بیرجند (واقع در استان خراسان جنوبی) مشخصات سیستم تصویر Geographic Coordinate System GCS_WGS_1984 Datum D_WGS_1984 Prime Meridian Greenwich Angular Unit Degree دسته بندی جغرافیا…

  • جزوه آموزش اقتصاد کلان رشته حسابداری

    جزوه آموزش اقتصاد کلان رشته حسابداری دریافت جزوه آموزش اقتصاد کلان رشته حسابداری دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 432 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 جزوه آموزش اقتصاد کلان رشته حسابداری که شامل مباحث زیر می باشد…

  • طراحی ولیچر

    طراحی ولیچر دریافت طراحی ولیچر این فایل شامل نقشه طراحی شده در نرم افزار اتوكد می باشد دسته بندی مکانیک بازدید ها 255 فرمت فایل dwg حجم فایل 101 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1 8,800 تومان این فایل شامل…

  • زمین شناسی و پراكندگی آلونیت در ایران و جهان

    زمین شناسی و پراكندگی آلونیت در ایران و جهان دریافت زمین شناسی و پراكندگی آلونیت در ایران و جهان دسته: زمین شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 140 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 94 از قرون و اعصار گذشته…

  • دانلود فایل ورد Word بررسی تولید برق از انرژی خورشیدی و دیگر کاربردهای آن

    دانلود فایل ورد Word بررسی تولید برق از انرژی خورشیدی و دیگر کاربردهای آن دریافت دانلود فایل ورد Word بررسی تولید برق از انرژی خورشیدی و دیگر کاربردهای آن دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 3540 کیلوبایت…

  • تحقیق (نقش مالیات در رشد اقتصادی)

    تحقیق (نقش مالیات در رشد اقتصادی) دریافت تحقیق (نقش مالیات در رشد اقتصادی) تحقیق با عنوان (نقش مالیات در رشد اقتصادی) دسته بندی اقتصاد بازدید ها 126 فرمت فایل doc حجم فایل 80 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 27 9,900…

  • رنگرزی پشم با قرمزدانه

    رنگرزی پشم با قرمزدانه دریافت رنگرزی پشم با قرمزدانه دسته: هنر و گرافیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 50 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 رنگرزی پشم با قرمزدانه قرمز دانه حشره ای است شبیه به کفشدوزک اسم علمی…

  • پاورپوینت برنامه ریزی مدیریت استراتژیک

    پاورپوینت برنامه ریزی مدیریت استراتژیک دریافت پاورپوینت برنامه ریزی مدیریت استراتژیک دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 748 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 دانلود پاورپوینت با موضوع برنامه ریزی مدیریت استراتژیک، در قالب ppt و در 25…

  • پاورپوینت فصل اول کتاب حسابداری مدیریت تالیف و ترجمه دکتر محمدرضا نیکبخت و دکتر زهرا دیانتی دیلمی

    پاورپوینت فصل اول کتاب حسابداری مدیریت تالیف و ترجمه دکتر محمدرضا نیکبخت و دکتر زهرا دیانتی دیلمی دریافت پاورپوینت فصل اول کتاب حسابداری مدیریت تالیف و ترجمه دکتر محمدرضا نیکبخت و دکتر زهرا دیانتی دیلمی دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت…

  • سناریوی تله فیلم 90 دقیقه ای با عنوان نفر هفتم

    سناریوی تله فیلم 90 دقیقه ای با عنوان نفر هفتم دریافت سناریوی تله فیلم 90 دقیقه ای با عنوان نفر هفتم مکان و زمان نامعلوم تصویر سیاه است و در تاریکی چند سایه را به زحمت تشخیص می دهیم صدای…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اختلال اضطراب اجتماعی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اختلال اضطراب اجتماعی دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اختلال اضطراب اجتماعی مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع اختلال اضطراب اجتماعی دسته بندی روانشناسی بازدید ها 199 فرمت فایل docx…

  • پلان معماری درمانگاه شامل نما و مقطع و جزییات کامل و ...

    پلان معماری درمانگاه شامل نما و مقطع و جزییات کامل و ... دریافت پلان معماری درمانگاه شامل نما و مقطع و جزییات کامل و ... دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: dwg حجم فایل: 4465 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1…

  • شیپ فایل بخشهای شهرستان بردسکن

    شیپ فایل بخشهای شهرستان بردسکن دریافت شیپ فایل بخشهای شهرستان بردسکن دانلود نقشه بخشهای شهرستان بردسکن(واقع در استان خراسان رضوی) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام هر بخشنام قسمت مرکزی هر بخشمساحت و محیط هر بخش…

  • چک لیست ارزیابی وب سایت مدرسه هوشمند

    چک لیست ارزیابی وب سایت مدرسه هوشمند دریافت چک لیست ارزیابی وب سایت مدرسه هوشمند چک لیست ارزیابی وب سایت مدرسه هوشمند دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 120 فرمت فایل docx حجم فایل 12 کیلو بایت تعداد صفحات فایل…

  • آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت سرمایه گذاری البرز در سال 83

    آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت سرمایه گذاری البرز در سال 83 دریافت آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت سرمایه گذاری البرز در سال 83 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت سرمایه گذاری البرز در…

  • پاورپوینت آشنایی با آمار توصیفی

    پاورپوینت آشنایی با آمار توصیفی دریافت پاورپوینت آشنایی با آمار توصیفی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1110 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60 دانلود پاورپوینت آشنایی با آمار توصیفی بررسی آشنایی با آمار توصیفی پاورپوینت جامع و…

  • دانلود شیپ فایل خطوط همدمای حوضه آبریز هامون مشکیل

    دانلود شیپ فایل خطوط همدمای حوضه آبریز هامون مشکیل دریافت دانلود شیپ فایل خطوط همدمای حوضه آبریز هامون مشکیل نقشه همدمای حوضه آبریز هامون مشکیل حوضه آبریز هامون مشکیل، یکی از زیرحوضه های حوضه آبریز مرزی شرق می باشد دسته…

  • جزوه درس سیستم عامل ( 2 )

    جزوه درس سیستم عامل ( 2 ) دریافت جزوه درس سیستم عامل ( 2 ) جزوه درس سیستم عامل ( 2 ) دسته بندی جزوات درسی بازدید ها 220 فرمت فایل doc حجم فایل 35 کیلو بایت تعداد صفحات فایل…