گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

دریافت

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

134
فرمت فایل

doc
حجم فایل

64 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

53

9,900 تومان
گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش تاریخچه كارخانه «كارخانه صنعتی مینو» ی خرمدره  در 85 كیلومتری شهرستان زنجان در زمینی به مساحت  54 هكتار در سال 1352 شمسی به دست آقای خسرو شاهی که  زمینها را با  قیمت مناسبی خریداری كرده بود، تاسیس شده است.  در سال 1352 شمسی تقریباً “نیمی از ساختمانهای آن احداث و قسمت زیادی از دستگاه ها از كشورهای آمریكا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و چند كشور دیگر خریداری شد و به كشور وارد گردید و توسط مهندسان همان كشورها پیلوت كارگاه ها طراحی ،و دستگاه ها نصب شدند.پس از نصب و راه اندازی دستگاه ها در سال 1352 شمسی تمامی مهندسان و كاركنان خارجی از مسیر هدایت كارخانه خارج شدند و آقای خسروشاهی برای اداره كارخانه ار كارگران بومی و متخصصان داخلی استفاده كردتا اینكه كل كارخانه ای كه اینك وجود دارد در سال 1354 شمسی به بهره برداری رسید که در آن زمان یكی از بزرگترین و معروفترین كارخانه های تولید مواد غذایی نه تنها در ایران بلكه در خاورمیانه بود . تمامی محصولات به علت كیفیت بالا و مدیریت ممتاز صادر می شدند تا اینكه با وقوع  انقلاب شكوهمند اسلامی اداره این كارخانه به دولت سپرده شد و تا كنون نیز ، زیر نظر مدیران دولتی اداره میشود.«كارخانه صنعتی مینو» دارای محصولات متنوعی از قبیل: بیسكویت، ویفر، پفك نمكی، كیك، تافی آبنات می باشد كه متاسفانه به علت ضعف در مدیریت و وجدان كاری اكنون بعضی از قسمتها در حال تعطیل شدن و یا تعطیل می باشند ، مدیرانی كه بخاطر خود از سرمایه عظیم انسانی و ماشینی این كارخانه چشم پوشی كرده اند. با این حال این كارخانه با تولید روزانه 180 تن  مواد  غذایی و 150 تن آرد مورد  نیاز  خود  و منطقه مشغول به كار  می باشد.قابل ذکر است که این کارخانه دارای گواهینامه ISO 9000 نیز  میباشد.علاوه بر واحدهای تولیدی این كارخانه،  واحدهای دیگری نیز  مشغول به كار میباشند كه بی ارتباط به كار تولید نمی باشند از قبیل واحد به اصطلاح مهندسی تحقیق برق – برنامه ریزی – كنترل مرغوبیت و امور فنی و آموزشی.  «كارخانه صنعتی مینو» به طور  تقریبی 11 هكتار می باشد که  با 1719 نفر پرسنل در دو شیفت 12 ساعته بصورت رسمی و قرار دادی مشغول به کار می باشند. واحد خانه های سازمانی كه در ضلع جنوب غربی كارخانه برای كاركنان غیر بومی احداث شده است ،  همچنین این كارخانه دارای یك بیمارستان 114 تخت خوابی در ضلع جنوب غربی كارخانه نیز  می باشد.«كارخانه صنعتی مینو» برای تامین برق مورد نیاز خود علاوه بر داشتن خطوط اصلی برق منطقه ای ابهر و خرمدره از چندین دیزل ژنراتور برق برای مواقع اضطراری استفاده می كند و آب مصرفی آن توسط دو دستگاه و سه پمپ شناور در سه چاه عمیق تامین می شود.«كارخانه صنعتی مینو» در تاریخ 11/5/1376  تمام كارگاه های خود با مشتقات نفت كار میكردند ، تبدیل به  گاز سوز نمود و اكنون تمامی فرهای پخت و دیگ های بخار و … گاز سوز هستند  و حتی  كوره ها و مشعلها به صورت دوگانه عمل می كنند.سیستم حرارتی كارخانه بدین صورت است كه دیگهای بخار توسط سوخت فسیلی (گاز) كار میكنند و بخارهای حاصل توسط لوله  كه داخل عایقهای حرارتی قرار دارند به سراسر كارخانه انتقال می یابند و توسط هیترهای بزرگ كار گرم كردن كارگاهها را  انجام می دهند .علاوه بر نیازهای بالا كارخانه صنعتی  مینو روزانه  احتیاج به چندین تن روغن نباتی ، شیر پاستوریزه ، شكر ،آرد تخم مرغ ، نمك ، گلوكز ، ذرت ،اسانس و… دارد.هدف تحقیق:هدف از این تحقیق آشنایی با محیط كار و همچنین طرح ریزی یك واحد صنعتی برای ایجاد  فضای مناسب و همراه با حداکثر تولید  و حداقل هزینه میباشد.جمع آوری اطلاعاتقبل از بررسی نحوه فرآیند تولید این كارخانه، نوع و نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه را بررسی میكنیم.نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه بر اساس فرآیند(محصولی) میباشد.نحو? خمیر سازى:ابتدا میكسر خمیرزنی را نظافت و كنترل می كنیم سپس اینورت را كه به صورت ماده می باشد به میزان دو سطل كه هر سطل 3/5 كیلوگرم می باشد را همراه با روغن مایع كه ان را در قسمت گرم خانه آب كرده، به میزان 10 كیلوگرم داخل میكسر می ریزند و شكر را كه آن نیز مانند آرد از قسمت سیلو وارد كندوی شكر شده و توسط لوله های رابط به میزان 34 كیلوگرم داخل میكسر میریزند.سپس میكسر را به مدت یك دقیقه روشن می كنیم تا اینورت، روغن و شكر داخل میكسر خوب هم زده شود سپس شیر مخزن اب را بصورت تصفیه شده و عاری از املاح میباشد را باز كرده و به میزان آب مصرفی در هر دوره خمیر به آن اضافه می كنیم، سپس اسید پیرو سولفات سدیم حل شده در آب را كه توسط ترازوی دیجیتالی وزن شده و برای هر دوره خمیر بصورت آماده می باشد را داخل میكسر میریزیم بعد از انجام عملیات فوق تخم مرغ مایع را همراه با اسانس برای جلوگیری از بوی تخم مرغ و خوشبو كنندگی ان را به میكسر اضافه می كنیم سپس گلوكز را همراه با ضد كپك و ضایعات كیك به میكسر اضافه میكنیم سپس دوباره میكسر را روشن میكنیم تا به مدت 1/5 دقیقه مواد را مخلوط كند.میزان جوش مورد نیاز را كه بستگی به میزان اسید پیرو سولفات سدیم داشته، كه 100 گرم كمتر از آن را به میكسر اضافه میكنیم، آرد مورد نیاز را به میكسر اضافه كرده به مدت 30 ثانیه مواد را مخلوط تا خمیر یكنواختی بدست آید، پمپ تخلیه را روشن و خمیر را به مخزن ذخیره خمیر منتقل كرده سپس خمیر را از مخزن ذخیره خمیر توسط لوله های باریكی به نام لوله های ربط انتقال خمیر به سمت تسمه ای كه به طرف فر هدایت می شود ریخته می شود سپس روی خمیر عملیات دكور زنی انجام میگیرد كه مواد تشكیل دهنده دكور به شرح زیر میباشد:ابتدا، نشاسته متابی سولفیت سدیم را با آب مخلوط كرده و وارد میكسر می كنیم سپس میكسر را به مدت سه الی چهار دقیقه روشن میكنیم تا مواد داخل میكسر به خوبی با هم مخلوط شود سپس آرد و ضد كپك را به آن اضافه كرده و به مدت یك الی دو دقیقه میكسر را روشن می كنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، به مدت یك ساعت خمیر حاصله را در مخزن نگهداری خمیر، نگهداری میكنیم تا این خمیر به اصطلاح خود را گرفته و ور بیاید بعد از یك ساعت خمیر را دوباره به میكسر منتقل كرده و روغن را به آن اضافه می نماییم و یك دقیقه دیگر میكسر را روشن می كنیم تا مخلوط را خوب میكس نمماید و روغن خوب پراكنده گردد، بعد از تهیه خمیر دكور، خمیر را وارد دستگاه دكور زن می كنیم كه این دستگاه به صورت اتومات و خودكار می باشد و عملیات دكور زنی روی خمیر را انجام می دهد بعد از عملیات دكور زنی خمیر را برای پخت به سمت فر هدایت می كنیم كه مدت پخت سه الی چهار دقیقه می باشد كه البته زمان تولید خمیر بسته به میزان تقاضا می تواند كم یا زیاد گردد.میزان درجه حرارت دستگاه 200 در جه سانتی گراد میباشد كه این درجه حرارت توسط چهار شعله گازی كه در زیر دستگاه فر تعبیه شده اند تامین می شود بعد از اینكه خمیر پخته شد توسط تسمه بیرون آورده می شود و یك مسیر را برایسرد شدن طی می كند.در این مرحله قسمتهای زائد و سوخته شده زیرین خمیر گرفته می شود، بعد از عملیات سرد كاری خمیر به سمت برش كاری افقی هدایت می شود، بعد از عملیات برش افقی عملیات كرم زنی داخل خمیر شروع میشود كه مواد این كرم به صورت اماده شده از مواد روغن، گلوكز، شیر خشك، اینورت، شكر و سایر افزودنی های مجاز خوراكی می باشد بعد از عملیات كرم زنی خمیر به سمت دولا شدن یا به عبارتی روی همدیگر توسط دستگاه دولاكن كه دستگاه پیچ كردن نیز نامیده می شود می رودف بعد از عملیات دولا كردن خمیر كیك آماده می شود و برای برش عمودی آماده می شود و كیك برش داده می شود ، در این حالت كیك آماده بسته بندی می باشد. البته قبل از بسته بندی كیك آماده شده روی نقاله قرار می گیرد كه در روی این نقاله ضایعات كیك توسط كارگران برداشته می شود و كیك ها توسط دستگاه به صورت منظم و پشت سرهم به سمت دستگاه بسته بندی هدایت می شوندف كه سرعت و دستگاه های بسته بندی نیز با هم فرق می كنند.در این قسمت(بخش كیك) از دو دستگاه FMC  و SIG برای بسته بندی استفاده می شود لازم به ذكر است كه دستگاه پخت نیز اورلندی نامیده می شود بعد از بسته بندی ، كیك های بسته بندی شده توسط كارگران در كارتونهایی كه ظرفیت هر كدام از انها 90 عدد كیك می باشد گذاشته می شود و كارتن های بسته بندی شده توسط نقاله ها به انبار روزانه انتقال می یابد، سپس كارتن های بسته بندی شده به انبار دائم انتقال می یابد.حجم دهنده ها :از سه طریق می توان به كیك حالت اسفنجی دارد كه عبارتند از وارد كردن حباب های هوا یا گاز كربنیك در طی عمل گرم كردن خمیر و استفاده از مواد شیمیایی مجازی كه گاز كربنیك ایجاد می كنند وبالاخره فشار بخار ایجاد شده و در فر،كه بسته به نوع محصول     می توان از آنها استفاده كرد. نوع فرمول قوام خمیر كیك و دمای پخت در این انتخاب موثرند .روش گرم كردن :در این روش روغن همراه با شكر در مخلوط كن با سرغت زیاد به شدت مخلوط می شود. بدین ترتیب حباب های ریز هوا وارد بافت می شود. زمان لازم برای مخلوط كردن ، بستگی به دما دارد. قبل از گرم كردن مخلوط باید روغن را تا دمای حدود 20 درجه گرم كرد هرچه روغن سرد تر باشد زمان بیشتری برا‌ی گرم كردن آب با شكر لازم است. دمای بالا تر از 20 درجه هم مناسب نیست زیرا در این صورت گرم حاصل می تواند به مقدار كافی حباب های هوا را در خود نگه دارد و بدین ترتیب حجم كیك كاهش می یابد.سرعت مخلوط كن در كیفیت گرم و فراورده نهایی موثر است. سرعت زیاد موجب كاهش حباب ها می شود و سرعت خیلی كم نیز دارای موثرمشابهی است. پس از گرم كردن شكر و روغن ،تخم مرغ به تدریج به مخلوط اضافه می شود. تخم مرغ را در سه نوبت به مقدار مساوی می افزایند و پس از هر بار اضافه كردن مدت كوتاهی مخلوط كردن را ادامه   می دهیم.پس ازتهیه گرم وافزودن تخم مرغ به آن حدود4/1 موادخشك راكه بایدازپیش الك ویكنواخت شده باشند به خمیراضافه می كنند پس ازاختلاط 3/1موادمایع را افزوده ومخلوط كردن را ادامه می دهند وبه همین ترتیب تا اتمام مواد اولیه عمل می شود. باید توجه داشت عمل اختلاط نباید بیش از حد طول بكشد زیرا موجب تخریب بافت كیك می شود. زمان اختلاط نباید كمتر از حد لازم باشد زیرا در این صورت خمیر كیك یكنواخت نشده و بافت محصول تردی لازم را نخواهد داشت.روش مخلوط كردن یك مرحله ای :در این روش تمام اجزای كیك را باید به ترتیب زیر وارد ظرف مخلوط كن نمود. اول روغن بعد تمام اجزای جامد كه باید قبلا یكنواخت شده باشند وسرانجام تمام مواد مایع و مرطوب اضافه می شوند. كنترل دمای خمیر كیك در حین عملیات مهم است. دمای خمیر حاصل باید حدود 28-26 درجه باشد.روش  Blending :در این روش آرد و روغن را در ظرف مخلوط كن ریخته و به هم می زنیم به نحوی كه سطح كلیه ذرات آرد با روغن پوشانده شود و مخلوطی یكنواخت به دست می اید. سپس مواد جامد و قسمتی از مایع را می افزاییم و عمل اختلاط را ادامه می دهیم و به تدریج باقیمانده مواد مایع را اضافه می كنیم.نكته مهم درمورد همه روش های اختلاط ، ورود هوا به میزان كافی به بافت خمیر است تا به صورت حباب های ریز و یكنواخت در بافت خمیر پخش شود و حباب های درشت به حباب های ریز شكسته شوند. یكنواختی اندازه حباب های و یكنواختی پخت وكیفیت محصول تاثیر به سزایی دارد. قالب گیری خمیر كیك :مقدار خمیر در غالب و ضخامت ان تاثیر زیادی بر روی كیفیت محصول دارد. مقدار خمیر در قالب باید به حدی باشد كه خمیر بنواند به خوبی انبساط حاصل كرده و حجم لازم را به دست آورده و پس از انبساط ، حجم ان بیشتر از حجم قالب نشود زیرا در غیر این صورت محصول شكل مطلوبی به دست نخواهد آورد.برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به قالب های پخت ، لازم است قالب ها را روغن مالی نموده ویا كاغذ مخصوص استفاده شود.  گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکارورزی كارخانه مینوی خرمدرهدانلود گزارش کارآموزی كارخانه مینوی خرمدرهكارخانه مینوی خرمدرهكارخانهمینویخرمدره

  • دانلود فایل ورد word تحقیق کنترل آشوب و جایگاه آن در مهندسی

    دانلود فایل ورد word تحقیق کنترل آشوب و جایگاه آن در مهندسی دریافت دانلود فایل ورد word تحقیق کنترل آشوب و جایگاه آن در مهندسی فـرمت DOC تعداد صفحات ۱۴۶ صفحه رشتــه برق الکترونیکخلاصه و اهداف تحقیقمحققین از حوزه های…

  • پاورپوینت پرستش و نیایش

    پاورپوینت پرستش و نیایش دریافت پاورپوینت پرستش و نیایش پاورپوینت پرستش و نیایش دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 121 فرمت فایل doc حجم فایل 151 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 30 8,800 تومان پرستش و نیایش برخی کارها بر…

  • پاورپوینت آموزشی تامپون

    پاورپوینت آموزشی تامپون دریافت پاورپوینت آموزشی تامپون فرمت فایل PPT پاورپوینت ( قابل ویرایش )چکیدهتامپون چیست؟محلول هایی كه با افزودن مقدار زیادی اسید یا باز، تغییرات PH آنها قابل ملاحظه نباشدسیستم های آبی هستند كه تمایل دارند در مقابل تغییرات…

  • آشنایی با موسیقی و نتها

    آشنایی با موسیقی و نتها دریافت آشنایی با موسیقی و نتها موسیقی یكی از هدفهای زیباست كه از ابتدای خلقت در نهاد طبیعت مستور بوده آهنگ مرغان خوش نوا، وزش باد و حركت برگ درختان، لغزش آب جویباران و ریزش…

  • پاورپوینت بسط و تکامل مبانی نظری و عملی حسابداری در حسابداری میانه

    پاورپوینت بسط و تکامل مبانی نظری و عملی حسابداری در حسابداری میانه دریافت پاورپوینت بسط و تکامل مبانی نظری و عملی حسابداری در حسابداری میانه دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 201 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 55…

  • تکنولوژی تولید ماکارونی

    تکنولوژی تولید ماکارونی دریافت تکنولوژی تولید ماکارونی فصل اول11 بخش اول گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 421 بخش دوم انواع ماکارونی 1031 بخش سوم ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی 1841 بخش چهارم موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 20فصل دوم21 بخش…

  • پاورپوینت فلاونوئیدها

    پاورپوینت فلاونوئیدها دریافت پاورپوینت فلاونوئیدها دسته: علوم پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2800 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 به دلیل کاربردهای فراوان، متابولیت های ثانویه موضوع جالبی برای تحقیقات اصلاح نباتات از طریق فنون ملکولی و مهندسی…

  • جزوء تست های سه سال اخر بازاریابی

    جزوء تست های سه سال اخر بازاریابی دریافت جزوء تست های سه سال اخر بازاریابی دسته: بازاریابی و امور مالی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1075 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 جزوء تست های سه سال اخر بازاریابی…

  • روشهای تولید دیسک ترمز

    روشهای تولید دیسک ترمز دریافت روشهای تولید دیسک ترمز دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 27734 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 پاور پوینت جامع در مورد ساخت دیسک ترمز قیمت فایل فقط 7,700 تومان یک پاورپوینت بسیار…

  • پاورپوینت شرکت آزمایش و تحقیقات قطعات و مجموعه های خودرو(ایتراک)

    پاورپوینت شرکت آزمایش و تحقیقات قطعات و مجموعه های خودرو(ایتراک) دریافت پاورپوینت شرکت آزمایش و تحقیقات قطعات و مجموعه های خودرو(ایتراک) دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 407 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 معرفی ایتراکآزمونهای خودروساختار سازمانی…

  • پاورپوینت بررسی کتاب اخلاق کارمندی Ethics mployee

    پاورپوینت بررسی کتاب اخلاق کارمندی Ethics mployee دریافت پاورپوینت بررسی کتاب اخلاق کارمندی Ethics mployee دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 238 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 115 دانلود پاورپوینت بررسی کتاب اخلاق کارمندی Ethics mployee بررسی بررسی…

  • پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری

    پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری دریافت پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1083 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 58 اقلیم سرد و قطبی طبقه‌بندی Koppen اقلیم قطبی وآلپی اقلیم توندرا قیمت فایل فقط 13,200 تومان…

  • مقاله ترجمه شده پشت پرده مشکلات بازاریابی

    مقاله ترجمه شده پشت پرده مشکلات بازاریابی دریافت مقاله ترجمه شده پشت پرده مشکلات بازاریابی دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 8 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 5 Marketing is ripe for a revolution because its failures are…

  • 101 نمونه سوال امتحان ریاضی فصل سوم پایه نهم - استدلال و اثبات در هندسه

    101 نمونه سوال امتحان ریاضی فصل سوم پایه نهم - استدلال و اثبات در هندسه دریافت 101 نمونه سوال امتحان ریاضی فصل سوم پایه نهم - استدلال و اثبات در هندسه 101 نمونه سوال امتحان ریاضی فصل سوم پایه نهم…

  • دانلودکار آموزی در تعاون روستایی

    دانلودکار آموزی در تعاون روستایی دریافت دانلودکار آموزی در تعاون روستایی دانلودکار آموزی در تعاون روستایی دسته بندی کارآموزی بازدید ها 17 فرمت فایل zip حجم فایل 2.209 مگا بایت تعداد صفحات فایل 153 8,800 تومان نام فایل : کار…

  • پاورپوینت مدرسه خان شیراز

    پاورپوینت مدرسه خان شیراز دریافت پاورپوینت مدرسه خان شیراز دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 3668 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 47 پاورپوینت مدرسه خان شیراز قیمت فایل فقط 14,300 تومان پاورپوینت مدرسه خان شیراز بنای تاریخی مدرسه…

  • فایل آماده چاپ برچسب عرق گیاهی بوقناق

    فایل آماده چاپ برچسب عرق گیاهی بوقناق دریافت فایل آماده چاپ برچسب عرق گیاهی بوقناق دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1680 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 برچسب بوقناق لایه باز عرق…

  • دانلود تحقیق نقش ارتش در دفاع مقدس

    دانلود تحقیق نقش ارتش در دفاع مقدس دریافت دانلود تحقیق نقش ارتش در دفاع مقدس دسته: علوم نظامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 33 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11 با تشریک مساعی فرماندهان ارتش وسپاه طرح‌های دوازده‌گانه کربلا‌…

  • دانلود تحقیق دیوار نگاری 76 ص

    دانلود تحقیق دیوار نگاری 76 ص دریافت دانلود تحقیق دیوار نگاری 76 ص دسته: صنایع دستی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 50 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 76 دانلود تحقیق دیوار نگاری 76 صفحه در قالب Word قابل ویرایش قیمت فایل…

  • کد متلب روش کرامر

    کد متلب روش کرامر دریافت کد متلب روش کرامر قاعده کرامر روشی صریحی برای حل دستگاه معادلات خطی ای که تعداد معادلات با تعداد مجهولات برابر و دستگاه جواب منحصر بفرد دارد، است دسته بندی فیزیک بازدید ها 354 فرمت…

  • تحقیق بینظیر و جامع بررسی كاربری مدل FRO برتعیین سطح وفاداری مشتریان فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند همراه با تصاویر

    تحقیق بینظیر و جامع بررسی كاربری مدل FRO برتعیین سطح وفاداری مشتریان فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند همراه با تصاویر دریافت تحقیق بینظیر و جامع بررسی كاربری مدل FRO برتعیین سطح وفاداری مشتریان فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند همراه با تصاویر باسلام دوستان در…

  • دانلود پاورپوینت بازار پول و بازار اوراق قرضه اروپایی 10 اسلاید

    دانلود پاورپوینت بازار پول و بازار اوراق قرضه اروپایی 10 اسلاید دریافت دانلود پاورپوینت بازار پول و بازار اوراق قرضه اروپایی 10 اسلاید دسته: عمومی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 601 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 دانلود بازار…

  • دانلود دانه بندی مكانیكی خاك - دانه بندی مكانیكی خاك - 5 ص

    دانلود دانه بندی مكانیكی خاك - دانه بندی مكانیكی خاك - 5 ص دریافت دانلود دانه بندی مكانیكی خاك - دانه بندی مكانیكی خاك - 5 ص دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 158 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • اعتیاد به مواد مخدر، روانشناسی معتاد و دارو درمانی اعتیاد

    اعتیاد به مواد مخدر، روانشناسی معتاد و دارو درمانی اعتیاد دریافت اعتیاد به مواد مخدر، روانشناسی معتاد و دارو درمانی اعتیاد دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 486 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 216 معتادان…

  • مبانی نظری و پیشینه هوش هیجانی و رضایت زناشوئی

    مبانی نظری و پیشینه هوش هیجانی و رضایت زناشوئی دریافت مبانی نظری و پیشینه هوش هیجانی و رضایت زناشوئی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 138 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 57 مبانی نظری و…

  • دانلود پاورپوینت IPSEC پروتکل امنیتی 31 اسلاید

    دانلود پاورپوینت IPSEC پروتکل امنیتی 31 اسلاید دریافت دانلود پاورپوینت IPSEC پروتکل امنیتی 31 اسلاید دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 144 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 دانلود IPSEC پروتکل امنیتی 31 اسلاید تحقیق IPSEC پروتکل امنیتی…

  • پاورپوینت تمامی شاخه های رشته ی حسابداری بخش دوم

    پاورپوینت تمامی شاخه های رشته ی حسابداری بخش دوم دریافت پاورپوینت تمامی شاخه های رشته ی حسابداری بخش دوم بلاخره انتظارات در رشته حسابداری به پایان رسید دوستان گرامی همه ی آنچه که برای رشته حسابداری میخواهید ما فراهم کردیم…

  • پاورپوینت تعادل در مدل ایستا

    پاورپوینت تعادل در مدل ایستا دریافت پاورپوینت تعادل در مدل ایستا دسته: اقتصاد بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1213 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 دانلود پاورپوینت با موضوع تعادل در مدل ایستا، در قالب ppt و در 21…

  • تحقیق درباره بررسی اجرای موضوعات HSE در اجرای پروژه های مختلف

    تحقیق درباره بررسی اجرای موضوعات HSE در اجرای پروژه های مختلف دریافت تحقیق درباره بررسی اجرای موضوعات HSE در اجرای پروژه های مختلف دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1756 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 126 تحقیق درباره…

  • سوالات استخدامی بانک مسکن به همراه پاسخنامه

    سوالات استخدامی بانک مسکن به همراه پاسخنامه دریافت سوالات استخدامی بانک مسکن به همراه پاسخنامه دسته: آزمون استخدامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1048 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 54 325 سوال مربوط به آزمون استخدامی بانک مسکن سال…

  • تحقیق کارشناسی پیام نور ارث خیار

    تحقیق کارشناسی پیام نور ارث خیار دریافت تحقیق کارشناسی پیام نور ارث خیار هر یك از خیارات بعد از فوت منتقل بوارث می شود (قانون مدنی ماده 445) قانون مدنی در این ماده بصراحت تمام خیارات را قابل انتقال بارث…

  • اصطلاحات رایج بازرگانی خارجی

    اصطلاحات رایج بازرگانی خارجی دریافت اصطلاحات رایج بازرگانی خارجی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 377 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 در این مجموعه کامل در 19 صفحه تمامی اصطلاحات مهم بازرگانی (صادرات ، واردات ، ترخیص…

  • تدوین استراتژی-مجموعه هفتم مقالات

    تدوین استراتژی-مجموعه هفتم مقالات دریافت تدوین استراتژی-مجموعه هفتم مقالات تدوین استراتژی مجموعه هفتم مقالات این مجموعه شامل 16 مقاله در خصوص تدوین استراتژی می باشد فایل کلیه مقالات PDF لیست مقالات در یک فایل اکسل جداگانه تعداد صفحات مقالات 266…

  • تحقیق نجوم و اخترفیزیک

    تحقیق نجوم و اخترفیزیک دریافت تحقیق نجوم و اخترفیزیک دسته: فیزیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 35 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 دانلود فایل ورد تحقیق نجوم و اخترفیزیک قیمت فایل فقط 4,400 تومان توضیحات: دانلود فایل ورد…

  • کارآموزی عمران شرکت فنی و مهندسی گیلان مساح ساختمان بتنی

    کارآموزی عمران شرکت فنی و مهندسی گیلان مساح ساختمان بتنی دریافت کارآموزی عمران شرکت فنی و مهندسی گیلان مساح ساختمان بتنی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 3838 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 34 از انجا که بسیاری…