گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت

گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت

دریافت

گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت در 51 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

16
فرمت فایل

doc
حجم فایل

81 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

51

9,900 تومان
گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت در 51 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                                                                                              صفحهفصل اول                                         1تاریخچه                                          2مقدمه كلی                                           4فهرست بندی مطالب نظامنامه                                5سازمان دهی واحد تولید                               12نمودار سازمانی واحد تولیدی                                15فلوچارت خط تولید با تعیین محل های كنترل كیفی                    16سازمان اداری پرسنل                                       17فلوچارت سازمانی شركت ایران گوشت                          19تعاریف و اصطلاحات                                    19بهترین ترتیب استقرار ، اهداف طراحی كارخانه                     23فلوچارت خط تولید                                    24سازماندهی امور كیفیت واحد تولیدی و نمونه داری زمانی بخش كیفیت      26نمونه برگ گزارش آزمایشگاه میكروبی                         27نمونه برگ گزارش آزمایشگاه شیمیایی                         28بخش سازمانی بخش كیفیت                                 29تعیین نقاط كنترل بحرانی                                30بسته بندی محصول نهایی                                 31نشانه گذاری                                         34نمودار فرآیند تولید                                       36نمودار رفتار روش طراحی بر اساس تولید در رابطه با حجم تولید            36تداركات  و انبارش مواد اولیه                                 37بازرسی و آزمایش مواد ، قطعات و محصولات                     39آزمایش مواد اولیه و بازرسی                               42امكانات آزمایشگاهی و كنترل تجهیزات و بازرسی آزمون و اندازه گیری     46لیست معرف ها                                    48كنترل و تعیین تكلیف مواد                                   50كنترل محصولات نا منطبق                                 50اقدام اصلاحی                                         52اقدام پیشگیرانه                                           53آموزش كاركنان                                       54انحراف استاندارد                                     55كاربرد فنون آماری                                   56فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی كارآموز          59فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج پیشنهادات                  62    تاریخچه شرکت ایران گوشت (یگانه) تولید کننده انواع همبرگز و کباب لقمه در زمینی به مساحت تقریبی 600 مترمربع زیر بنایی معادل 800 مترمربع با کسب مجوزهای لازم از ادارات و وزارت خانه های زیرربط د سال 62 تأسیس و مبادرت به تولید در زمینه صنایع گوشت کرده است. از آنجائی که شرکت فوق در داخل شهرستان خرمدره قرار گرفته بود. با توجه به گسترش دائره فعالیت تولید و به دلیل اثرات زیست محیط و تبعات آن اقدام به خرید زمین در سال 84 نموده و پس از 2 سال پایان کار ساختمانی اخذ و توسعه سالن ها. اعم از تولید، بسته بندی، مکانیزه نمودن انبارها، سردخانه ها و رعایت اصول حمل و نقل داخل شرکت و سالن ها و نیز حمل تولیدات و فرآورده های خود توسط ماشین هایی یخچال دار نموده است با استفاده از تکنولوژی های روز و تبدیل دستگاههای کهنه و مستعمل به تجهیزات جدید، با تکنولوژی های نو و با بکارگیری از دانش روز و بهره گیری از تجارب آگاهی و اطلاعات افراد و آموزش پرسنل تولید در جهت تلاش به بهبود و کیفیت و ارتقاء آن اقدام نموده است. استفاده از مواد اولیه مرغوب و سالم با توجه به تنوع مواد اولیه از اولویت های کاری شرکت مزبور است تضمین سلامت و کیفیت محصول نهایی امری بدیهی است که با توجه به این امر مهم در رأس اهداف و تصمیمات مدیریت و گروه تولیدی ایران گوشت است. تامین مواد اولیه از کراکز معتبر و مطابق با استانداردهای تضمین کیفیت در ارتقای سالم سازی صنایع غذایی و تولیدات آن و تامین گوشت مصرفی با نظارت دامپزشکی صورت می گیرد. تاریخچه جهانی صنایع گوشت انواه همبرگر و کباب لقمه و … از آلمان شهری به نام همبورگ درست شده است ولی در آمریکا بعد از جنگ های قومی مصر فش اتفاق افتد. در امریکا بزرگترین تولید کننده که در تمامی ایالت های امریکا مصرف عمومی داشت. شرکتی به نام مکتونالت (Mactonad) ولی اخیراً به این نتیجه رسیده اند که مصرف بیش از حد گوشتی و چربی، مفرط به همراه دارد و پزشکان امریکا مصرف بیش از حد آن را منع می کنند ولی به صورت های واریویه های مختلف بعد از جنگ جهانی دوم که به صورت غذای آماده مصرف می شود. در ایتالیا و کشورهای امریکای شرقی حتی در کشورهای یونان به صورت کنسرو یعنی کالباس بسته بندی شده در قوطی آماده به مصرف عرضه می شود.  2 ) مقدمه کلی : موضوع استاندارد کیفیت تمامی ویژگی های یک مقوله که در توانایی آن برای برآورده کردن آن تصریح شده و یا تنویحی موثر است.انطباق با نیازمندی ها                 میزان مرغوبیتâ                                âکیفیت کم هزینه تر               کیفیت پرهزینه تر(درجه از نظر منفی به کار می رود)           (برای لزوم بیان مفهوم مرغوبیت) محصول ماحصل انجام فعالیت ها و فرآیندها : استاندارد کنونی مدیریت کیفیت محصولات را بر حسب نوع در چهار رده دسته بندی نمی نمایند : الف ) سخت افزار قطعات، اجزاء (دستگاههای مونتاژ) ب ) نرم افزار : برنامه های کامپیوتری، روش های اجرائی اطلاعات، داده ها، و سوابق ج ) مواد فزاینده شده (مواد اولیه جامدات، مایعات) د ) خدمات : (بانکداری، بیمه، ترابری) کنترل کیفیت : عملیات اجرائی برای برآورده کردن نیازمندیهای کیفیت   تضمین : به منظور ایجاد اطمینان از حصول برآورده شدن نیازمندی های کیفیت برای مشتریان مدیریت کیفیت : هم کنترل و هم تضمین کیفیت، خط مشی، طرح ریزی و بهبود کیفیت. مدیریت کیفیت فراگیر : استراتژی راهبرد برای تأمین منافع سازمان 3 ) فهرست بندی مطالب نظامنامه 1 . 3 ) نظامنامه : بیانگر کلیات نظام کیفیت شامل خط مشی و تعهدات مدیریت شرکت به ساختار عناصر کیفیت و نظام آن و به طور کلی نسبت به خواسته های استاندارد ایران است و نیز اعمال مرتبط با آنکه در فعالیت سایر مدیران و کارکنان شرکت و مشخص کردن وجوه سازمانی و شناخت فعالیت های آن است. 2 . 3 ) صدور کنترل نظامنامه : برمبنای سلسله ی مراتب سازمانی و براساس بازنگری نظام کیفیت توسط مسئول کنترل مدارک تهیه و پس از بازنگری و تصویب مدیر عامل چاپ توزین ممهور به مهر شرکت و با امضای مدیر عامل می رسد. 3 . 3 ) توزیع نظامنامه : بر مبنای سلسله مراتب سازمانی و شامل بخش های مختلف نظامنامه می باشد. 4 . 3 ) تجدیدنظر نظامنامه : سالی 1 بار در جلسات متعدد صورت می پذیرد. (با حضور اعضای هیئت مدیره) 5 . 3 ) کیفیت و ویژگی های یک مقوله : از لحاظ ابعاد هندسی، مشخصات و ویژگی های خاص فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تعیین می گردد. 6 . 3 ) کنترل کیفیت : کنترل ویژگی های یک مقوله که خالی از ابهام و ایهام بوده است. 7 . 3 ) عدم انطباق : چنان چه ویژگی های حصول منطبق با خواسته های سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر صدور استاندارد (موسسه) نباشد بازبینی مجدد و به پروسه اتصال می یابد. 8 . 3 ) انطباق : ویژگی های محصول با توجه به عرضه اثبات کارایی. 9 . 3 ) نظام کیفیت : حصول اطمینان از نیازمندیهای کیفیت بررسی تعیین شده و بدون و عاری از هرگونه ابهام و قابل تحقیق توسط عرضه کننده باشد. 10 . 3 ) هدف و دامنه کاربرد : تولید همبرگر و کباب لقمه خام منجمد دامنه کاربرد ماست هدف از ان عرضه الحیات کارایی محصول منطبق با خواسته های سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر صدور اصول استاندارد تحقیقات صنعتی ایران می باشد. 11 . 3 ) خواسته های نظام کیفیت : 11 . 3 . 1 ) مسئولیت مدیریت : خطی مشی کیفیت و اهداف آن : سازمان، نماینده مدیریت بازنگری مدیریت کنترل محصول تدارک شده توسط مشتری؛ شناسایی معیوب بودن آن و مرتفع نمودن عیوب. 11 . 3 . 2 ) سیستم کیفیت : ساختار سازمانی، روشهای اجرا، فرایندها و منابع موردنیاز برای به اجرا درآوردن آن. 11 . 3 . 3 ) خط مشی کیفیت و اهداف آن : مدرکی که در آن خط مشی یک سازمان تعیین و سیستم آن تشریح می گردد که توسط کنترل مدارک و داده هاست. 11 . 3 . 4 ) کنترل فرآیند : کنترل فرایند در بطن فرایند صورت می پذیرد و با توجه به ویژگی های قسمت های مختلف فرایندهای متفاوت صورت می گیرد و در ضمن از مایعات شیمیایی و در صورت لزوم میکروبیولوژیکی از مواد اولیه و محصول نهایی انجام می گیرد در کنار آن کنترل کمی مواد اولیه و کیفی آن در بدو ورود به کارخانه است و از آن چالشی که محصول مایک محصول دامی است. خامی نیز محسوب می شود زیرا هیچ فرایندی که با حرارت و بحث همراه بوده بایفتد صورت نمی گیرد و هرچه درجه حرارت محیط پایین تر باشد بر کیفیت فرایند ترکیب و فرمدهی مؤثر و کارآمدی خواهد داشت. چه کباب لقمه ممتاز که گوشت قرمز در آن به کار می رود به صورت گوشت منجمد و چرخ شده با فارش اولیه ترکیب می شود و میکساژ و سایر عوامل موثر بر انجماد گوشت در درجه حرارت و ویسکوزیته فارش اولیه تاثیر می گذارند و سلماض در فرودهی و کیفیت ابعاد هندسی قبل از انجماد محصول نیز تأثیرگذار خواهند بود. 11 . 1 ) انجماد گوشت : Med Free  گوشت پس از دریافت به قسمت بازرسی انتقال می یابد و پس از رویت و بازرسی مجدد ضایعات آن جدا شده و در کیسه های پلاستیکی 20 کیلوگرمی به سردخانه انتقال می یابد. درجه انجماد تا 32 – سانتی گراد قابل کنترل است و برای تردی گوشت و استفاده از خط تولید بایستی انجماد کامل صورت گیرد. آنچه در کنترل گوشت حائز اهمیت است تازگی و گرم بودن گوشت و مهردار بودن آن است بدین معنی که گوشت های صنعتی بایستی از ویژگی های خاصی برخوردار باشند تا چشم انداز محصول بسته بندی شده تحقق یابد گوشت هایی که در صنایع گوشت به عنوان ماده اولیه جهت تهیه و تولید فراورده های گوشتی به کار می روند گوشتهای صنعتی گفته می شود. 11 . 2 ) چربی : چربی در مورد استفاده طبق مجوزهای سازمان بهداشت و اداره نظارت و فرمول مصوبه 6% می باشد که ان هم به صورت مستقر در گوشت می باشد و علاوه بر آن تا 15% کل وزن فارش اولیه [5] روغن مایع کاربرد دارد چربیهای که غیر از این صورت استفاده شود، غیر قانونی بوده و فرمولاسیون را مشکل می سازد. چربیهای با دانسته بالا (High Dancity Lipoprotein) و چربیهای صفا حتی کاربردی ندارند. و بعلت سنگین بودن نقطه ذوبشان در دیواره رگما رسوب کرده و ایجاد یاد قطبیت شرائین می نماید. 12 ) سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت سازمان دهی امور کیفیت در این واحد با توجه به ویژگی های محصول تولیدی و مواد اولیه صورت می گیرد و به دلیل ثابت بودن مراحل مختلف عملیات و فرایند کنترل کیفیت به سهولت انجام می گیرد زیرا براساس برنامه ریزی قبلی عملیات کنترل می شوند. 1 . 12 ) نقش مدیریت تولید و مدیر آزمایشگاه در کنترل کیفیت کلیدی است و با توجه به وظایف تعیین شده زایقه نیز در سالن مسئول کنترل کمی و نقاط بحرانی می باشد از ابتدای دریافت مواد تا انتهای تولید بایستی کنترل صورت بپذیرد. فاکتورهای فیزیکی که در کنترل محصول گلوگاه به حساب میایند بازرسی می شوند تا فارش اولیه از حیث پخت، قوام فیزیکی پس و پخت و آزمایشات جسمی و بویایی و چشایی منطبق با اصول ظاهری و قوام فارش هماهنگ برده باشد بالطبع رویت مدیر تولید از مقولات فوق ضروری و اجتناب ناپذیر است. 2 . 12 ) مدیر آزمایشگاه : که توسط نسبت درصد وزنی اجزاء متشکله و فرمولاسیون در حین آنالیز شیمیایی و تعیین معیار و میزان مواد اولیه فارش تعیین می شود بر حسب درخواست چنان چه جزئی از مواد اولیه تغییر یابد فرمول نیز تغییر داده شده و در استاندارد ریزاسیون بایستی دقیق باشد تا فرمول های مصوبه تحقق یابد. فاکتورهایی که در فرمولاسیون و تعیین میزان مواد موثر است توزین دقیق مواد به کاربرده شده و ارزش مواد غذایی آن هاست و نیز کنترل مرغوبیت مواد اولیه که از هر جهت استاندارد و با موازین آن مطابق باشد. کنترل میکربی و بیولوژیکی، کشت میکربی، و کنترل طبق میکربی مواد اولیه و محصول از فاکتورهای اساسی در سازماندهی امور کیفیت است که در بازرسی و بازبینی مواد اولیه و محصول منطبق با استاندارد موثر و در بهینه سازی بهداشت و کنترل آن تأثیر دارد خوشبختانه تاکنون از سوی ادارات غیرقابل عرضه اعلام نشده و در صورت عدم اطمینان تکرار آزمایش ضروری است. 3 . 12 ) آموزش کارگران : یکی از پارامترهای اساسی در بهتر نمودن وضعیت میکروبی از حیث رعایت بهداشت فردی و جلوگیری از آلودگی های ثانویه است و پایش های فعالیتی در صنایع گوشت از مهم ترین عناصر امور کیفیت به شمار می آید زیرا سلامت جامعه درگرو بهداشت اشخاص تولید کننده و بهداش آنهاست و در محصول اثر مستقیم دارد. بالطبع در رعایت امور بهداشتی، شستشو، کلرو دتراژال به کار بردن آنها ضروری است. 4 . 12 ) بخش نمونه برداری : براساس استاندارد 69 صورت گرفته و ویژگی های شیمیایی و میکربی محصول آزمایش میگردد و نظارت دقیق بر این موارد برعهده مسئول کنترل کیفیت و گزارشهای کتبی آن به مدیر کارخانه ضروری است تا از چگونگی روند کیفیت در واحد با توجه بر آنالیز شیمیایی و میکروبی مطلع باشند و در صورت عدم انطباق درصد رفع مشکل برآیند. گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتکاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتکارورزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتدانلود گزارش کارآموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتمدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتمدیریتكنترل كیفیتشركتایران گوشت

  • تحقیق با موضوع آشنایی با محیط فلش

    تحقیق با موضوع آشنایی با محیط فلش دریافت تحقیق با موضوع آشنایی با محیط فلش دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 352 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 تحقیق با موضوع آشنایی با محیط فلش 19صفحه…

  • پاورپوینت آموزش درس نهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی ( پیشرفت های علمی مسلمانان )

    پاورپوینت آموزش درس نهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی ( پیشرفت های علمی مسلمانان ) دریافت پاورپوینت آموزش درس نهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی ( پیشرفت های علمی مسلمانان ) پاورپوینت آموزش درس نهم ، کتاب مطالعات…

  • پروژه محاسبات ابری

    پروژه محاسبات ابری دریافت پروژه محاسبات ابری دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 579 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 109 سیر تکاملی محاسبات بگونه ای است که میتوان آن را پس از آب، برق، گاز و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی و عملکرد بازار

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی و عملکرد بازار دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی و عملکرد بازار دسته: اقتصاد بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 208 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 80 امروزه در کنار سرمایه…

  • پاورپوینت گل حفاری

    پاورپوینت گل حفاری دریافت پاورپوینت گل حفاری وظایف گل حفاری نقش مواد در گل حفاری مواد معدنی مورد استفاده در گل حفاری انواع گل حفاری دسته بندی شیمی بازدید ها 147 فرمت فایل pptx حجم فایل 1.866 مگا بایت تعداد…

  • دانلود سورس سایت شبیه سازی جامعه مجازی

    دانلود سورس سایت شبیه سازی جامعه مجازی دریافت دانلود سورس سایت شبیه سازی جامعه مجازی سورس کامل یک وبسایت شبیه سازی کلوب، با سی شارپ و aspnet دسته بندی سی شارپ | # C بازدید ها 180 فرمت فایل zip…

  • همه تعاریف شیمی کنکور

    همه تعاریف شیمی کنکور دریافت همه تعاریف شیمی کنکور دسته: جزوه های درسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 480 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 7 همه تعاریف شیمی کنکور قیمت فایل فقط 9,900 تومان در این فایل، همه تعاریف…

  • نقشه تاسیسات مكانیك مجتمع 75 واحدی 16 طبقه كامل

    نقشه تاسیسات مكانیك مجتمع 75 واحدی 16 طبقه كامل دریافت نقشه تاسیسات مكانیك مجتمع 75 واحدی 16 طبقه كامل دسته: فنی و مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 1867 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 نقشه تاسیسات مكانیك مجتمع…

  • مبانی نظری وپیشنه تحقیق ارزیابی عملکرد،روش ارزیابی متوازن، ضرورت وجود ارزیابی متوازن، معیارهای ارزیابی متوازن

    مبانی نظری وپیشنه تحقیق ارزیابی عملکرد،روش ارزیابی متوازن، ضرورت وجود ارزیابی متوازن، معیارهای ارزیابی متوازن دریافت مبانی نظری وپیشنه تحقیق ارزیابی عملکرد،روش ارزیابی متوازن، ضرورت وجود ارزیابی متوازن، معیارهای ارزیابی متوازن مبانی نظری وپیشنه تحقیق ارزیابی عملکرد،روش ارزیابی متوازن، ضرورت…

  • سیستم مکانیزاسیون واردات و پخش پارکت

    سیستم مکانیزاسیون واردات و پخش پارکت دریافت سیستم مکانیزاسیون واردات و پخش پارکت سیستم مکانیزاسیون واردات و پخش پارکت دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 151 فرمت فایل rar حجم فایل 788 کیلو بایت تعداد صفحات فایل…

  • میوه درمانی

    میوه درمانی دریافت میوه درمانی دسته: تغذیه بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 604 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 152 مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر شیوه هضم مواد غذایی و سوخت‌وساز آنها در بدن دارد میوه‌ها مفیدترین و طبیعی‌ترین…

  • دانلود تحقیق سیستم کنترل ترافیک هوایی

    دانلود تحقیق سیستم کنترل ترافیک هوایی دریافت دانلود تحقیق سیستم کنترل ترافیک هوایی دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 در کنترل ترافیک هواپیمایی ATCمستقر می شوند و شامل یک…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان بروجن

    نقشه کاربری اراضی شهرستان بروجن دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان بروجن شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان بروجنبرای تهیه ی نقشه کاربری اراضی منطقه مورد مطالعه تان، با داشتن مرز منطقه مورد مطالعه (به صورت پولیگونی) می توانید آن را از…

  • فایل اتوکد پلان معماری تیپ طبقات مجتمع مسکونی 6 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری تیپ طبقات مجتمع مسکونی 6 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان معماری تیپ طبقات مجتمع مسکونی 6 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش نام فایل پلان…

  • پلان و جزئیات ساختمان 4 طبقه

    پلان و جزئیات ساختمان 4 طبقه دریافت پلان و جزئیات ساختمان 4 طبقه دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 524 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 پروژه پلان و جزئیات ساختمان مسکونی قیمت فایل فقط 11,000 تومان پروژه…

  • پاورپوینت بهداشت روان خانواده Mental health of family

    پاورپوینت بهداشت روان خانواده Mental health of family دریافت پاورپوینت بهداشت روان خانواده Mental health of family دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 746 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 100 دانلود پاورپوینت بهداشت روان خانواده Mental health of…

  • اینفوگرافیک 5 گام تا تغییر مثبت

    اینفوگرافیک 5 گام تا تغییر مثبت دریافت اینفوگرافیک 5 گام تا تغییر مثبت دسته: وکتور بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 342 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 اینفوگرافیک 5 گام تا تغییر مثبت قیمت فایل فقط 14,300 تومان اینفوگرافیک…

  • نقشه روستاهای حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز

    نقشه روستاهای حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز دریافت نقشه روستاهای حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز شیپ فایل روستاهای حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز (به صورت نقطه ای) حوضه…

  • دانلود روشهای صرفه جویی ازدرو پنجره دوجداره 12 ص

    دانلود روشهای صرفه جویی ازدرو پنجره دوجداره 12 ص دریافت دانلود روشهای صرفه جویی ازدرو پنجره دوجداره 12 ص دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 12 دانلود روشهای صرفه جویی ازدرو پنجره…

  • پاورپوینت برنامه اجرایی کار پیمانکاران

    پاورپوینت برنامه اجرایی کار پیمانکاران دریافت پاورپوینت برنامه اجرایی کار پیمانکاران دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 29 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 دانلود پاورپوینت برنامه اجرایی کار پیمانکاران بررسی برنامه اجرایی کار پیمانکاران پاورپوینت جامع و…

  • پاورپوینت فصل اول تئوری حسابداری هندریکسن جلد اول

    پاورپوینت فصل اول تئوری حسابداری هندریکسن جلد اول دریافت پاورپوینت فصل اول تئوری حسابداری هندریکسن جلد اول دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 51 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 دانلود پاورپوینت فصل اول تئوری حسابداری هندریکسن (جلد…

  • دانلود تحقیق مروری بر تحولات صنعت بیمه در ایران

    دانلود تحقیق مروری بر تحولات صنعت بیمه در ایران دریافت دانلود تحقیق مروری بر تحولات صنعت بیمه در ایران تحقیق مروری بر تحولات صنعت بیمه در ایران در 20 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc دسته بندی اقتصاد بازدید…

  • مقاله سنسورهای دما و ترانزیستورهای حرارتی

    مقاله سنسورهای دما و ترانزیستورهای حرارتی دریافت مقاله سنسورهای دما و ترانزیستورهای حرارتی دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1368 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 دانلود مقاله سنسورهای دما و ترانزیستورهای حرارتی و ترانسیدیوسرها قیمت…

  • مقاله درمورد مسائل آمار

    مقاله درمورد مسائل آمار دریافت مقاله درمورد مسائل آمار دسته: آمار بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 48 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 مقاله درمورد مسائل امار قیمت فایل فقط 7,700 تومان *مقاله درمورد مسائل اماری* سن 50 نفر…

  • پاورپوینت تاثیر رفتارهای خود را دست كم نگیرید

    پاورپوینت تاثیر رفتارهای خود را دست كم نگیرید دریافت پاورپوینت تاثیر رفتارهای خود را دست كم نگیرید دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 174 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 دانلود پاورپوینت تاثیر رفتارهای خود را دست كم…

  • تحقیق فرش ایران از آغاز تا به امروز

    تحقیق فرش ایران از آغاز تا به امروز دریافت تحقیق فرش ایران از آغاز تا به امروز دسته: صنایع دستی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 34 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 دانلود تحقیق فرش ایران از آغاز تا…

  • دانلود اقدام پژوهی چگونه می توان با آموزش مهارت هاو روشهای زندگی سلامت روحی و روانی دانش آموزان را تقویت نمود

    دانلود اقدام پژوهی چگونه می توان با آموزش مهارت هاو روشهای زندگی سلامت روحی و روانی دانش آموزان را تقویت نمود دریافت دانلود اقدام پژوهی چگونه می توان با آموزش مهارت هاو روشهای زندگی سلامت روحی و روانی دانش آموزان…

  • دانلود پاورپوینت همه چیز در مورد ایزو

    دانلود پاورپوینت همه چیز در مورد ایزو دریافت دانلود پاورپوینت همه چیز در مورد ایزو دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1475 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 فایل پاورپوینت با موضوع همه چیز در مورد ایزو در…

  • مبانی نظری ابتلاء، فتنه، امتحان، تمحیص، تمییز، نظر، نبین

    مبانی نظری ابتلاء، فتنه، امتحان، تمحیص، تمییز، نظر، نبین دریافت مبانی نظری ابتلاء، فتنه، امتحان، تمحیص، تمییز، نظر، نبین مبانی نظری ابتلاء، فتنه، امتحان، تمحیص، تمییز، نظر، نبین دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 84 فرمت فایل docx حجم فایل…

  • پروژه طرح کارآفرینی نساجی و پارچه بافی

    پروژه طرح کارآفرینی نساجی و پارچه بافی دریافت پروژه طرح کارآفرینی نساجی و پارچه بافی دسته: تولیدی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 193 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 پروژه طرح کارآفرینی نساجی و پارچه بافی در 37 صفحه…

  • رفاه اقتصادی و معیشتی در جهان مهدویت

    رفاه اقتصادی و معیشتی در جهان مهدویت دریافت رفاه اقتصادی و معیشتی در جهان مهدویت دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 28 از برنامه‏ها و اقدامهاى امام مهدى (ع)، پدید آوردن…

  • بررسی ناصرالدین شاه وتركمن

    بررسی ناصرالدین شاه وتركمن دریافت بررسی ناصرالدین شاه وتركمن دسته: علوم سیاسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 176 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 217 بررسی ناصرالدین شاه وتركمن قیمت فایل فقط 24,200 تومان بررسی ناصرالدین شاه وتركمن دارای 217…

  • آمادگی ضرورت تشكیلات اسلامی

    آمادگی ضرورت تشكیلات اسلامی دریافت آمادگی ضرورت تشكیلات اسلامی دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 مقدمه انسان، موجودی است سرشار از استعدادها ونیروهای خلاق، درعین حال، وجودی انسان مجموعه ای…

  • دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص

    دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص دریافت دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص دسته بندی کارآموزی بازدید ها 31 فرمت فایل zip حجم فایل 55 کیلو بایت تعداد…

  • تحقیق ستارگان

    تحقیق ستارگان دریافت تحقیق ستارگان دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 18 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 كهكشان ستارگانی كه خورشید ما بدان تعلق دارد فقط یكی از كهكشانهایی است كه در آسمان وجود دارد تعداد ستارگان…